A iubi...

Glume, poante, farse, lucruri aberante, off-topic grosolan

A iubi...

Mesajde Oribilul Mosh » Lun Feb 02, 2004 2:36 pm

Am primit urmatorul mesaj pe yahoo messenger de la sly :

A iubi este.... sa te simti singur cind persoana iubita nu e cu tine.... si sa te gandesti la ea macar o data pe zi... sa radeti de amintiri frumoase ... sa vrei sa fii alaturi de ea in orice moment ... sa ocolesti toate barierele pentru ea... sa petreceti momente fericite impreuna... sa scrii ceea ce gandesti despre ea.... sa iubesti compania ei.... sa te gandesti la ea chiar daca esti de cealalta parte a lumii... sa o acoperi de pupici Trimite mesajul asta la toate persoanele pe care le apreciezi ! Si persoanei care ti l-a trimis ! Daca trimiti la 0 persoane nu vei avea noroc

Eu va iubesc pe toti si pun aici mesajul sa-l vada toata lumea si sa am eu mult noroc. A-)

Apropos de mesaje d'asta stiu ca pe vremea lu Ceasca circula aia cu Sf. Anton. Gaseam scrisori prin cutia postala..in care zicea ceva de Sf. Anton si sa multiplicam scrisoarea sa o trimitem si noi la altii...ca daca nu murim intr-o saptamana. Nu am trimis niciodata asa ceva..si uite ca inca nu am murit.

Hades...sa multiplici mesaju de mai sus...ca daca nu vine spanzurata sa-ti cante La multi ani. ;d
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde bhuttu » Lun Feb 02, 2004 3:39 pm

Oribilul Mosh scrie: Nu am trimis niciodata asa ceva..si uite ca inca nu am murit.

Io cred totusi ca o farama de incredere trebuie sa avem in fazele astea, ca oricum buruiana rea nu piere asa usor.
If there's a war, we'll all fight!
bhuttu

Mesajde Einstein » Lun Feb 02, 2004 6:41 pm

Dar probabil ca o sa mori shi tu...btw - la bere te refereai cu topicu asta, nu?
Float Like A Butterfly Sting Like A Bee
Your hand can't hit What ur eyes can't See
Now u see me And now u don't
You think u will But I know u won't
Einstein
Junior Member

Mesajde Oribilul Mosh » Mie Feb 04, 2004 12:48 am

Gabizzu sustine ca el a inventat ce scrie mai jos :

the_child_kidnapped: a fi prost e o adevarata arta, a fi destept e un dar. a iubiiiii e un stentiment patetic. a uri e ceva cu adevarat practic. deci trimite mesajul asta la cel putin zece persoane pt a avea noroc in viata si pt a avea parte de iubire.
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde Love2Fly » Mie Feb 04, 2004 1:45 am

Are multa cultura Gabizzu asta mah....l-a citit pe E.A Poe, pe "dragul meu Eminovici" s.a.m.d asculta romantze nemuritoare...cum sa nu o ia razna Geniul lui creator?
Love2Fly
Junior Member

Mesajde bad bad Annie » Mie Feb 04, 2004 2:55 am

Da, dar parca nu e asa hazliu sa trimiti mesaje de-astea daca nu trebuie sa le scrii tu pesonal de mina (ca asa erau alea cu Sf Anton, mosule, ce vremuri, cind mai puneau si adolescentii mina pe pix! La propriu!) Pai acum, cu copy si paste, ce calitate sa astepti? de-aia nu mai are lumea azi noroc si are numai sentimente de-astea patetice!
Oricum, draga Oribile, ca mi-ai marturisit iubirea ce mi-o porti, profit de ocazie sa-ti intorc complimentul (cu obiectiunea ca te urasc pentru poza aia in care infuleci la sarmale, necugetind la bietii semeni care prin strainataturi n-au mai pupat asa ceva de fix trei ani), si as vrea sa stiu daca asta se pune ca un prim mesaj trimis. Dar daca spun ca-i iubesc pe toti de pe forum? Cite exemplare sint minimul necesar sa cistig si eu un BMW la loto? ...mama, mi s-a incins tasta "paste"!
Si fiindca sintem la "a iubi"... A iubi este sa-ti dai seama ca toate lucrurile pe care le faci pentru celalalt sint de fapt pentru tine, pentru bucuria ta de a-l vedea fericit (copyright).
Don't hate me because I'm beautiful!
bad bad Annie
Junior Member

Mesajde HighSictir » Mie Feb 04, 2004 3:15 am

io pun mana pa pics in fiecare zi:D. btw : mise rupe-n doo picsu parker de a iubi , iubire
Ciainiz pipãl meic flicflacuri.
HighSictir
Junior Member

Înapoi la Vechi: Kterinca & Aberatzii