ce va place mai mult bere gratis sau holograf
multe dintre melodiile trupei bere gratis seamana f f f f f mult cu cele ale formatiei holograf
dati-va cu parerea!!!!!!!
bere gratis sau holograf????
13 mesaje
• Pagina 1 din 1
Re: bere gratis sau holograf????
Initial trimis de ilinca
ce va place mai mult bere gratis sau holograf
multe dintre melodiile trupei bere gratis seamana f f f f f mult cu cele ale formatiei holograf
dati-va cu parerea!!!!!!!
Ultima melodie e facuta 100% in stilul Holograf. Asta se asculta, asta ne dau oamenii.
Stii ca s-a nascut un om destept cand vezi prostii ca se-aduna sa-l doboare.
- Baluba
- Junior Member
holograf
Parerea mea e ca holograf canta mult mai bine decat bere-gratis , not to forget ca sunt mult mai vechi , si au un stil propriu , o exceptie in muzica romaneasca de azi .
Parerea mea :o .
peace out .
Parerea mea :o .
peace out .
- doua vorbe
- Junior Member
Dupa parerea mea, Holograf cinta mult mai bine decit bere gratis, dar adevarul este ca si la ei, unele piese nu imi plac deloc... Si mi se pare ca Holograf au un stil mai interesant in muzica lor, care creaza concurenta, dupa parerea mea, chiar si cu unele piese ocidentale (exemplu, piesa "chiar daca e greu")
Dar e doar parerea mea;)
- nikotin
- Junior Member
:M nu se pune problema care canta mai bine ci care canta mai putin prost.
si e GRRREu sa decizi, ai putea spune ca Holograf - sunt mai vechi bla bla bla.............da avand in vedere ca solistul( ma scuzati ca nu-i scriu numele da' mi-e scarba) e absolutul prostiei, e prostia ca idee, nu prea mai poti spune nimic.
bleah: :bleah: Oricum e destul de jenant sa copiezi o trupa proasta, asa ca astia cu berea lor sunt destul de penibili si ei. ::
si e GRRREu sa decizi, ai putea spune ca Holograf - sunt mai vechi bla bla bla.............da avand in vedere ca solistul( ma scuzati ca nu-i scriu numele da' mi-e scarba) e absolutul prostiei, e prostia ca idee, nu prea mai poti spune nimic.
bleah: :bleah: Oricum e destul de jenant sa copiezi o trupa proasta, asa ca astia cu berea lor sunt destul de penibili si ei. ::
- LMG
- Junior Member
Scuze aliosho dar eu cred ca holograf e o trupa buna , acuma despre gusturii nu se discuta , si in final fiecare asculta ce-i place
.
peace .
.
peace .
- doua vorbe
- Junior Member
Nici kiar asha!!!
[quote]Initial trimis de Aliosha
[B]Ca sa concluzionam. :bleah: Holograf.
Bere gratis n-as asculta nici daca mi-ar da bere gratis.
Io zic ka, daca mi-ar da o lada de bere gratis pe zi, m-ash sakrifika si ash askulta bere dijaba o ora pe zi, eventual cu vata in ureki, depande de kontrakt.
[B]Ca sa concluzionam. :bleah: Holograf.
Bere gratis n-as asculta nici daca mi-ar da bere gratis.
Io zic ka, daca mi-ar da o lada de bere gratis pe zi, m-ash sakrifika si ash askulta bere dijaba o ora pe zi, eventual cu vata in ureki, depande de kontrakt.
- Sick Tear
- Junior Member
13 mesaje
• Pagina 1 din 1
Înapoi la Vechi: Kterinca & Aberatzii