ce va place mai mult bere gratis sau holograf
multe dintre melodiile trupei bere gratis seamana f f f f f mult cu cele ale formatiei holograf
dati-va cu parerea!!!!!!!
bere gratis sau holograf????
13 mesaje
• Pagina 1 din 1
Re: bere gratis sau holograf????
Initial trimis de ilinca
ce va place mai mult bere gratis sau holograf
multe dintre melodiile trupei bere gratis seamana f f f f f mult cu cele ale formatiei holograf
dati-va cu parerea!!!!!!!
Ultima melodie e facuta 100% in stilul Holograf. Asta se asculta, asta ne dau oamenii.
Stii ca s-a nascut un om destept cand vezi prostii ca se-aduna sa-l doboare.
- Baluba
- Junior Member
holograf
Parerea mea e ca holograf canta mult mai bine decat bere-gratis , not to forget ca sunt mult mai vechi , si au un stil propriu , o exceptie in muzica romaneasca de azi .
Parerea mea :o .
peace out .
Parerea mea :o .
peace out .
- doua vorbe
- Junior Member

Dar e doar parerea mea;)
- nikotin
- Junior Member
:M nu se pune problema care canta mai bine ci care canta mai putin prost.
si e GRRREu sa decizi, ai putea spune ca Holograf - sunt mai vechi bla bla bla.............da avand in vedere ca solistul( ma scuzati ca nu-i scriu numele da' mi-e scarba) e absolutul prostiei, e prostia ca idee, nu prea mai poti spune nimic.
bleah: :bleah: Oricum e destul de jenant sa copiezi o trupa proasta, asa ca astia cu berea lor sunt destul de penibili si ei. ::
si e GRRREu sa decizi, ai putea spune ca Holograf - sunt mai vechi bla bla bla.............da avand in vedere ca solistul( ma scuzati ca nu-i scriu numele da' mi-e scarba) e absolutul prostiei, e prostia ca idee, nu prea mai poti spune nimic.
bleah: :bleah: Oricum e destul de jenant sa copiezi o trupa proasta, asa ca astia cu berea lor sunt destul de penibili si ei. ::
- LMG
- Junior Member
Scuze aliosho dar eu cred ca holograf e o trupa buna , acuma despre gusturii nu se discuta , si in final fiecare asculta ce-i place
.
peace .

peace .
- doua vorbe
- Junior Member
Nici kiar asha!!!
[quote]Initial trimis de Aliosha
[B]Ca sa concluzionam. :bleah: Holograf.
Bere gratis n-as asculta nici daca mi-ar da bere gratis.
Io zic ka, daca mi-ar da o lada de bere gratis pe zi, m-ash sakrifika si ash askulta bere dijaba o ora pe zi, eventual cu vata in ureki, depande de kontrakt.
[B]Ca sa concluzionam. :bleah: Holograf.
Bere gratis n-as asculta nici daca mi-ar da bere gratis.
Io zic ka, daca mi-ar da o lada de bere gratis pe zi, m-ash sakrifika si ash askulta bere dijaba o ora pe zi, eventual cu vata in ureki, depande de kontrakt.
- Sick Tear
- Junior Member
13 mesaje
• Pagina 1 din 1
Înapoi la Vechi: Kterinca & Aberatzii