Vreau si eu pareri despre Etnic !
4 mesaje
• Pagina 1 din 1
Vreau si eu pareri despre Etnic !
Pentru cine nu e dumerit, este vorba de fata aceea cu nume de trupa care canta etno ("evident") si care a avut un videoclip la melodia parca "Sunt o fata frumushica" sau ceva de genul asta, cu niste masini si cam atat.
- Da man
Re: Vreau si eu pareri despre Etnic !
Initial trimis de Da man
Pentru cine nu e dumerit, este vorba de fata aceea cu nume de trupa care canta etno ("evident") si care a avut un videoclip la melodia parca "Sunt o fata frumushica" sau ceva de genul asta, cu niste masini si cam atat.
Eu personal n-am inteles ce legatura au masinilea alea din videoclip cu ideea de etno - folclor - etc.
Pentru cei care nu au vazut videoclipul (cred ca cel mai ieftin din muz. rom. - si la propriu si la figurat!), acesta a fost filmat intr-un parc de masini la mana a doua... Fata canta ca "ii frumusica", ca "badita" o iubeste s.a. intre mertane si bmw-uri. Stupid!
DrSlam has left the building!
- DrSlam
- Junior Member
Re: Re: Vreau si eu pareri despre Etnic !
Initial trimis de DrSlam
Eu personal n-am inteles ce legatura au masinilea alea din videoclip cu ideea de etno - folclor - etc.
Pentru cei care nu au vazut videoclipul (cred ca cel mai ieftin din muz. rom. - si la propriu si la figurat!), acesta a fost filmat intr-un parc de masini la mana a doua... Fata canta ca "ii frumusica", ca "badita" o iubeste s.a. intre mertane si bmw-uri. Stupid!
Nu e atat de grav ca e clipul ieftin, ca s-au vazut clipuri ieftine si bune, scumpe si proaste... Dar muzica e infecta... Dupa cum spuneam... Cine are nevoie de combinatia de folclor si dance?! Mie mi se pare o absurditate!
"Si nu stiu sa tac..."
cand e vorba de
"Un popor detergent incuiat in televizor"
cand e vorba de
"Un popor detergent incuiat in televizor"
- Kryszti
- Junior Member
4 mesaje
• Pagina 1 din 1
Înapoi la Vechi: Kterinca & Aberatzii