Cozonacul si masina mica

Glume, poante, farse, lucruri aberante, off-topic grosolan

Mesajde gaga » Lun Noi 04, 2002 2:39 pm

Initial trimis de Oribilul Mosh
Chiar imi era dor de stilul grosolan al Danei si ma intrebam de ce nu ne mai onoreaza cu prezentza ei imbacsita,obosita,imputzita si nu in ultimul rand nesimtita.

Daca te intrebai iti si raspundeai? Ca bag mana in foc ca habar nu ai ca am avansat la munca si am nevoie de zile de cateva sute de ore ca sa imi termin treaba si de aceea postez rar si ma limitez la a citi, a organiza revelionul forumistilor la o cabana superba si ieftina.
Poate ti-ai raspuns si de ce muncesc si studiez atat pt un rahat de serviciu?
Pentru ca ai mei nu au avut bani sa-mi ia masina si sa-mi dea de bere si de computer si de net acasa si trebuie sa fac singura totul de pe la 19 anisori.
Si pentru ca ti-era dor nu o sa te las asa, fi pe pace, conteaza si pe prezenta mea intr-o miercuri unde vreau sa fiu de fata cand o sa-ti faca kik stiu eu ce si promit sa ii tin isonul, suntem amandoi suficient de nesimtiti pentru asta. Ce asta? Intreaba-te si raspunde-ti, dar nu ai nici cea mai vaga idee.

gata, la munca cu nesimtita de mine (ce ziceai adminule de atacuri la persoana? whatever, intrebare retorica)
gaga

Mesajde onk » Lun Noi 04, 2002 2:43 pm

Initial trimis de Oribilul Mosh
fraiere..pai daca mor eu...moare si forumu !

.... sa mori tu ca asa se intampla...?
onk

Mesajde Oribilul Mosh » Lun Noi 04, 2002 2:50 pm

Ups ! Se pare ca intalnirile mele forumiste,de azi inainte...vor fi alaturi de oameni precum Mir,unq_flipmo,Daremyth,Assassin,Arwen,Andrei[CG]...etc.

Pentru totzi prietenii mei de pe fanclub...un gand bun. Ne citim in continuare pe forum...caci de acum inaite mi-e frica sa mai vin la intalniri..ca imi iau bataie de la acesti monstrii cu fatza umana (mai mult sau mai putin) pe nume kickass si dana !

.............

Si acum serios vorbind..iar va bagatzi ca musca'n lapte (ca sa nu zic mai urat) . Nu v-a solicitat nimeni..si intervenitzi ca deobicei cu scandal...pt. a strica subiecte si a face nervi oamenilor de prin preajma.
Tu,Dano..daca ai atat munca..de ce citesti p'acilea ? Du-te la clasa ta de muncitori..si lasa-ne in pace. Aici suntem niste prieteni care scriem....nu avem nevoie de nesimtirea ta si a prietenului tau Kick !
Itzi vorbesc urat....doar pt. ca ma provoci. Dupa cum ai vazut..nu ma intereseaza persoana ta ...si nici nu te bag in seama. Dar se pare..ca suferi in anonimat si doresti sa fi bagata in seama.
Te astept miercurea asta ...la orele 18 fix ! Venitzi cu totzi mamutzii sa ma batetzi ! Nu mi-e frica de voi !
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde eyewitness » Lun Noi 04, 2002 3:16 pm

auliuuuu mosh-ulica,mosh-ulica cate p*** luasi in gurica numa intr-o zi de luni. daca m-ai bag si io un ym de pe-atunci de cand plangeai in hohote si te dadeai de ceasu mortii ca ti-a luat sopra galietuca ,grebluta si lopatica si te lasa pe drumuri fara moderari cred ca-ti iei ban pe viata de la sopra la cate epitete i-ai adus lui si familiei lui...da' uite ca nu mai pun si io gaz pe foc mosh-ulica ca vad ca-ti pui singurel ...handicapatu' lu' tata ,vesnicu geniu neinteles si prigonit ...pretenu meu la (viorel)...catarama
eyewitness

Mesajde Oribilul Mosh » Lun Noi 04, 2002 3:25 pm

Pe ce imi iau ban? pe YM ? Asta..se prea poate ! :)
Cand l-oi injura pe Sopra..pe forum..mai vedem noi ..ce si cum are sa fie ! :p

Si draga prietene eye , "p*** in gurica" de genul celor lu' Mortul Viu....pot compune si eu cate vreau. Sa nu crezi ca stau mai prost ca el la capitolul imaginatzie.

Intaresti si tu squad-ul mamutzilor in fight-ul cu Oribilul Mosh..in aceasta miercuri ?

........

Baietzi....de partea mea care suntetzi..daca sar mamutzii sa ma omoare ?
Bagheera...pe tine contez sigur,nu ? 3pac ala al tau..e bun de ceva daca se isca iuresh ?
Mai bagatzi aici.....ca deja se ingroase treaba daca vine si eye..si chiar ca nu fac fatza sigur. Plus ca SOD o sa fie de partea lor.
Jaja ma ajutzi si tu ? Dinu-le....tu o iei in primire pe Dana !

Iar tu Sopra..stiu ca esti prea fricos..si vei urmari totul de pe margine !

Aaaaa.....si sa n-o uitam pe Cruela ! ...care e tot de partea baietzilor buni !
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde onk » Lun Noi 04, 2002 3:33 pm

"Dinu-le" se scrie fara liniutza... :)
onk

Mesajde Oribilul Mosh » Lun Noi 04, 2002 3:35 pm

Ups ! Corect ! Ce-i al tau..e al tau , Onkule ! :p
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde Sopra Tutt1 » Lun Noi 04, 2002 3:36 pm

sunt la scoala si nu am timp sa scriu... restul aberatziilor vreau sa le vad live :D
Sopra Tutt1
Junior Member

Anterior

Înapoi la Vechi: Kterinca & Aberatzii