Temerile noastre toate

Glume, poante, farse, lucruri aberante, off-topic grosolan

1738

Mesajde baixinho© » Vin Mar 14, 2003 9:00 pm

Initial trimis de Alin
a venit alissa milano sa imi faca un masaj...

asa i se spune mai nou lustrului? bine ca stiu. s-a notat!
ANTI

care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
baixinho©

Mesajde Oribilul Mosh » Vin Mar 14, 2003 9:12 pm

Nu bah....mie imi zice Alissa Juventus ! :p Alissa Milano e vecina cu mine .
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde bhuttu » Lun Mar 17, 2003 2:11 am

Io am avut cel mai ingrozitor cosmar dintre toti. Se facea ca dorm si aveam asa un vis frumos...

Era vara, afara cald, dar nu innabusitor. Bine, unde stateam eu, la umbra palmierilor pusi pe marginea piscinei din fata vilei era chiar racoare. Asa... si imi savuram eu Teachersu' in liniste... in piscina erau vreo zece gacici numai una si-una de se scaldau topless, ca ziceau ca ele nu suporta sutienu'... Deasupra mea 2 maseuze asiatice, tot topless imi faceau un masaj. Vine unul din valeti si-mi zice: "Domnule, Porscheanu' cel nou a terminat rodajul. Trebuia sa mai faca 10 Km si-am dat un tur de vila cu el." Cum pleaca asta, primesc un mail. Imi iau eu laptopul, citesc, cica actiunile de le-aveam la Microsoft au crescut si ca averea mea personala este acum de 100 de milioane de dolari. Nici nu termin bine de citit, ca aud o voce suava care ma chema inauntru: "iubitule, cat ma mai lasi sa te astept?" Ma duc eu in dormitor, acolo Angelina Jolie, dezbracata toata, statea cracita in varful patului. "Nu mai rezist, hai sa ne futem" imi zice ea. Bineinteles ca ma reped ca un taur turbat. Da' asa repede m-am repezit, c-am cazut alaturi. E, si-atunci m-am trezit in primul vis...

Se facea ca atipisem pe sezlongu' de langa piscina, la umbra a doua randuri de palmieri de toate felurile. Mai trag un fum din tigarea de Marijuana de langa mine, mai o gura de Teachers, arunc un ochi in piscina... 20 de femei bune de tot, dezbracate complet, se bala ceau in piscina mea. Da' n-apuc sa le vad bine ca 4 maseuze thailandeze, evident dezbracate, ma iau in primire si-mi fac un masaj d-ala de zici ca nu mai ai nevoie de orgasm toata viata. Ma intrerupe un valet: "Domnule, Lamborghiniul e scos din rodaj, pentru aia 50 Km am facut cu el un tur de vila. Si Ferarriul cel nou tocmai a sosit. O sa dau o jumatate de tura de curte cu el, sa-l testez. As inconjura toata curtea, da' nu-mi ajunge benzina". Se duce asta-n treaba lui, cand o proiectie 3D imi rasare in fata. Cica firma mea de software a cumparat Microsoftul si ca am devenit cel mai bogat om din lume. Pai sa ma deranjeze pentru atata lucru? In fine, imi aduc eu aminte de visu' de-l avusesem si, cum deja stiam ce trebuie sa urmea, ma duc in dormitor. E, acolo ce-mi vad ochii! Nu m-astepta Angelina Jolie, M-astepta Zeta-Jones!!!!:eek:

Va dati seama ca m-am trezit imediat, lac de sudoare.
If there's a war, we'll all fight!
bhuttu

Mesajde SOD » Lun Mar 17, 2003 4:43 pm

ba bhuttule,asta nu e nimic!hai sa-ti zic io ce-am visat!

se facea ca Oribilul Mosh era un preot belgian!si visul incepe cum Oribilul,imbracat in sutana d'aia cu guler alb,mergea printr-o padure deasa,noaptea tarziu!de mana o tara pe StormLady!ce o tara ma,pur si simplu o brutaliza!
afara ploua cu galeata!tunetele si fulgerele nu mai conteneau!lupii urlau in negura padurii,liliecii lilieceau in toate directiile,bufnitele bufnitau care incotro.
- nenea,nenea,mi-e frica!
- taci si mergi!
- nenea,nenea.mi-e frica tare!vreau acasa!
- taci si mergi,ca mai avem putin!
- nenea,nenea,dar sunt inspaimantata!
- si crezi ca mie nu-mi este?zbiera preotul Mosh!mai ales ca o sa intorc singur!

bah,mare cosmar!eu nu cred ca moshu e in stare de asa ceva!cred ca s-ar fi dus in padure pe timp frumos!nu crezi?
Rape me tender 'cos I'm verry sensitive
FOUR OF A KIND
SOD

Mesajde Nanuka » Dum Dec 21, 2003 11:10 am

Initial trimis de dEpEchEmIND
Azi-noapte am avut cel mai tampit vis de groaza posibil. Se facea ca vroiam sa-mi indrept un dinte care era stramb. Si mi s-a rupt dintele cu tot cu cerul gurii. Si m-am speriat si m-am dus s-o intreb pe bunica-mea ,,Ce naiba-i asta?".Si mi-a dat o glinda. Cand m-am uitat am constatat ca am o gaura-n cap de toata frumusetea si mi se vedea creierul. Maica-mea a sarit sa-mi monteze bucata de cap la loc.I-am zis sa aiba grija la creierul meu sa nu-mi scape vreun fir de par pe-acolo. M-a montat asa-bine dar totusi ma durea si capul si faptul ca eram facuta din bucatzi.
M-am trezit asa-brusc si mi se parea ca mai simt durerea in locul ala.Mi-am pipait capul si m-am bucurat ca sunt intreaga, dar am fost foarte atenta cu mine azi-noapte,ca...cine stie cat de fragila sunt..........:D

Hey,

hmmm stiu ca atunci cand visezi dinte..mai ales cazand inseamna boala....

Cred ca visul tau mai degraba represinta lupta ta interioara cu anumite probleme..suferintze..
E psihologica treaba....te framanta ceva...ai necazuri in familie..sau esti nesigura de tine..ti-e frica de ceva...ai mintzit si te simtzi culpabila .cu constiintza incarcata.,..nu vreau sa fac pe ghicitoarea in vise...dar...creierul timp de ap 120 de min reflecta imagini sau trairi pe care le are subconstientul...cand dormi..

Ar fii bine sa fii mai pozitiva si sa nu te mai gandesti la rau..mai ales la culcare..heehe si inca ceva..sa evitzi sa te culci cu burta plina...nu e bine pt organism...

Te pup,
Nanuk.
Nanuka

Anterior

Înapoi la Vechi: Kterinca & Aberatzii