hi-q castiga mamaia!:(
6 mesaje
• Pagina 1 din 1
hi-q castiga mamaia!:(
pt ca anul acesta fest de la mamaia e org de antena1 castigatorii vor fi hi-q...e normal...dar eu nu sunt de acord cu asta...astept si parerile voastre...pana si la fest. e blat..
...va pup si astept rasp voastre!

- bianca_x
- Junior Member
salut!
ma bucur ca esti de acord cu mine...toata lumea zicea ca vor castiga pe drept...pt ca sunt cei mai tari...dar mie nu mi se pare...intr-adevar au piese bune...dar sunt altii si mai buni!totusi sper sa se faca dreptate!:(
- bianca_x
- Junior Member
sper sa nu castige!!!
ma enerveaza aceasta trupa pt ca radiaza o fericire exagerata in jurul ei. despre valoarea lor (a componentilor) s-a mai discutat pe acest forum asa ca am sa spun doar atat: prea multa fericire si prea multe zambete strica la o trupa. Uitati-va la VH2 de ex.Oameni seriosi care stiu sa cante si nu RAD la comanda.Exemple ar fi ele mai multe.Numai trupele astea de tinerei sunt preocupate de ZAMBETE.
Spune-mi ce muzică asculţi, ca să îţi spun câţi sunteţi de mulţi!
-
dadius - Mesaje: 779
Da, da...
Initial trimis de Calypso
Nu numai ele... Dar cert este ca, daca ar castiga HI-Q, ar fi foarte nedrept. Sunt trupe mult mai bune decat ei, care, pentru ca nu lucreaza si in televiziune, sunt discriminate. Si chestia asta cu fericirea are si ea o limita. Ca doar nu e posibil sa radiezi tot timpul, nu?:D
pana la urma nu a castigat hi-q asa ca v-ati racit gura degeaba... cat de mult le place romanilor sa se planga de blaturi si de furturi, chiar inainte de a se intampla!! :-(
e hi-q mai sus in topul vostru personal acum, cand ati vazut ca NU a castigat mamaia? :-(
-
ballooba - Junior Member
6 mesaje
• Pagina 1 din 1
Înapoi la Vechi: Kterinca & Aberatzii