despre Smiley!!!!

Glume, poante, farse, lucruri aberante, off-topic grosolan

despre Smiley!!!!

Mesajde alexuza » Sâm Feb 22, 2003 11:02 pm

Fetelor ce credeti voi despre Smiley? Cum vi se pare? Ce va place cel mai mult la el? astept raspunsurile voastre PA!!!!!
alexuza

ce faci, fata?

Mesajde usualflow » Sâm Feb 22, 2003 11:28 pm

acest subiect mi se pare inutil de-a dreptul. Exista unul identic si plin cu mesaje la forumul "Simplu"
usualflow
Junior Member

Mesajde Titina » Dum Feb 23, 2003 8:29 pm

Mie nu-mi place nci smiley,nici Simplu shi nici Marius Moga!!!!!!Nu shtiti sa vb. despre altceva?!La scoala,la mine intr-una le vad pe alea ca leshina cand vad o poza cu Moga sau Smiley.....aici e cam la fel....prietenele mele tot despre asta vb. shi asculta intr-una "sa zburam spre cer"....se poate vb. despre...ORICE ALTCEVA?pls... ;P :( ;P :mad:
Titina
Junior Member

Re: despre Smiley!!!!

Mesajde soso_sympa » Lun Feb 24, 2003 11:21 am

Initial trimis de alexuza
Fetelor ce credeti voi despre Smiley? Cum vi se pare? Ce va place cel mai mult la el? astept raspunsurile voastre PA!!!!!

apai tu fetelor . nu vi se pare exiprat??
s-a cam ingrasat ...si ...nu arata bine....ma dispera...si Moga parca ii un ...urangutan...o maimutica...:)))))
soso_sympa

Mesajde usualflow » Lun Feb 24, 2003 2:47 pm

da' chiar....nu are nimeni de gand sa stearga subiectu' asta? nu ca ar fi Smiley urat sau Moga maimutzica, da'....

ce dracu' caut eu aici?
usualflow
Junior Member

Re: Re: despre Smiley!!!!

Mesajde usualflow » Dum Mar 02, 2003 1:31 am

Initial trimis de soso_sympa

apai tu fetelor . nu vi se pare exiprat??
s-a cam ingrasat ...si ...nu arata bine....ma dispera...si Moga parca ii un ...urangutan...o maimutica...:)))))

...ia sa ma apuc si eu sa vb urat despre preferatii tai de la Sistem...ce marfa ar fi, nu? lol

bai terminati cu prostiile si cu subiecte de acest gen. Nu isi au rostul. Aflati tot ce va intereseaza despre Smiley de aici:

http://www.rhp.ro/smileyfans
usualflow
Junior Member

Mesajde UnCopilutz » Mie Mar 05, 2003 10:00 pm

SMILEY ???????????????????? IL IUBESCCCCCCCCCCCCCCCCC !!
Ce tampenii , sa mor io ... acelasi subiect pe forumul SIMPLU si voi mai postati si aici...inteligenti-lor ! :P
" Tatal meu zideste case
Cocotat pe schele
Si cu fruntea lui ajunge
Pana sus la stele."
UnCopilutz
Junior Member

Mesajde Piciulika » Joi Mar 06, 2003 4:16 pm

Initial trimis de UnCopilutz
SMILEY ???????????????????? IL IUBESCCCCCCCCCCCCCCCCC !!
Ce tampenii , sa mor io ... acelasi subiect pe forumul SIMPLU si voi mai postati si aici...inteligenti-lor ! :P

"inteligenti-lor"? unde ai invatat sa scrii acest cuvant?....sau "cuvinte" ? LOL
Piciulika

Cretini

Mesajde Love2Fly » Sâm Mar 08, 2003 1:06 am

Fetele astea sunt mai horny ca niciodata....nu mai stiu despre ce sa deschida subiect. Hai sa deschidem despre p@#$ lui Smiley!:) eu cred ca are vreo 15 cm sculata...voi ce ziceti?

Sper ca ai facut-o intentionat ca altfel de bag la origini urgent :mad:
Love2Fly
Junior Member

Înapoi la Vechi: Kterinca & Aberatzii