urmeaza un post care nu prea are legatura cu titlul
deci....cat om fi noi de mari,da'tot ne mai "jucam" asha din cand in cand....mai un fotbal mic(ca si ala e joc,nu?),playstation 2 pt.unii,mai un puzzle(pe ideea bobo),construit de avioane(mig) etc etc...fiecare face cate ceva in timpul liber.
noua mea preocupare....de luni sunt co-managera la o companie virtuala producatoare de ciocolata.(toate deciziile mele vor fi analizate de calculator.la fiecare saptamana am feed-back,cum m-am descurcat in saptamana trecuta,ce s-a intamplat cu compania,vanzarile,campania publicitara,clientii,competitia etc etc)
"you and 4 other of your clessmates are now in charge of a company producing chocolate bars.this company will be run and managed by you over several 3months periods.you have a 1000 punds loan to pay off from the last periods(when the company was run by somebody else).so far ou have no major sales and certainly no profit. " bla-bla-bla...asta e,pe scurt,proiectul meu la management pana la primavara."Business Game" ii zice.
asadar...am 100k lire datorie(in acelasi timp 100k lire la dispozitie sa fac ce vreau) si nici un profit pana acum.ce fac?
ce zicetzi va jucazti cu mine???