hi-q castiga mamaia!:(

Glume, poante, farse, lucruri aberante, off-topic grosolan

hi-q castiga mamaia!:(

Mesajde bianca_x » Lun Iul 15, 2002 6:51 pm

pt ca anul acesta fest de la mamaia e org de antena1 castigatorii vor fi hi-q...e normal...dar eu nu sunt de acord cu asta...astept si parerile voastre...pana si la fest. e blat..:(...va pup si astept rasp voastre!
bianca_x
Junior Member

Mesajde Kayla » Lun Iul 15, 2002 10:11 pm

De ce sa fie castigatori HI-Q? Ca lucreaza la antena? Anul asta ar trebui, in sfarsit, sa ia Animal X premiul! Anul trecut l-a suflat Ana Maria, acu' doi ani 3SE, acum trebuie sa fie anul lor, desi ma indoiesc ca vor castiga. Cred ca ai dreptate, HI-Q castiga, cam pe nedrept... :(;P
Kayla

salut!

Mesajde bianca_x » Mie Iul 17, 2002 10:56 pm

ma bucur ca esti de acord cu mine...toata lumea zicea ca vor castiga pe drept...pt ca sunt cei mai tari...dar mie nu mi se pare...intr-adevar au piese bune...dar sunt altii si mai buni!totusi sper sa se faca dreptate!:(
bianca_x
Junior Member

sper sa nu castige!!!

Mesajde dadius » Joi Iul 18, 2002 6:55 am

ma enerveaza aceasta trupa pt ca radiaza o fericire exagerata in jurul ei. despre valoarea lor (a componentilor) s-a mai discutat pe acest forum asa ca am sa spun doar atat: prea multa fericire si prea multe zambete strica la o trupa. Uitati-va la VH2 de ex.Oameni seriosi care stiu sa cante si nu RAD la comanda.Exemple ar fi ele mai multe.Numai trupele astea de tinerei sunt preocupate de ZAMBETE.
Spune-mi ce muzică asculţi, ca să îţi spun câţi sunteţi de mulţi!
dadius

Mesajde Kayla » Joi Iul 18, 2002 8:28 am

Nu numai ele... Dar cert este ca, daca ar castiga HI-Q, ar fi foarte nedrept. Sunt trupe mult mai bune decat ei, care, pentru ca nu lucreaza si in televiziune, sunt discriminate. Si chestia asta cu fericirea are si ea o limita. Ca doar nu e posibil sa radiezi tot timpul, nu?:D
Kayla

Da, da...

Mesajde ballooba » Mar Oct 15, 2002 1:10 am

Initial trimis de Calypso
Nu numai ele... Dar cert este ca, daca ar castiga HI-Q, ar fi foarte nedrept. Sunt trupe mult mai bune decat ei, care, pentru ca nu lucreaza si in televiziune, sunt discriminate. Si chestia asta cu fericirea are si ea o limita. Ca doar nu e posibil sa radiezi tot timpul, nu?:D

pana la urma nu a castigat hi-q asa ca v-ati racit gura degeaba... cat de mult le place romanilor sa se planga de blaturi si de furturi, chiar inainte de a se intampla!! :-(

e hi-q mai sus in topul vostru personal acum, cand ati vazut ca NU a castigat mamaia? :-(
ballooba
Junior Member

Înapoi la Vechi: Kterinca & Aberatzii