cu ce se joaca copiii mari...

Glume, poante, farse, lucruri aberante, off-topic grosolan

cu ce se joaca copiii mari...

Mesajde Mirela » Mie Oct 23, 2002 1:52 pm

:D abia atzi citit titlul si va si ganditzi la prostii,mah???
urmeaza un post care nu prea are legatura cu titlul

deci....cat om fi noi de mari,da'tot ne mai "jucam" asha din cand in cand....mai un fotbal mic(ca si ala e joc,nu?),playstation 2 pt.unii,mai un puzzle(pe ideea bobo),construit de avioane(mig) etc etc...fiecare face cate ceva in timpul liber.
noua mea preocupare....de luni sunt co-managera la o companie virtuala producatoare de ciocolata.(toate deciziile mele vor fi analizate de calculator.la fiecare saptamana am feed-back,cum m-am descurcat in saptamana trecuta,ce s-a intamplat cu compania,vanzarile,campania publicitara,clientii,competitia etc etc)
"you and 4 other of your clessmates are now in charge of a company producing chocolate bars.this company will be run and managed by you over several 3months periods.you have a 1000 punds loan to pay off from the last periods(when the company was run by somebody else).so far ou have no major sales and certainly no profit. " bla-bla-bla...asta e,pe scurt,proiectul meu la management pana la primavara."Business Game" ii zice.

asadar...am 100k lire datorie(in acelasi timp 100k lire la dispozitie sa fac ce vreau) si nici un profit pana acum.ce fac?

ce zicetzi va jucazti cu mine???
Pink fluffy dynosaurs
Tremendously hardcore...
We are not born with the conviction that Pepsi is better than Coke and that heavy metal liberates the soul (Solomon, 2003). We try it out for ourselves...
Mirela

Mesajde Mr Teo » Lun Mar 01, 2004 3:50 am

ba eu vreau sa ma joc si suna interesant dar unde e jocul asta? pe internet, pe calculatorul tau, la universitatea ta..?
Would you like it if you hit Del for your whole life to go away?
Mr Teo
Junior Member

Mesajde bhuttu » Lun Mar 01, 2004 5:31 am

Mirela, aia de la facultatea ta or fi auzit de Tycoon si eu nu stiam.

Io daca asa avea o fabrica producatoare de ciocolata as vinde-o si as cumpara una care sa produca masini. Ia incearca asta.
If there's a war, we'll all fight!
bhuttu

Mesajde baixinho© » Lun Mar 01, 2004 9:57 am

Mr Teo, esti tare ma. ai postat pe un thread pe care nu s-a scris decat o singura data, in urma cu un an si patru luni. bravo. ia vezi, care a fost primul post pe acest forum.
ANTI

care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
baixinho©

Înapoi la Vechi: Kterinca & Aberatzii