Pt ca din ce am citit eu pe aici nici o formatie nu o vazuta bine , inteleg site-ul este pt. barfe si e ok [ poate cel mai tare de pan' acum , bravo celor care au avut ideea ] dar ar as vreau sa vad si eu ce a-ti vrea ?! Eu unul sunt nebun dupa house dar nu avd nici o formatie capabila care face intradevar house , cel putin nu la televizor ! Sunt cativa dar nu vrea nimeni sa-i promoveze ca nu au versuri comerciale ! Asa e in Romania !Initial trimis de dinu
De ce crezi ca muzica romaneasca ar trebui sa arate intr-un anume fel
Aici ai mare dreptate ! Dar in Bucuresti muzica house nu este promovata pt. ca sunt prea multi tarani tata !!!! Au scapat de la coasa si de la coada vaciiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii [ ca nu stiu cate or fi muls pana acum , poate ca mai erau si boi:p ] si acum vin in pluovere rosiiiiiii cu pantaloni la dungulita cu sosete albe si pantofi negri ! Asta e publicul din Buc in partea aia spre Timisoara oamenii [ tinerii ] au o influenta mai mare de acolo din Germania , mai asteapta putin [ vreo 2-3 ] ani ca sa vada si Bucuresteniiiiiii [ de fapt taraniii ] ce se poarta pe afara ! Pana cand house-ul ala care iti place tie va aprea in Romania o sa mai treaca cativa ani , asta este numai cauza caselor de inregistrari [ asta din propria experienta iti spun ] . Un bun prieten care are o formatie de house [ nu zic care ca nu are rost ] s-a dus la Nova Music si dupa ce cei de acolo au ascultat le-a transmis urm msj. ::::::: Da manele nu faceti sau ceva gen FSOG ? Ce dracu pretentii mai avem noi la muzica house de buna calitate ! Sunt Dj si cand vad ca toata lumea danseaza pe manele imi vine sa-mi dau palme !Initial trimis de scorpyuta
pe ce as da banii?da vorba nu jtiu cui....io una pe house...restu nu jtiu...da nu house d-asta comercial cum se vinde la noi gen impact, activ sau Hanimal X....cand zic house ma refer la house din afar' care la noi nu prea se aude...k deh romanashilor le plac manelele si daca-i intrebi de dj tonka, de westbam sau altceva se uita la tine k matza-n calendar...oricum pe la noi house adevarat nu se asculta decat in discotecile de profil si pe undeva prin timisoara,arad si zonele mai spre Europa....cam atat...house rules!
Initial trimis de scorpyuta
in sfarsit gandeste cineva k mine...house rulezzzzz nu?kiss iu .cu respect scorpyuta!
Înapoi la Vechi: Kterinca & Aberatzii
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 1 vizitator