ce picior iti bagi mai intii?

Glume, poante, farse, lucruri aberante, off-topic grosolan

stingul
2
18%
dreptul
3
27%
oricare
2
18%
ala din mijloc
2
18%
nu stiu, nu sunt din localitate (pt neatza)
2
18%

Voturi totale : 11

Mesajde nbm » Joi Feb 10, 2005 1:40 pm

din ciclul "tzara arde, babele se piaptana" sau - mai actual - "astia ne creste impozitele, shi ete ce grija il phoote si pe asta", va adresez intrebarea din titlu.

mai precis, cu ce picior va incaltzatzi mai intii?
eu am constatat de curind ca iegzista o regula si in acest domeniu. adik, intr-o zi cind mi-am pus mai intii shoseta dreapta si nu cea stinga ca de obicei, ma simteam cam "impiedicat" shi nu intzelegeam de ce.
apoi, intrebind in stinga si in dreapta, am aflat ca sunt mai multe persoane care au tabieturi si in aceasta privintza, adica intotdeauna isi incalta mai intii un anume picior si abia apoi celalalt.

m-ar interesa daca exista si o explicatzie - mai mult sau mai putzin stiintifica - a acestei obisnuintze.
de ex, la baietzi e conditionata de partea pe care-si poarta p*** sau de mina cu care... scriu sau la fete de sinul mai mare? nu stiu, voi ce parere avetzi?
GOD must love STUPID PEOPLE. HE made SO MANY!!!
nbm

Mesajde eyewitness » Joi Feb 10, 2005 2:09 pm

"astia ne creste impozitele, shi ete ce grija il phoote si pe asta", va adresez intrebarea din titlu.

bah, io-mi bag picioare in ea de....
If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
eyewitness

Mesajde ValiEnte » Joi Feb 10, 2005 4:55 pm

oricare...
anumite persoane sunt superstitioase,si intai cu dreptul dupa aceea cu stangul ,sau invers,eu cu care apuc :o
Istoria incepe sa se razbune...
ValiEnte

Mesajde v1n3ri » Joi Feb 10, 2005 6:59 pm

Ma, io'm bag stangul. Asta e. Cre ca e ceva in subconstient :D
Doar doua lucruri sunt infinite: universul si prostia umana. In legatura cu universul nu sunt sigur.
E o onoare sa fiu ignorat de gabuba.
v1n3ri
Junior Member

Mesajde Razorel » Joi Feb 10, 2005 7:09 pm

Stangul de obicei pt ca sunt stangaci. Asta in cazul normal in care am incaltzamintea frumos pusa in fatza. Daca sunt in cazul in care un bocanc e aici si unu sub pat, atunci nu il bag p`asta primu. Daca sunt ambii in fatza mea, dar pusi invers, atunci il iau tot pe stangul, dar care e dreptul de fapt. Uneori unul este intors si mi`e lene sa`l intorc, deci il iau pe cel ce e aranjat cum trebuie. Este un proces complicat la care nu se poate raspunde asa usor.... :D
...unu-o ia de-a dreptul, altul zboara sui, unul zboara peste cuibul cucului.
Razorel
Junior Member

Mesajde Fabian » Joi Feb 10, 2005 11:56 pm

Nefiind din localitate a trebuit sa ma folosesc de varianta pt neata
Fabian
Junior Member

Înapoi la Vechi: Kterinca & Aberatzii