de unde dracu ies si tot ies formatii de calitate indoielnica gen: groove, blitz, heat, b blue, cosmin, kool, vivaa, blue jeans, x-it, royal si altele care nu au nici o treaba cu muzica, dar atomicul e plin de ele...
de unde ii scot?
De unde dracu ies?
6 mesaje
• Pagina 1 din 1
De unde dracu ies?
there is no catharsis
cathartic media
cathartic media
-
catharsis - Mesaje: 1721
De pe banda....hahaha
Pile, cunostinte, relatii, samd
De ce oare nu cinta nici unul live? Findca nici unul nu are voce si nici in clin nici in mineca cu muzica. Afoni.
Pile, cunostinte, relatii, samd
De ce oare nu cinta nici unul live? Findca nici unul nu are voce si nici in clin nici in mineca cu muzica. Afoni.
-
Rolo Tomasi - Junior Member
De unde sa iasa? Oamenii au avut niste bani si visul lor de a fi "vedete" s-a indeplinit imediat.Au platit pe cineva sa le faca o piesa, sa le aranjeze vocea,un videoclip si gata... Daca ar fi dupa mine as interzice Atomic tv pentru ca promoveaza asemenea mizerii.Stiu ca o fac pentru bani dar totusi sa pastreze o limita de decenta. Ai urmarit vreodata emisiunea Orient Express? CNA-ul ar trebui sa se sesizeze in legatura cu anumite videoclipuri care se difuzeaza acolo.
"me gusta marijuana,me gustas tu..."
- 3pac
- Junior Member
CNA-ul ar trebui sa cenzureze videoclipurile pe care nu le-au cenzurat pana acum si sa le lase pe celelalte....
de unde ies?daca ai sti ce usor e....
de unde ies?daca ai sti ce usor e....
bravo baixule!
-
marian jan - Mesaje: 2100
Ai dreptate, asa ar trebui sa faca dar daca sunt numai incompetenti.Eu ma refeream la videoclipurile tiganilor infecti si analfabeti care ne intoxica cu prostia lor.
"me gusta marijuana,me gustas tu..."
- 3pac
- Junior Member
ies din dorintza de a fi "vedete", din dorintza de a castiga un ban rapid si fara batai de cap si practic fara sa faca nimic, din dorintza de a se afirma ca mari artisti si cantareti ce (NU) sunt, din dorintza ca sute, mii, milioane de fete respectiv baieti sa saliveze la aparitia lor...
- Unregistered
6 mesaje
• Pagina 1 din 1
Înapoi la Vechi: Kterinca & Aberatzii