Vreau si eu pareri despre Etnic !

Glume, poante, farse, lucruri aberante, off-topic grosolan

Ati cumpara albumul trupei ETNIC?

Da
1
14%
Nu
3
43%
Nu stiu despre cine e vorba
3
43%

Voturi totale : 7

Vreau si eu pareri despre Etnic !

Mesajde Da man » Dum Apr 21, 2002 12:17 am

Pentru cine nu e dumerit, este vorba de fata aceea cu nume de trupa care canta etno ("evident") si care a avut un videoclip la melodia parca "Sunt o fata frumushica" sau ceva de genul asta, cu niste masini si cam atat.
Da man

Mesajde Kryszti » Dum Apr 21, 2002 2:21 am

e pe din afara, saraca... Ea ca si multi altii!
"Si nu stiu sa tac..."
cand e vorba de
"Un popor detergent incuiat in televizor"
Kryszti
Junior Member

Re: Vreau si eu pareri despre Etnic !

Mesajde DrSlam » Mie Mai 01, 2002 2:04 pm

Initial trimis de Da man
Pentru cine nu e dumerit, este vorba de fata aceea cu nume de trupa care canta etno ("evident") si care a avut un videoclip la melodia parca "Sunt o fata frumushica" sau ceva de genul asta, cu niste masini si cam atat.

Eu personal n-am inteles ce legatura au masinilea alea din videoclip cu ideea de etno - folclor - etc.
Pentru cei care nu au vazut videoclipul (cred ca cel mai ieftin din muz. rom. - si la propriu si la figurat!), acesta a fost filmat intr-un parc de masini la mana a doua... Fata canta ca "ii frumusica", ca "badita" o iubeste s.a. intre mertane si bmw-uri. Stupid!
DrSlam has left the building!
DrSlam
Junior Member

Re: Re: Vreau si eu pareri despre Etnic !

Mesajde Kryszti » Joi Mai 02, 2002 1:15 am

Initial trimis de DrSlam
Eu personal n-am inteles ce legatura au masinilea alea din videoclip cu ideea de etno - folclor - etc.
Pentru cei care nu au vazut videoclipul (cred ca cel mai ieftin din muz. rom. - si la propriu si la figurat!), acesta a fost filmat intr-un parc de masini la mana a doua... Fata canta ca "ii frumusica", ca "badita" o iubeste s.a. intre mertane si bmw-uri. Stupid!

Nu e atat de grav ca e clipul ieftin, ca s-au vazut clipuri ieftine si bune, scumpe si proaste... Dar muzica e infecta... Dupa cum spuneam... Cine are nevoie de combinatia de folclor si dance?! Mie mi se pare o absurditate!
"Si nu stiu sa tac..."
cand e vorba de
"Un popor detergent incuiat in televizor"
Kryszti
Junior Member

Înapoi la Vechi: Kterinca & Aberatzii