Ce Va Place La Angelina Jolie?
15 mesaje
• Pagina 1 din 1
Ce Va Place La Angelina Jolie?
DAR CE PARERE AVETI DESPRE ANGELINA JOLIE? AM VAZUT SI EU FLMUL TOMB RIDER, DAR NU MI S-A PARUT SUPERBA, ASA CUM O LAUDA TOTI. DAR ORICUM, CE VA PLACE LA EA?
- coolcryssy
Ultima oara am vazut-o in pacat originar cu banderas shi pe langa faptul k a fost futere mare intre ashtia doi, am ramas cu o impresie asemanatoare celei de mai sus a lui SOD.
-
cutuma© - Mesaje: 3047
Mie imi place Jolie mult de tot. N-am vazut-o decat in Tomb Raider(una din cele mai potrivite incarnari posibile ale super-sexoasei Lara Croft) si in Original Sin(unde are cateva prim-planuri care-ar putea sa salveze filmul).
Parerea mea? Ilustrativ cred ca e pe locul 3 la numar de jpeguri de pe hardul meu(dupa Zeta-Jones si Laetitia Casta) si ca in Top100 femei sexy de la FHM am pus-o pe locul 2(dupa Miki de la Kpital, of course:p )
Fata stie sa faca uz de feminismul si de sexualitatea ei, stie cat de dezbracata sa apara si in filme si in poze si stie sa-si creeze o imagine de succes. Ma rog la Dumnezeu pentru un film cu Angelina Jolie care sa se filmeze in Romania.
PS: Mama, ce chef de postat am avut azi!
*EDIT: Hrrr!
Parerea mea? Ilustrativ cred ca e pe locul 3 la numar de jpeguri de pe hardul meu(dupa Zeta-Jones si Laetitia Casta) si ca in Top100 femei sexy de la FHM am pus-o pe locul 2(dupa Miki de la Kpital, of course:p )
Fata stie sa faca uz de feminismul si de sexualitatea ei, stie cat de dezbracata sa apara si in filme si in poze si stie sa-si creeze o imagine de succes. Ma rog la Dumnezeu pentru un film cu Angelina Jolie care sa se filmeze in Romania.

PS: Mama, ce chef de postat am avut azi!
*EDIT: Hrrr!
If there's a war, we'll all fight!
-
bhuttu - Mesaje: 2510
totul imi place!
buzele in primul rand, apoi privirea aia de...hmm wow, apoi silueta si pe locul 4 sanii (se vede cu ochiu' liber ca nu-s egali, cand e dezbracata evident, dar sunt mari si asta e bine
). pe locul 5 celelate bunanati.
buzele in primul rand, apoi privirea aia de...hmm wow, apoi silueta si pe locul 4 sanii (se vede cu ochiu' liber ca nu-s egali, cand e dezbracata evident, dar sunt mari si asta e bine

" it's the end of the world as we know it ''
-
tre - Junior Member
despre angelina
am vazut-o in tomb rider, si nu prea mi-a placut. are umerii prea lati, sanii prea mari, talia prea subtire, mainele.. niste bete, soldurile mult prea dezvoltate, iar poicioare.. subtiri. imi place insa atitdinea. m-a dat pe spate. vreau sa vad si filmul pacat originar, cred ca arata super misto din cate am inteles...
- coolcryssy
Pe deplin de acord cu Mr. Hyde . In GIA mi s-a parut cea mai buna . Mai ales scenele in care joaca ..goala -golutza .
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
Oribilul Mosh - Junior Member
oribilul mosh in 'gia' n-ai observat ca are o tzatza un pic mai lasata decat ailalta?
sigur, nici o femeie n-are tzatze egale, dar cu greu observi asta in general. la angelina se observa ceva mai usor, oricum mie-mi place
.
sigur, nici o femeie n-are tzatze egale, dar cu greu observi asta in general. la angelina se observa ceva mai usor, oricum mie-mi place

-
tre - Junior Member
Mai tre cool ,eu nu am observat ca are o tzatza mai mare ca alta. Dar am observat ca arata superb in pielea goala .:p
Imi place mult faza de la lift..cand iese ea dupa iubita ei !
Imi place mult faza de la lift..cand iese ea dupa iubita ei !

IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
da..e delicios filmul 'gia'.
dar a mai jucat ea intr-un film, cu actrita aia cu par scurt si negru in rol principal (am un lipsus) cand era internata intr-un d-ala de nebune, unde nu prea mi-a placut rolul ei. ea a jucat bine dar, paraca nu era pt ea (angelina) rolul ala.
dar a mai jucat ea intr-un film, cu actrita aia cu par scurt si negru in rol principal (am un lipsus) cand era internata intr-un d-ala de nebune, unde nu prea mi-a placut rolul ei. ea a jucat bine dar, paraca nu era pt ea (angelina) rolul ala.
-
tre - Junior Member
Actritza aia cu par scurt si negru..este Winona Ryder . Iar filmul se numeste Girls Interupted ,sau Tineretze furata cum a fost tradus pe la noi .
-
15 mesaje
• Pagina 1 din 1
Înapoi la Vechi: Kterinca & Aberatzii