:mad: :mad: :mad:
Mey oamenilor daka premiile Mtv au fost jenante atunci Examenele Atomic ce au fost maahhhhh???????Il aud aud pe Gigi Mushchi,unul dintre prezentatorii cei noi vorbind despre super-bine organizatele examene Atomic???
Whheeww....mey kum poate cineva sa cante pe o scena de 3/2,haidetzi sa fim serioshii..shi ce trupe,TnT care schimbau versurile shi care au cantat repet "live",li s-a reproshat celor de la O.C.S ca ar fi cantat play-back..ete nah//ca si aveau unde canta live ..intr-o salita de cuafor plina de fum de tigara........
Trei Cartushe shi-un cutit...
Am plecat kum am venit(vii vaca shi pleci bou)
KrO$$fire
Examenele AtOmic,tv k-k
10 mesaje
• Pagina 1 din 1
:bleah:
pai eo nu le-am vazut cap-coada....da` ce am apucat sa vad.... o scena...de tot kktu` :shock: ...de fapt..nu era scena... si masa mea din bucatarie e mai mare..ce dreaq... :con:
+ca "microfonul" ala era din 1900 toamna, de`abea se auzea... ziceai ca e din butoi...
dak eram in locu` nicolei,nici nu ma duceam la premiile alea... mare chestie! decat un premiu ca ala...mai bine delok...
intr`un cuvant...cela mai de kkt premii... de pana acum..ca anu` nu s`a sfarsit... :silly:
pai eo nu le-am vazut cap-coada....da` ce am apucat sa vad.... o scena...de tot kktu` :shock: ...de fapt..nu era scena... si masa mea din bucatarie e mai mare..ce dreaq... :con:
+ca "microfonul" ala era din 1900 toamna, de`abea se auzea... ziceai ca e din butoi...

dak eram in locu` nicolei,nici nu ma duceam la premiile alea... mare chestie! decat un premiu ca ala...mai bine delok...
intr`un cuvant...cela mai de kkt premii... de pana acum..ca anu` nu s`a sfarsit... :silly:
In viata invata sa accepti adevaruri care ingheata.
-
Weirda - Junior Member
hehe........
Atmci..o televiziune explodata....
KrO$$fire
KrO$$fire
-
krossfire - Junior Member
Atmci..
Poate Atomic.. anyway.. era de asteptat sa faca o incercare disperata ca sa nu ramana mai prejos decat mtv-ul... n-am vazut prea mult din aceste "examene", pentru simplul motiv ca la un moment dat am simtit ca nu mai suport sa ma uit..
- ro-ana
- Junior Member
din nefericire in noaptea aia pe la 1 am ajuns si eu in twice...crezand k se lasa cu un super party dupa inmanarea premiilor...well...m-am inselat! niste premii de kkt...organizare super proasta...lume mai nashpa nu venise niciodata in twice...si prezentatorii de la Atomic au fitze cat pt tot "showbizu`" romanesc...!! ingrozitor! mai low de atat nici nu se putea! nushtu ce s-a vazut la TV k nu m-am uitat la reluari...dar ce a fost acolo a fost jalnic! sa speram k nu mai fac si o a 2-a editie....
like a soul without a mind
in a body without a heart
i'm missing every part
in a body without a heart
i'm missing every part
-
Dia - Mesaje: 1052
..Doamneeeeeeeee...dak ma lasa pe mine sa organizez examenele atomik..organizam..mult mai klumea....Nici macar scenu nu aveam...se facea microfonie in continuu....vai vai ...mai bine...nu imi aduk aminte....ca ma loveste durerea ..de cap...Examenele Atomik..au fost facute in Romania..deci nu uitati!!
Use your eyes..Only to look at me..Use your mouth ..Only to kiss my lips..We are branches of the same old tree ...You can laught ..Only if you laught with me ..You can cry ..Only if you cry for me...Don`t forget that you`re condemned to me ....
-
SiMiCs - Junior Member
10 mesaje
• Pagina 1 din 1
Înapoi la Vechi: Kterinca & Aberatzii