Pe albumele artistilor romani n-am prea dat bani si nu de alta dar le-am primit de la ei pe mai toate dar daca nu le-as fi primit mi-as fi cumparat in mod sigur - Compact (in tineretea mea... si a lor

), Holograf (toate - si atunci, si acum), Mircea Vintila (Madama de pica - piesa aia cu bricheta lui Fanel e absolut geniala), Iris (IRIS 1 si LUNA PLINA), Cargo (DESTIN - piesa care da titlul albumului e preferata mea).
Acu' dau ochii roata si desi am acces la fel de usor (si gratuit) la orice disc local mi-as dori - n-am ce alege. In ultimul timp ascult cu placere Bere Gratis dar nu cred ca l-as cumpara. Mai au de invatat copiii... Desi din punctul meu de vedere sunt pe drumul cel bun. Mi se pare o gasca cu sanse reale de a merge mai departe.
Da' pana la urma de ce sa dai banii pe o trupa/artist local cand ai ieftina alternativa a CD-urilor pirat sau a net-ului unde gasesti tot ce vrea muschii tai,nu?
Numai ca de-aici cred ca vine un alt pericol - daca orice artist cat de cat cu ceva de spus(ca nu s-a nascut nimeni genial de la primu' album)nu vinde (mai) nimic pentru ca noi avem alternativa de care tocmai va spusei, care va fi motivatia lui sa faca muzica de calitate? O s-o dea in comert ca sa poa' sa manance si gura lui ceva.
Ca mai deunazi am auzit un tip cu o voce asa cum nu s-a prea mai auzit in ultimul timp la noi. Ei bine, baiatu' avea o mare problema. Nu prea muzicala ci legata de familia lui si de copii care trebuie hraniti. Si poti sa-l condamni? Niciodata in tara asta de KKo un artist nu va putea fi artist in adevaratul sens al cuvantului. Ca nu sunt bani pe piata, ca e lumea saraca, ca ne-a napadit pirateria, bla, bla, bla. Si atunci tinta tuturor sunt "easy money" si stiti care e culmea - cu cat stiu mai putina muzica artistii nostrii, cu atat le merge mai bine. Uitati-va la varfurile de azi - Akcent si Animal X. Stiti cata lume da bani sa le cumpere albumele? Va spun eu - foarte multa... Ceva nu e OK! Hai ca m-am enervat!