un nou concurs penibil sau nu?

Glume, poante, farse, lucruri aberante, off-topic grosolan

un nou concurs penibil sau nu?

Mesajde 46 » Mar Aug 05, 2003 2:08 pm

am vazut pe prima o reclama la un nou concurs genul popstars, care cica ar promova artistii care castiga direct pe piata internationala... aniway, acest concurs ar fi lansat artists precum britnii spirs si jastin timberleic ...
parerea mea este ca genul asta de sou e deja fumat ... sau nu?
46

:

Mesajde Ayrton » Mar Aug 05, 2003 2:28 pm

Sau chici girls... insa am citit in ziar ca bagaboantele astea doo ce ni se par noua penibile au depasit deja milionul de lire sterline castigate deja... Asa ca...
***D I N A M O!!!***
Ayrton

Inca un "show" ?!

Mesajde Aproximativ » Mar Aug 05, 2003 10:40 pm

Dupa "POPOstars" mai vine inca 1 ? Astia chiar baga mana-n sac ! M-am saturat pana peste cap de vedete fabricate peste noapte, (pe banda rulanta), si toate astea, doar ca sa creasca audienta unui post de televiziune ! Cat despre "shoky" girls, ma bucur pentru ele ca au fraierit atatia straini (si nu numai), si au castigat atatia bani. Se stie ca cele care dau din buci castiga mult, nu trebuie neaparat sa cante bine. In muzica, cu bucile se fac banii ! Offffff ... de era si mama mai tanara !:o E Aproximativ ... nasol !
Aproximativ

cam asta e adevarul

Mesajde monk » Mie Aug 06, 2003 12:38 am

nu stiu cu ce sa mai atraga publicul nemernicii :D ... macar daca ar fi continuat BBul
Tre sa ma apuc de karate sa nu ma bata Dumnezeu

The Wake Up Show™
monk

Inca un Big Brother si ma duc !

Mesajde Aproximativ » Mie Aug 06, 2003 2:59 am

Prima a cumparat licenta pentru doua sezoane, adica se mai face un Big Brother, nu stiu exact cand, cred ca in 2004 sau anul acesta in iarna, cu continuare in 2004 ca sa prinda sarbatorile de iarna! Oricum si de BB si-au batut joc (a se vedea BB din alte tari)! In primul rand si-au batut joc cand au ales concurentii ! M-au suparat atat de tare incat o sa ma duc si eu la urmatorul BB ! Inca un Big Brother si ma duc ! ! Da' oricat de penal ar iesi, prefer BB decat POPOstare ! E Aproximativ ... prea mult !
Aproximativ

Mesajde Titina » Mie Aug 06, 2003 12:13 pm

Am auzit shi eu shi mi se pare o porcarie.....cica va fi in loc de BB.....nu shtiu......
Titina
Junior Member

Înapoi la Vechi: Kterinca & Aberatzii