idolii vostri....

Glume, poante, farse, lucruri aberante, off-topic grosolan

idolii vostri....

Mesajde laura_ttt » Mar Oct 01, 2002 3:34 am

ok....Am vorbit destul de cat de urat canta ala si cat de idiote sunt rimele lu aia.....Gata..m-am saturat...spuneti-mi acuma pe cine adorati..si de cine va place cum canta.......
Eu il ador pe EMINEM:D...cum arata..cum canta...cum se comporta...TOTUL
Care sunt idolli vostri????
laura_ttt

Mesajde catharsis » Mar Oct 01, 2002 2:13 pm

eu nu am idoli
eu ascult muzica...
there is no catharsis

cathartic media
catharsis

Mesajde tre » Mar Oct 01, 2002 8:21 pm

mama catharsis ce le zici.
" it's the end of the world as we know it ''
tre
Junior Member

Mesajde coolcryssy » Mar Oct 01, 2002 9:25 pm

j.lo, angelina jolie, nicole kidman, (femei puternice si independente..)
coolcryssy

Mesajde tre » Joi Oct 03, 2002 12:55 am

ba ce ma enerveaza treaba asta cu femei puternice si independente. ce-nseamna asta? adica n-au nevoie de pula, is ultima gaselnita in materii de genii sau ce?
ce-ntelegi tu prin femei puternice si independente?
" it's the end of the world as we know it ''
tre
Junior Member

Re: idolii vostri....

Mesajde aelyus » Joi Oct 03, 2002 1:10 am

care idoli? oare e bine sa avem idoli? cand eram mic, mie imi placea foarte mult Dana International. Asta pana cand am aflat ca era de fapt ...barbat. :) . Apoi idolul meu a devenit Puff Daddy, dar nu a tinut nici asta mult. Si totusi e bine sa avem idoli? Pt ei nu suntem decat niste fraieri care le cumpara casetele sau CD-urile. Si oare imaginea creata de impresarii lor corespunde cu personalitatile acestora? Cine stie? mai ganditi-va...
aelyus

Mesajde SiMiCs » Joi Iul 03, 2003 10:28 am

Idolii mei ..sun baieti de la ANIMAL X!!!..De ce??..
1.IMi plac piesele lor...si ma regasesc in versurile..lor...mereu cand suparata ..si ascult albumele lor..parca imi trece supararea...
2:Toti trei arata super..
3:Se comporta ffff frumos cu fanii..
4.Se imbraca super
Ce mai ..au STIL ..nu ca alte ..formati!!
Use your eyes..Only to look at me..Use your mouth ..Only to kiss my lips..We are branches of the same old tree ...You can laught ..Only if you laught with me ..You can cry ..Only if you cry for me...Don`t forget that you`re condemned to me ....
SiMiCs
Junior Member

Mesajde Weirda » Joi Iul 03, 2003 11:10 am

eu nu pot spune ca am idoli.. :con: adik,normal,imi plac anumite formatii/solisti mai mult decat altele... dar nu pana acolo sa ajung sa idolarizez o persoana sau o formatie... pt ca...nu e bine... ajungi sa iti imaginezi diferite chestii cu si despre acea persoana..
eu ma uit la anumite "fane" Animal X,care pur si simplu ii iubesc ... si chiar ajung sa`si inchipuie o idila cu ei sau ceva de genul!
wake up ppl!
sau ..ai idoli pana la un moment dat.. dak iti propui si ajungi sa`i cunosti personal,sa vb cu ei..sa te imprietenesti cat de cat cu ei...dupa aceea nu`ti mai par asa "de speciali" si nu mai vezi nimik deosebit...din contra...descoperi niste persoane normale...
In viata invata sa accepti adevaruri care ingheata.
Weirda
Junior Member

Înapoi la Vechi: Kterinca & Aberatzii