Probabil un astfel de articol este demn de revista VIP (varianta in care aceasta revista publica si articole adevarate) insa eu m-am hotarat sa-l pun aici.
Deci lucrurile au stat cam asha:
Au trecut mai bine de 6 luni decat am rupt orice legatura cu ea, X-X-X, cea care mi-a dezvaluit o noua lume, cu ea ce-a care mi-a aratat diferentza intre "ceea ce vede publicul" si ceea ce este, ea care mi-a aratat ce e parsivenia in starea ei pura, sau falsitatea dusa in extrem...
Am cunoscut-o pe X-X-X (am numit-o pe aceasta "vedeta" X-X-X nu pentru a o proteja ci pentru a beneficia de cat mai multa OBIECTIVITATE din partea voastra) in seara de Revelion 2002 cand nu stiu ce m-a apucat sa ma duc in Piata Izvor la concertul organizat de Prima TV. Prin diferite circumstantze(as prefera sa nu intru in detalii) am ajuns sa o cunosc pentru prima oara pe X-X-X, chiar mai mult, am avut ocazia chiar sa schimb cateva vorbe cu ea. O.k....totul a trecut iar eu m-am hotarat sa-i fac un web site acestei X-X-X, site nu pentru vedeta X-X-X ci pentru fata pe care o cunoscusem eu X-X-X. Se pare ca de la acest site a inceput totul. Ea l-a vazut, m-a sunat prima oara pentru a discuta despre site si tot din cauza siteului am ajuns pentru prima oara la ea acasa. Timpul trecea si relatia mea cu ea se strangea din ce in ce mai mult in sensul ca vorbeam din ce in ce mai mult la telefon si cum eu posed o maiestrie a vorbelor am mers chiar mai departe: ma invita mereu la concertele ei si treptat treptat am avut ocazia sa mergem impreuna la restaurante, sa ne plimbam cu masina pe litoral sua pe strazile din Bucuresti etc .In ultima vreme chiar vorbeam cate 2-3 ore la telefon pe fix despre orice, petreceam mult timp impreuna. De multe ori mergeam in Cismigiu si sub privirile poate rautacioase si uimite ale trecatorilor petreceam ore intregi discutand(asta e varianta scurta a evolutiei relatiei). As fi un perfid daca nu as spune ca la un moment dat chiar incepusem sa tin la ea, mai mult...sa o iubesc. Poate va intrebati: dar ce ai vazut la ea? ce te-a atras la ea? Ce m-a atras? Probabil ca felul in care FATA X-X-X se diferentia de VEDETA X-X-X, probabil faptul ca, cu ea vorbeam orice, probabil ca felul in care isi manifesta copilarosenia, probabil suferintza cauzata de disparitia unei persoane dragi atat in familia mea cat si a ei. Cu toate astea am stiut sa-mi stopez "sentimentele" si sa ma rezum decat la a fi amicul ei pentru ca, stiim cu totii ca vedetele se combina cu vedete.... La fel....as fi un personaj fals daca as spune vreodata ca am vorbit cu ea doar cu gandul la banii ei. Fals....poate anormal pentru orice persoana pe care o cunosc eu nu mi-am dorit de la ea BANI, nu mi-am dorit sa fiu "smecher" ca umblu cu o vedeta, nu mi-am dorit nimic din pct de vedere material, mi-am dorit in schimb sa ma respecte si sa ma considere macar un amic. Se pare ca nu s-a putut..... De ce? pentru ca desi arata o mare stima fata de mine si un mare respect s-a dovedit "in the end" ca nu a fost asha si ca tot timpul m-a judecat prin prisma banilor....si cum eu nu am X5 sau multi bani....
Cum mi-am dat seama?
In septembrie 2002, la 9 luni dupa ce o cunoscusem si dupa ce petrecusem atata timp impreuna, nu stiu ce "instigator" invidios pe mine i-ar fi transmis ei ca eu i-am atacat adresa de e-mail si am trimis mesaje obscene fanilor, lucru dealtfel foarte fals insa nu mai are rost sa va povestesc si de ce e fals. Am fost pus atunci in fatza unui interogatoriu la care eu am raspuns simplu: "X-X-X daca dupa 9 luni tu nu ai nici macar incredere in mine atunci nu stiu daca timpul pe care l-am petrecut impreuna a avut vreo utilitate si nu ar mai trebui sa continuui sa discut cu tine" la care ea sec: "cum vrei!". Am ramas sokat....
Cum poti spune "cum vrei!" unei persoane careia i-ai spus si cele mai intime ganduri, cum poti spune "cum vrei!" unei persoane cu care ai trait atatea, timp de 9 luni? cum te poti debarasa de un amic atat de repede? Raspunsul? se poate daca acel amic nu are bani cat tine.
In definitiv ce mai conteaza un "personaj" care ti-a dat atea sfaturi si te-a compatimit de atatea ori, un "personaj" care daca ii ziceai la 2 noaptea: "Te rog suna-ma acasa pe fix in 10 minute" te suna tinandu-ti moralul sau spunandu-ti o vorba buna? cum?
Oare asta inseamna sa fii vedeta? sa fi o persoana rece? sa nu-ti pese de nimeni din jurul tau?
Oare vedetele nu stiu ca vor ajunge la o varsta si isi vor da seama ca sunt inconjurate numai de persoane care vor sa le stoarca de bani si ca cei care le-ar fi fost mereu aproape si nu ar fi vrut nimic de la ele au fost eliminate doar pt ca nu au bani si nu sunt demni de voi?
Nu-mi ramane decat un gust amar si o sila fatza de tot ceea ce inseamna "show-bizzul" romanesc. O sila cauzata de "atmosfera" familiala a vedetelor(cand membrii familiei isi vorbesc ceilalti membrii ai familiei de rau), de "defectul profesional" de a nu spune niciodata ceea ce crezi despre o persoana(spre exemplu la telefon imi spunea ca pt ea masinile si banii nu reprezinta nimic si are o gramada de BMW-uri:). Voi ce ati fi facut in locul meu,? pentru ca eu am senzatia ca am fost dus de nas...Ati avut si voi parte de asemenea "intamplari"? Florin Hi-Q tu ce zici mai? Nu stiu de ce am senzatia ca tu o stii mai bine pe aceasta X-X-X.

Sigur....ar fi mai multe de spus, mult mai multe detalii insa poate o sa vi le spun la o eventuala intalnire forumista....
Eu nu pot decat sa-i spun acestei X-X-X: "azi le semeni tuturor, la vorba si la port, si te privesc nepasator, cu un rece ochi de mort...."