Hmmmm Dar Parerea Voastra Despre Bambi Care Este ? Ca A Mea E ....super Tare..
13 mesaje
• Pagina 1 din 1
Hmmmm Dar Parerea Voastra Despre Bambi Care Este ? Ca A Mea E ....super Tare..
SUNT TARI GAGICILE DA MAI TRE SA LUCREZE LA LOOK PUTIN SI E OK SI AIA MAI INALTA SA SE INGRASE
- Unregistered
bambi...hmm...:rolleyes:
Parerea mea despre bambi este ka ...au muzik pt. copii de pana la 6-7 ani. Too bad.
Parerea mea despre bambi este ka ...au muzik pt. copii de pana la 6-7 ani. Too bad.
You think I'll cry? I won't cry!
My heart will break before I cry!
I will go mad.
My heart will break before I cry!
I will go mad.
-
covergirl^^^ - Junior Member
LOOOOOOL!!!
Ultima lor piesa este infecta! :bleah:
Iar ele... intr-adevar au mult de lucru la look! Si la versuri!
Iar ele... intr-adevar au mult de lucru la look! Si la versuri!
"Am nevoie de tine, cand ma trezesc! Am nevoie de tine, sa pot sa visez! Am nevoie de tine...SA NU MA UITI!!!"
:a
:a
-
Sweet-one - Junior Member
lool? bambi?! ;P
1. sunt urate... si aia mica are la fitze'n kp de nu i le scoti o sapt cu polonicu'.... la emisiuni nu'i mai tace gura....
2. melodii delok originiale.... naspa... facute asa..doar k sa fie... nu sa si atraga atentia... in bine :rolleyes:
1. sunt urate... si aia mica are la fitze'n kp de nu i le scoti o sapt cu polonicu'.... la emisiuni nu'i mai tace gura....
2. melodii delok originiale.... naspa... facute asa..doar k sa fie... nu sa si atraga atentia... in bine :rolleyes:
In viata invata sa accepti adevaruri care ingheata.
-
Weirda - Junior Member
Loooooooooooooooool..Bambi ..da..da ce formatie extraordinara ...ma omor dupa aceste ..fete super super super tari..cred ca sunt facute din ciment..sau beton...sau lut....oare se va putea stii vreodata!!?? ..si piesa lor noua e super super ...mistho ....fara ea eu nu asi mai stii ce inseamna ...muzica adevarata...ele..au niste voci mama...mori de placere cand le auzi..cat talent au fetele astea...mey mey...si faza e ca nici n`au fitze:) ..nu nu!!...ele sunt niste fete..ffffffffff dragute nici nu se cred vedete..Nu..Nu!!..Bambi sunt cele mai tari!!!..
) loooooooooooooooooooooooool...
) ar fii cool daka ma va crede cineva....a..si sa nu se inteleaga ca`s fana bambi!!:)) ca fac urat!!.....Urasc muzica de proasta calitate so..le urasc pe cele doua FuFe..:p ..."Bambi!!"

Use your eyes..Only to look at me..Use your mouth ..Only to kiss my lips..We are branches of the same old tree ...You can laught ..Only if you laught with me ..You can cry ..Only if you cry for me...Don`t forget that you`re condemned to me ....
-
SiMiCs - Junior Member
lol..gabizuu eu cred ca tu esti cretin
Ce draq ai mah? esti tampit gabizzu..??!! nici nu stiu de ce te am mai intrebat..cand eu stiu raspunsul de mult....
In fine....vreau sa te informez copil retardat ce esti ca NU EU am deschis acest subiect......
Mai bine gasete ti altceva de facut...decat sa ti tot bagi nasul ala peste tot...unde intru si eu pe vreun site..hop dau de tine....
Binenteles....site-uri...dinastea "interesante"
Deja am scris prea mult....sper ca te am lamurit....bafta!
In fine....vreau sa te informez copil retardat ce esti ca NU EU am deschis acest subiect......
Mai bine gasete ti altceva de facut...decat sa ti tot bagi nasul ala peste tot...unde intru si eu pe vreun site..hop dau de tine....
Binenteles....site-uri...dinastea "interesante"
Deja am scris prea mult....sper ca te am lamurit....bafta!
- Unregistered
mario, sa stii ca te dau in judecata pentru ca expresiile alea erau trade mark gabizzu! :mad:
retardat eu ti-am zis tie ca esti, si asa mai departe ! (si chiar esti
)
bineinteles ca nu tu ai deschis subiectu... nuuuu...
o alta persoana are ticul asta enervant cu hmmm, o alta persoana scrie la fiecare cuvant (pana si in titlul theardului) cu .... o alta persoana posteaza ca un oligofren, o alta persoana are acelasi "nick" ca al tau. ce sa spun, scuzele mele. . .
se pare ca eu sunt cel paranoic, iar tu cel care nu-si cunoaste identitatea. :hehe:
retardat eu ti-am zis tie ca esti, si asa mai departe ! (si chiar esti

bineinteles ca nu tu ai deschis subiectu... nuuuu...
o alta persoana are ticul asta enervant cu hmmm, o alta persoana scrie la fiecare cuvant (pana si in titlul theardului) cu .... o alta persoana posteaza ca un oligofren, o alta persoana are acelasi "nick" ca al tau. ce sa spun, scuzele mele. . .
se pare ca eu sunt cel paranoic, iar tu cel care nu-si cunoaste identitatea. :hehe:
- S-a strans toată lumea?
- Toţi in păr!
- Toţi in păr!
-
gabuba - Mesaje: 6847
13 mesaje
• Pagina 1 din 1
Înapoi la Vechi: Kterinca & Aberatzii