Ce Va Place La Angelina Jolie?

Glume, poante, farse, lucruri aberante, off-topic grosolan

Ce Va Place La Angelina Jolie?

Mesajde coolcryssy » Dum Sep 29, 2002 9:40 am

DAR CE PARERE AVETI DESPRE ANGELINA JOLIE? AM VAZUT SI EU FLMUL TOMB RIDER, DAR NU MI S-A PARUT SUPERBA, ASA CUM O LAUDA TOTI. DAR ORICUM, CE VA PLACE LA EA?
coolcryssy

Mesajde SOD » Dum Sep 29, 2002 11:35 am

Totul!E supercalifragilistica,vezuviana si eclatanta,pararadisiaca!
Manca-i-as buzisoarele ei!:D
Rape me tender 'cos I'm verry sensitive
FOUR OF A KIND
SOD

Mesajde cutuma© » Dum Sep 29, 2002 11:41 am

Ultima oara am vazut-o in pacat originar cu banderas shi pe langa faptul k a fost futere mare intre ashtia doi, am ramas cu o impresie asemanatoare celei de mai sus a lui SOD.
Prohíbanos que odiamos cuervos

Decret despre Steaua - Sevilla : http://decret.blogspot.com
cutuma©

Mesajde bhuttu » Dum Sep 29, 2002 11:46 am

Mie imi place Jolie mult de tot. N-am vazut-o decat in Tomb Raider(una din cele mai potrivite incarnari posibile ale super-sexoasei Lara Croft) si in Original Sin(unde are cateva prim-planuri care-ar putea sa salveze filmul).
Parerea mea? Ilustrativ cred ca e pe locul 3 la numar de jpeguri de pe hardul meu(dupa Zeta-Jones si Laetitia Casta) si ca in Top100 femei sexy de la FHM am pus-o pe locul 2(dupa Miki de la Kpital, of course:p )
Fata stie sa faca uz de feminismul si de sexualitatea ei, stie cat de dezbracata sa apara si in filme si in poze si stie sa-si creeze o imagine de succes. Ma rog la Dumnezeu pentru un film cu Angelina Jolie care sa se filmeze in Romania. :D

PS: Mama, ce chef de postat am avut azi!

*EDIT: Hrrr!
If there's a war, we'll all fight!
bhuttu

Mesajde tre » Dum Sep 29, 2002 11:28 pm

totul imi place!
buzele in primul rand, apoi privirea aia de...hmm wow, apoi silueta si pe locul 4 sanii (se vede cu ochiu' liber ca nu-s egali, cand e dezbracata evident, dar sunt mari si asta e bine ;)). pe locul 5 celelate bunanati.
" it's the end of the world as we know it ''
tre
Junior Member

Mesajde Mr Hyde » Lun Sep 30, 2002 1:55 am

Daca nu te-a impresionat(dpdv fizic desigur) in Tomb Raider trebuie s-o vezi in GIA...e "durere" :rulz:
Sunt insatiabil. Mananc par, ceara din urechi, cocolosi de sange inchegat, tot si toate pe care le numesti ale tale.
Mr Hyde

despre angelina

Mesajde coolcryssy » Lun Sep 30, 2002 9:17 pm

am vazut-o in tomb rider, si nu prea mi-a placut. are umerii prea lati, sanii prea mari, talia prea subtire, mainele.. niste bete, soldurile mult prea dezvoltate, iar poicioare.. subtiri. imi place insa atitdinea. m-a dat pe spate. vreau sa vad si filmul pacat originar, cred ca arata super misto din cate am inteles...
coolcryssy

Mesajde tre » Mar Oct 01, 2002 12:07 am

eh..n-ai ochiu' format..ii super apetisanta angelina ;).
tre
Junior Member

Mesajde SOD » Mar Oct 01, 2002 12:28 am

si eu zic la fel!cred ca domnul coolcryssy a vazut-o in coloana sonora de la TR de nu i-a placut! :D
Rape me tender 'cos I'm verry sensitive
FOUR OF A KIND
SOD

Mesajde Oribilul Mosh » Mar Oct 01, 2002 12:47 am

Pe deplin de acord cu Mr. Hyde . In GIA mi s-a parut cea mai buna . Mai ales scenele in care joaca ..goala -golutza .
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde tre » Mar Oct 01, 2002 8:31 pm

oribilul mosh in 'gia' n-ai observat ca are o tzatza un pic mai lasata decat ailalta?
sigur, nici o femeie n-are tzatze egale, dar cu greu observi asta in general. la angelina se observa ceva mai usor, oricum mie-mi place ;).
tre
Junior Member

Mesajde coolcryssy » Mar Oct 01, 2002 9:16 pm

tin sa precizez ca nu sunt "domn" ci don'soara!!!!! hi hi:)))
coolcryssy

Mesajde Oribilul Mosh » Mie Oct 02, 2002 9:44 pm

Mai tre cool ,eu nu am observat ca are o tzatza mai mare ca alta. Dar am observat ca arata superb in pielea goala .:p
Imi place mult faza de la lift..cand iese ea dupa iubita ei ! :D
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde tre » Joi Oct 03, 2002 12:31 am

da..e delicios filmul 'gia'.

dar a mai jucat ea intr-un film, cu actrita aia cu par scurt si negru in rol principal (am un lipsus) cand era internata intr-un d-ala de nebune, unde nu prea mi-a placut rolul ei. ea a jucat bine dar, paraca nu era pt ea (angelina) rolul ala.
tre
Junior Member

Mesajde Oribilul Mosh » Joi Oct 03, 2002 12:55 am

Actritza aia cu par scurt si negru..este Winona Ryder . Iar filmul se numeste Girls Interupted ,sau Tineretze furata cum a fost tradus pe la noi .
Oribilul Mosh
Junior Member

Înapoi la Vechi: Kterinca & Aberatzii