despre Smiley!!!!
9 mesaje
• Pagina 1 din 1
despre Smiley!!!!
Fetelor ce credeti voi despre Smiley? Cum vi se pare? Ce va place cel mai mult la el? astept raspunsurile voastre PA!!!!!
- alexuza
ce faci, fata?
acest subiect mi se pare inutil de-a dreptul. Exista unul identic si plin cu mesaje la forumul "Simplu"
- usualflow
- Junior Member
Mie nu-mi place nci smiley,nici Simplu shi nici Marius Moga!!!!!!Nu shtiti sa vb. despre altceva?!La scoala,la mine intr-una le vad pe alea ca leshina cand vad o poza cu Moga sau Smiley.....aici e cam la fel....prietenele mele tot despre asta vb. shi asculta intr-una "sa zburam spre cer"....se poate vb. despre...ORICE ALTCEVA?pls... ;P
;P :mad:

- Titina
- Junior Member
Re: despre Smiley!!!!
Initial trimis de alexuza
Fetelor ce credeti voi despre Smiley? Cum vi se pare? Ce va place cel mai mult la el? astept raspunsurile voastre PA!!!!!
apai tu fetelor . nu vi se pare exiprat??
s-a cam ingrasat ...si ...nu arata bine....ma dispera...si Moga parca ii un ...urangutan...o maimutica...

- soso_sympa
Re: Re: despre Smiley!!!!
Initial trimis de soso_sympa
apai tu fetelor . nu vi se pare exiprat??
s-a cam ingrasat ...si ...nu arata bine....ma dispera...si Moga parca ii un ...urangutan...o maimutica...))))
...ia sa ma apuc si eu sa vb urat despre preferatii tai de la Sistem...ce marfa ar fi, nu? lol
bai terminati cu prostiile si cu subiecte de acest gen. Nu isi au rostul. Aflati tot ce va intereseaza despre Smiley de aici:
http://www.rhp.ro/smileyfans
- usualflow
- Junior Member
SMILEY ???????????????????? IL IUBESCCCCCCCCCCCCCCCCC !!
Ce tampenii , sa mor io ... acelasi subiect pe forumul SIMPLU si voi mai postati si aici...inteligenti-lor !
Ce tampenii , sa mor io ... acelasi subiect pe forumul SIMPLU si voi mai postati si aici...inteligenti-lor !

" Tatal meu zideste case
Cocotat pe schele
Si cu fruntea lui ajunge
Pana sus la stele."
Cocotat pe schele
Si cu fruntea lui ajunge
Pana sus la stele."
-
UnCopilutz - Junior Member
Cretini
Fetele astea sunt mai horny ca niciodata....nu mai stiu despre ce sa deschida subiect. Hai sa deschidem despre p@#$ lui Smiley!:) eu cred ca are vreo 15 cm sculata...voi ce ziceti?
Sper ca ai facut-o intentionat ca altfel de bag la origini urgent :mad:
Sper ca ai facut-o intentionat ca altfel de bag la origini urgent :mad:
-
Love2Fly - Junior Member
9 mesaje
• Pagina 1 din 1
Înapoi la Vechi: Kterinca & Aberatzii