ok....Am vorbit destul de cat de urat canta ala si cat de idiote sunt rimele lu aia.....Gata..m-am saturat...spuneti-mi acuma pe cine adorati..si de cine va place cum canta.......
Eu il ador pe EMINEM:D...cum arata..cum canta...cum se comporta...TOTUL
Care sunt idolli vostri????
idolii vostri....
8 mesaje
• Pagina 1 din 1
ba ce ma enerveaza treaba asta cu femei puternice si independente. ce-nseamna asta? adica n-au nevoie de pula, is ultima gaselnita in materii de genii sau ce?
ce-ntelegi tu prin femei puternice si independente?
ce-ntelegi tu prin femei puternice si independente?
" it's the end of the world as we know it ''
-
tre - Junior Member
Re: idolii vostri....
care idoli? oare e bine sa avem idoli? cand eram mic, mie imi placea foarte mult Dana International. Asta pana cand am aflat ca era de fapt ...barbat.
. Apoi idolul meu a devenit Puff Daddy, dar nu a tinut nici asta mult. Si totusi e bine sa avem idoli? Pt ei nu suntem decat niste fraieri care le cumpara casetele sau CD-urile. Si oare imaginea creata de impresarii lor corespunde cu personalitatile acestora? Cine stie? mai ganditi-va...

- aelyus
Idolii mei ..sun baieti de la ANIMAL X!!!..De ce??..
1.IMi plac piesele lor...si ma regasesc in versurile..lor...mereu cand suparata ..si ascult albumele lor..parca imi trece supararea...
2:Toti trei arata super..
3:Se comporta ffff frumos cu fanii..
4.Se imbraca super
Ce mai ..au STIL ..nu ca alte ..formati!!
1.IMi plac piesele lor...si ma regasesc in versurile..lor...mereu cand suparata ..si ascult albumele lor..parca imi trece supararea...
2:Toti trei arata super..
3:Se comporta ffff frumos cu fanii..
4.Se imbraca super
Ce mai ..au STIL ..nu ca alte ..formati!!
Use your eyes..Only to look at me..Use your mouth ..Only to kiss my lips..We are branches of the same old tree ...You can laught ..Only if you laught with me ..You can cry ..Only if you cry for me...Don`t forget that you`re condemned to me ....
-
SiMiCs - Junior Member
eu nu pot spune ca am idoli.. :con: adik,normal,imi plac anumite formatii/solisti mai mult decat altele... dar nu pana acolo sa ajung sa idolarizez o persoana sau o formatie... pt ca...nu e bine... ajungi sa iti imaginezi diferite chestii cu si despre acea persoana..
eu ma uit la anumite "fane" Animal X,care pur si simplu ii iubesc ... si chiar ajung sa`si inchipuie o idila cu ei sau ceva de genul!
wake up ppl!
sau ..ai idoli pana la un moment dat.. dak iti propui si ajungi sa`i cunosti personal,sa vb cu ei..sa te imprietenesti cat de cat cu ei...dupa aceea nu`ti mai par asa "de speciali" si nu mai vezi nimik deosebit...din contra...descoperi niste persoane normale...
eu ma uit la anumite "fane" Animal X,care pur si simplu ii iubesc ... si chiar ajung sa`si inchipuie o idila cu ei sau ceva de genul!
wake up ppl!
sau ..ai idoli pana la un moment dat.. dak iti propui si ajungi sa`i cunosti personal,sa vb cu ei..sa te imprietenesti cat de cat cu ei...dupa aceea nu`ti mai par asa "de speciali" si nu mai vezi nimik deosebit...din contra...descoperi niste persoane normale...
In viata invata sa accepti adevaruri care ingheata.
-
Weirda - Junior Member
8 mesaje
• Pagina 1 din 1
Înapoi la Vechi: Kterinca & Aberatzii