Hmmmm Dar Parerea Voastra Despre Bambi Care Este ? Ca A Mea E ....super Tare..

Glume, poante, farse, lucruri aberante, off-topic grosolan

Hmmmm Dar Parerea Voastra Despre Bambi Care Este ? Ca A Mea E ....super Tare..

Mesajde Unregistered » Sâm Sep 20, 2003 9:04 pm

SUNT TARI GAGICILE DA MAI TRE SA LUCREZE LA LOOK PUTIN SI E OK SI AIA MAI INALTA SA SE INGRASE
Unregistered

Mesajde gabuba » Sâm Sep 20, 2003 9:35 pm

ce faci mario? acu postezi pe barfe online?
- S-a strans toată lumea?
- Toţi in păr!
gabuba

Mesajde covergirl^^^ » Sâm Sep 20, 2003 10:37 pm

bambi...hmm...:rolleyes:

Parerea mea despre bambi este ka ...au muzik pt. copii de pana la 6-7 ani. Too bad.
You think I'll cry? I won't cry!
My heart will break before I cry!
I will go mad.
covergirl^^^
Junior Member

LOOOOOOL!!!

Mesajde Sweet-one » Dum Sep 21, 2003 11:55 am

Ultima lor piesa este infecta! :bleah:
Iar ele... intr-adevar au mult de lucru la look! Si la versuri!
"Am nevoie de tine, cand ma trezesc! Am nevoie de tine, sa pot sa visez! Am nevoie de tine...SA NU MA UITI!!!"
:a
Sweet-one
Junior Member

Mesajde CHAOSgirl » Dum Sep 21, 2003 3:10 pm

LOOOOOOOOOLLLLL!!!!!BAMBI E O FORMATIE TARE?IN PRIMUL RAND NICI NU E O FORMATIE ESTE DOAR O INGRAMADEALA DE TIPE AFONE SI SASAITE!!LASAND LA O PARTE FAPTUL CA AR TREBUI SA SE MAI INGRASE SI SA MAI UMPLE SUTIENELE ALEA CU BURETE CU SI MAI MULT BURETE....VARRZAAAAAA!!!!
CHAOSgirl

Mesajde F|y! » Dum Sep 21, 2003 7:56 pm

Sunt niste copile!... voci nu pot spune ca nu au, dar cu inspiratia stau cam prost!;)
Only pilots know why birds are singing!
F|y!
Junior Member

Mesajde Weirda » Lun Sep 22, 2003 6:34 pm

lool? bambi?! ;P
1. sunt urate... si aia mica are la fitze'n kp de nu i le scoti o sapt cu polonicu'.... la emisiuni nu'i mai tace gura....
2. melodii delok originiale.... naspa... facute asa..doar k sa fie... nu sa si atraga atentia... in bine :rolleyes:
In viata invata sa accepti adevaruri care ingheata.
Weirda
Junior Member

Mesajde SiMiCs » Mar Sep 23, 2003 7:40 pm

Loooooooooooooooool..Bambi ..da..da ce formatie extraordinara ...ma omor dupa aceste ..fete super super super tari..cred ca sunt facute din ciment..sau beton...sau lut....oare se va putea stii vreodata!!?? ..si piesa lor noua e super super ...mistho ....fara ea eu nu asi mai stii ce inseamna ...muzica adevarata...ele..au niste voci mama...mori de placere cand le auzi..cat talent au fetele astea...mey mey...si faza e ca nici n`au fitze:) ..nu nu!!...ele sunt niste fete..ffffffffff dragute nici nu se cred vedete..Nu..Nu!!..Bambi sunt cele mai tari!!!..:)) loooooooooooooooooooooooool...:)) ar fii cool daka ma va crede cineva....a..si sa nu se inteleaga ca`s fana bambi!!:)) ca fac urat!!.....Urasc muzica de proasta calitate so..le urasc pe cele doua FuFe..:p ..."Bambi!!"
Use your eyes..Only to look at me..Use your mouth ..Only to kiss my lips..We are branches of the same old tree ...You can laught ..Only if you laught with me ..You can cry ..Only if you cry for me...Don`t forget that you`re condemned to me ....
SiMiCs
Junior Member

Mesajde Weirda » Mar Sep 23, 2003 8:45 pm

Initial trimis de SiMiCs
le urasc pe cele doua FuFe..:p ..."Bambi!!"

;m hahahhah! asa mey...nu'mi venea cuvantu'... "fufe" :o
In viata invata sa accepti adevaruri care ingheata.
Weirda
Junior Member

lol..gabizuu eu cred ca tu esti cretin

Mesajde Unregistered » Mie Sep 24, 2003 11:42 am

Ce draq ai mah? esti tampit gabizzu..??!! nici nu stiu de ce te am mai intrebat..cand eu stiu raspunsul de mult....
In fine....vreau sa te informez copil retardat ce esti ca NU EU am deschis acest subiect......
Mai bine gasete ti altceva de facut...decat sa ti tot bagi nasul ala peste tot...unde intru si eu pe vreun site..hop dau de tine....
Binenteles....site-uri...dinastea "interesante"
Deja am scris prea mult....sper ca te am lamurit....bafta!
Unregistered

Mesajde cat_ » Mie Sep 24, 2003 6:42 pm

Tipele astea sau ''gagicile'' astea cum le spunea nu stiu care,nu au nimic deosebit.Bloda e...acceptabila,dar in rest ....mediocritate pe toata linia;P
cat_
Junior Member

Mesajde gabuba » Mie Sep 24, 2003 7:34 pm

mario, sa stii ca te dau in judecata pentru ca expresiile alea erau trade mark gabizzu! :mad:
retardat eu ti-am zis tie ca esti, si asa mai departe ! (si chiar esti :D)
bineinteles ca nu tu ai deschis subiectu... nuuuu...
o alta persoana are ticul asta enervant cu hmmm, o alta persoana scrie la fiecare cuvant (pana si in titlul theardului) cu .... o alta persoana posteaza ca un oligofren, o alta persoana are acelasi "nick" ca al tau. ce sa spun, scuzele mele. . .
se pare ca eu sunt cel paranoic, iar tu cel care nu-si cunoaste identitatea. :hehe:
- S-a strans toată lumea?
- Toţi in păr!
gabuba

Mesajde Unregistered » Joi Sep 25, 2003 11:21 am

ok gabizzu nu mai stau sa te conving pe tine...
bafta.....
Unregistered

Înapoi la Vechi: Kterinca & Aberatzii