Initial trimis de Oribilul Mosh
Chiar imi era dor de stilul grosolan al Danei si ma intrebam de ce nu ne mai onoreaza cu prezentza ei imbacsita,obosita,imputzita si nu in ultimul rand nesimtita.
Daca te intrebai iti si raspundeai? Ca bag mana in foc ca habar nu ai ca am avansat la munca si am nevoie de zile de cateva sute de ore ca sa imi termin treaba si de aceea postez rar si ma limitez la a citi, a organiza revelionul forumistilor la o cabana superba si ieftina.
Poate ti-ai raspuns si de ce muncesc si studiez atat pt un rahat de serviciu?
Pentru ca ai mei nu au avut bani sa-mi ia masina si sa-mi dea de bere si de computer si de net acasa si trebuie sa fac singura totul de pe la 19 anisori.
Si pentru ca ti-era dor nu o sa te las asa, fi pe pace, conteaza si pe prezenta mea intr-o miercuri unde vreau sa fiu de fata cand o sa-ti faca kik stiu eu ce si promit sa ii tin isonul, suntem amandoi suficient de nesimtiti pentru asta. Ce asta? Intreaba-te si raspunde-ti, dar nu ai nici cea mai vaga idee.
gata, la munca cu nesimtita de mine (ce ziceai adminule de atacuri la persoana? whatever, intrebare retorica)