am vazut pe prima o reclama la un nou concurs genul popstars, care cica ar promova artistii care castiga direct pe piata internationala... aniway, acest concurs ar fi lansat artists precum britnii spirs si jastin timberleic ...
parerea mea este ca genul asta de sou e deja fumat ... sau nu?
un nou concurs penibil sau nu?
6 mesaje
• Pagina 1 din 1
Inca un "show" ?!
Dupa "POPOstars" mai vine inca 1 ? Astia chiar baga mana-n sac ! M-am saturat pana peste cap de vedete fabricate peste noapte, (pe banda rulanta), si toate astea, doar ca sa creasca audienta unui post de televiziune ! Cat despre "shoky" girls, ma bucur pentru ele ca au fraierit atatia straini (si nu numai), si au castigat atatia bani. Se stie ca cele care dau din buci castiga mult, nu trebuie neaparat sa cante bine. In muzica, cu bucile se fac banii ! Offffff ... de era si mama mai tanara !:o E Aproximativ ... nasol !
- Aproximativ
cam asta e adevarul
nu stiu cu ce sa mai atraga publicul nemernicii
... macar daca ar fi continuat BBul

-
monk - Mesaje: 2747
Inca un Big Brother si ma duc !
Prima a cumparat licenta pentru doua sezoane, adica se mai face un Big Brother, nu stiu exact cand, cred ca in 2004 sau anul acesta in iarna, cu continuare in 2004 ca sa prinda sarbatorile de iarna! Oricum si de BB si-au batut joc (a se vedea BB din alte tari)! In primul rand si-au batut joc cand au ales concurentii ! M-au suparat atat de tare incat o sa ma duc si eu la urmatorul BB ! Inca un Big Brother si ma duc ! ! Da' oricat de penal ar iesi, prefer BB decat POPOstare ! E Aproximativ ... prea mult !
- Aproximativ
6 mesaje
• Pagina 1 din 1
Înapoi la Vechi: Kterinca & Aberatzii