De unde dracu ies?

Glume, poante, farse, lucruri aberante, off-topic grosolan

De unde dracu ies?

Mesajde catharsis » Vin Noi 08, 2002 12:05 am

de unde dracu ies si tot ies formatii de calitate indoielnica gen: groove, blitz, heat, b blue, cosmin, kool, vivaa, blue jeans, x-it, royal si altele care nu au nici o treaba cu muzica, dar atomicul e plin de ele...
de unde ii scot?
there is no catharsis

cathartic media
catharsis

Mesajde Rolo Tomasi » Vin Noi 08, 2002 1:04 am

De pe banda....hahaha

Pile, cunostinte, relatii, samd

De ce oare nu cinta nici unul live? Findca nici unul nu are voce si nici in clin nici in mineca cu muzica. Afoni.
Rolo Tomasi
Junior Member

Mesajde 3pac » Vin Noi 08, 2002 1:23 am

De unde sa iasa? Oamenii au avut niste bani si visul lor de a fi "vedete" s-a indeplinit imediat.Au platit pe cineva sa le faca o piesa, sa le aranjeze vocea,un videoclip si gata... Daca ar fi dupa mine as interzice Atomic tv pentru ca promoveaza asemenea mizerii.Stiu ca o fac pentru bani dar totusi sa pastreze o limita de decenta. Ai urmarit vreodata emisiunea Orient Express? CNA-ul ar trebui sa se sesizeze in legatura cu anumite videoclipuri care se difuzeaza acolo.
"me gusta marijuana,me gustas tu..."
3pac
Junior Member

Mesajde marian jan » Vin Noi 08, 2002 2:47 am

CNA-ul ar trebui sa cenzureze videoclipurile pe care nu le-au cenzurat pana acum si sa le lase pe celelalte....

de unde ies?daca ai sti ce usor e....
bravo baixule!
marian jan

Mesajde 3pac » Vin Noi 08, 2002 2:58 am

Ai dreptate, asa ar trebui sa faca dar daca sunt numai incompetenti.Eu ma refeream la videoclipurile tiganilor infecti si analfabeti care ne intoxica cu prostia lor.
"me gusta marijuana,me gustas tu..."
3pac
Junior Member

Mesajde Unregistered » Vin Noi 08, 2002 10:35 am

ies din dorintza de a fi "vedete", din dorintza de a castiga un ban rapid si fara batai de cap si practic fara sa faca nimic, din dorintza de a se afirma ca mari artisti si cantareti ce (NU) sunt, din dorintza ca sute, mii, milioane de fete respectiv baieti sa saliveze la aparitia lor...
Unregistered

Înapoi la Vechi: Kterinca & Aberatzii