de bhuttu » Lun Mar 17, 2003 2:11 am
Io am avut cel mai ingrozitor cosmar dintre toti. Se facea ca dorm si aveam asa un vis frumos...
Era vara, afara cald, dar nu innabusitor. Bine, unde stateam eu, la umbra palmierilor pusi pe marginea piscinei din fata vilei era chiar racoare. Asa... si imi savuram eu Teachersu' in liniste... in piscina erau vreo zece gacici numai una si-una de se scaldau topless, ca ziceau ca ele nu suporta sutienu'... Deasupra mea 2 maseuze asiatice, tot topless imi faceau un masaj. Vine unul din valeti si-mi zice: "Domnule, Porscheanu' cel nou a terminat rodajul. Trebuia sa mai faca 10 Km si-am dat un tur de vila cu el." Cum pleaca asta, primesc un mail. Imi iau eu laptopul, citesc, cica actiunile de le-aveam la Microsoft au crescut si ca averea mea personala este acum de 100 de milioane de dolari. Nici nu termin bine de citit, ca aud o voce suava care ma chema inauntru: "iubitule, cat ma mai lasi sa te astept?" Ma duc eu in dormitor, acolo Angelina Jolie, dezbracata toata, statea cracita in varful patului. "Nu mai rezist, hai sa ne futem" imi zice ea. Bineinteles ca ma reped ca un taur turbat. Da' asa repede m-am repezit, c-am cazut alaturi. E, si-atunci m-am trezit in primul vis...
Se facea ca atipisem pe sezlongu' de langa piscina, la umbra a doua randuri de palmieri de toate felurile. Mai trag un fum din tigarea de Marijuana de langa mine, mai o gura de Teachers, arunc un ochi in piscina... 20 de femei bune de tot, dezbracate complet, se bala ceau in piscina mea. Da' n-apuc sa le vad bine ca 4 maseuze thailandeze, evident dezbracate, ma iau in primire si-mi fac un masaj d-ala de zici ca nu mai ai nevoie de orgasm toata viata. Ma intrerupe un valet: "Domnule, Lamborghiniul e scos din rodaj, pentru aia 50 Km am facut cu el un tur de vila. Si Ferarriul cel nou tocmai a sosit. O sa dau o jumatate de tura de curte cu el, sa-l testez. As inconjura toata curtea, da' nu-mi ajunge benzina". Se duce asta-n treaba lui, cand o proiectie 3D imi rasare in fata. Cica firma mea de software a cumparat Microsoftul si ca am devenit cel mai bogat om din lume. Pai sa ma deranjeze pentru atata lucru? In fine, imi aduc eu aminte de visu' de-l avusesem si, cum deja stiam ce trebuie sa urmea, ma duc in dormitor. E, acolo ce-mi vad ochii! Nu m-astepta Angelina Jolie, M-astepta Zeta-Jones!!!!:eek:
Va dati seama ca m-am trezit imediat, lac de sudoare.
If there's a war, we'll all fight!