A iubi este.... sa te simti singur cind persoana iubita nu e cu tine.... si sa te gandesti la ea macar o data pe zi... sa radeti de amintiri frumoase ... sa vrei sa fii alaturi de ea in orice moment ... sa ocolesti toate barierele pentru ea... sa petreceti momente fericite impreuna... sa scrii ceea ce gandesti despre ea.... sa iubesti compania ei.... sa te gandesti la ea chiar daca esti de cealalta parte a lumii... sa o acoperi de pupici Trimite mesajul asta la toate persoanele pe care le apreciezi ! Si persoanei care ti l-a trimis ! Daca trimiti la 0 persoane nu vei avea noroc
Eu va iubesc pe toti si pun aici mesajul sa-l vada toata lumea si sa am eu mult noroc.

Apropos de mesaje d'asta stiu ca pe vremea lu Ceasca circula aia cu Sf. Anton. Gaseam scrisori prin cutia postala..in care zicea ceva de Sf. Anton si sa multiplicam scrisoarea sa o trimitem si noi la altii...ca daca nu murim intr-o saptamana. Nu am trimis niciodata asa ceva..si uite ca inca nu am murit.
Hades...sa multiplici mesaju de mai sus...ca daca nu vine spanzurata sa-ti cante La multi ani. ;d