din ciclul "tzara arde, babele se piaptana" sau - mai actual - "astia ne creste impozitele, shi ete ce grija il phoote si pe asta", va adresez intrebarea din titlu.
mai precis, cu ce picior va incaltzatzi mai intii?
eu am constatat de curind ca iegzista o regula si in acest domeniu. adik, intr-o zi cind mi-am pus mai intii shoseta dreapta si nu cea stinga ca de obicei, ma simteam cam "impiedicat" shi nu intzelegeam de ce.
apoi, intrebind in stinga si in dreapta, am aflat ca sunt mai multe persoane care au tabieturi si in aceasta privintza, adica intotdeauna isi incalta mai intii un anume picior si abia apoi celalalt.
m-ar interesa daca exista si o explicatzie - mai mult sau mai putzin stiintifica - a acestei obisnuintze.
de ex, la baietzi e conditionata de partea pe care-si poarta p*** sau de mina cu care... scriu sau la fete de sinul mai mare? nu stiu, voi ce parere avetzi?
ce picior iti bagi mai intii?
6 mesaje
• Pagina 1 din 1
ce picior iti bagi mai intii?
GOD must love STUPID PEOPLE. HE made SO MANY!!!
-
nbm - Mesaje: 4958
"astia ne creste impozitele, shi ete ce grija il phoote si pe asta", va adresez intrebarea din titlu.
bah, io-mi bag picioare in ea de....
If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
-
eyewitness - Mesaje: 19220
Stangul de obicei pt ca sunt stangaci. Asta in cazul normal in care am incaltzamintea frumos pusa in fatza. Daca sunt in cazul in care un bocanc e aici si unu sub pat, atunci nu il bag p`asta primu. Daca sunt ambii in fatza mea, dar pusi invers, atunci il iau tot pe stangul, dar care e dreptul de fapt. Uneori unul este intors si mi`e lene sa`l intorc, deci il iau pe cel ce e aranjat cum trebuie. Este un proces complicat la care nu se poate raspunde asa usor.... 

...unu-o ia de-a dreptul, altul zboara sui, unul zboara peste cuibul cucului.
-
Razorel - Junior Member
6 mesaje
• Pagina 1 din 1
Înapoi la Vechi: Kterinca & Aberatzii