Examenele AtOmic,tv k-k

Glume, poante, farse, lucruri aberante, off-topic grosolan

Examenele AtOmic,tv k-k

Mesajde krossfire » Dum Iun 29, 2003 10:49 pm

:mad: :mad: :mad:

Mey oamenilor daka premiile Mtv au fost jenante atunci Examenele Atomic ce au fost maahhhhh???????Il aud aud pe Gigi Mushchi,unul dintre prezentatorii cei noi vorbind despre super-bine organizatele examene Atomic???
Whheeww....mey kum poate cineva sa cante pe o scena de 3/2,haidetzi sa fim serioshii..shi ce trupe,TnT care schimbau versurile shi care au cantat repet "live",li s-a reproshat celor de la O.C.S ca ar fi cantat play-back..ete nah//ca si aveau unde canta live ..intr-o salita de cuafor plina de fum de tigara........

Trei Cartushe shi-un cutit...
Am plecat kum am venit(vii vaca shi pleci bou)

KrO$$fire
krossfire
Junior Member

Mesajde cos-t » Lun Iun 30, 2003 12:22 am

:bleah:

de toata jena ,
nu ajungeau ororile emtivi trebuia sa faca si atomic ceva mai slab
daca la premiile emtivi se putea comenta ceva aici este no coment:T
Pentru toti cei care ...
cos-t
Junior Member

Mesajde Weirda » Lun Iun 30, 2003 6:55 am

:bleah:
pai eo nu le-am vazut cap-coada....da` ce am apucat sa vad.... o scena...de tot kktu` :shock: ...de fapt..nu era scena... si masa mea din bucatarie e mai mare..ce dreaq... :con:
+ca "microfonul" ala era din 1900 toamna, de`abea se auzea... ziceai ca e din butoi... ;M
dak eram in locu` nicolei,nici nu ma duceam la premiile alea... mare chestie! decat un premiu ca ala...mai bine delok...
intr`un cuvant...cela mai de kkt premii... de pana acum..ca anu` nu s`a sfarsit... :silly:
In viata invata sa accepti adevaruri care ingheata.
Weirda
Junior Member

hehe........

Mesajde krossfire » Lun Iun 30, 2003 10:14 am

Atmci..o televiziune explodata....

KrO$$fire
krossfire
Junior Member

Mesajde ro-ana » Lun Iun 30, 2003 9:18 pm

Atmci..

Poate Atomic.. anyway.. era de asteptat sa faca o incercare disperata ca sa nu ramana mai prejos decat mtv-ul... n-am vazut prea mult din aceste "examene", pentru simplul motiv ca la un moment dat am simtit ca nu mai suport sa ma uit..
ro-ana
Junior Member

asha e...

Mesajde krossfire » Lun Iun 30, 2003 9:24 pm

Zut..nu mai pot modifica mesajul..dar multumesc ca m-ai atentionat ro-ana........

KrO$$fire
krossfire
Junior Member

Mesajde Dia » Lun Iun 30, 2003 10:13 pm

din nefericire in noaptea aia pe la 1 am ajuns si eu in twice...crezand k se lasa cu un super party dupa inmanarea premiilor...well...m-am inselat! niste premii de kkt...organizare super proasta...lume mai nashpa nu venise niciodata in twice...si prezentatorii de la Atomic au fitze cat pt tot "showbizu`" romanesc...!! ingrozitor! mai low de atat nici nu se putea! nushtu ce s-a vazut la TV k nu m-am uitat la reluari...dar ce a fost acolo a fost jalnic! sa speram k nu mai fac si o a 2-a editie....
like a soul without a mind
in a body without a heart
i'm missing every part
Dia

Mesajde sohatzki » Lun Iun 30, 2003 10:32 pm

asa televiziune... asa premii... din cate am mai vazut eu pe atomic, s-a facut playback de numa'...
adevarul nu doare, ci serveste dusuri reci prostiei calde...
sohatzki
Junior Member

Mesajde krossfire » Mar Iul 01, 2003 9:09 am

..prezentatorii au pretins ca numai O.C.S au facut plyback,T.N.T shi alte chiciuri au cantat "live"...ccccuummm ashtia ne cred tembeli???

KrO$$fire
krossfire
Junior Member

Mesajde SiMiCs » Joi Iul 03, 2003 10:31 am

..Doamneeeeeeeee...dak ma lasa pe mine sa organizez examenele atomik..organizam..mult mai klumea....Nici macar scenu nu aveam...se facea microfonie in continuu....vai vai ...mai bine...nu imi aduk aminte....ca ma loveste durerea ..de cap...Examenele Atomik..au fost facute in Romania..deci nu uitati!!
Use your eyes..Only to look at me..Use your mouth ..Only to kiss my lips..We are branches of the same old tree ...You can laught ..Only if you laught with me ..You can cry ..Only if you cry for me...Don`t forget that you`re condemned to me ....
SiMiCs
Junior Member

Înapoi la Vechi: Kterinca & Aberatzii