Pe cine ati da baniii?!

Glume, poante, farse, lucruri aberante, off-topic grosolan

Pe cine ati da baniii?!

Mesajde Blackie » Mar Apr 16, 2002 12:25 am

As vrea sa stiu si eu care din voi ar da bani pe un album , care din voi i-ar cumpara pe unii si ar zice : DA astia chiar merita banii !? Ce ar trebui schimbat in mentalitatea asta a "artistiilor" din Romania in afara de fasurile astea pe care le au in cap ? Care este formula muzicala pop , rock , house , dance ... ? Din cate vedem noi la televizor , zarim numai da'lea cu tatele ridicate pana in gat de parca numai ele au ! :D si uite asa baietii zic : Mama ce beton sunt alea ?!! si de duc sa mai puna faianta :sperm: mai baieti alea de la televizor sunt trucate , sunt date cu kg de farduri poate , poate iese ceva [ asta in cazu in care stai mai mult la WC pe colacu de salvare ] ! Care ar fi reteta pt. o formatie ( artist/a ) in Romania ? Se pare ca cei care discuta pe aici nu sunt de acord cu nimeni ! Oare unde dracu vom ajunge cu muzica asta ca Hip-Hop a fost dance a fost manelele au fost acum 30-40-50-60 de ani ,dracu stie cand au fost , akum cica vine si House-ul asta de doi lei gen Impact sau Animal pix si ceilalti care zic ca fak house ! Ideea este mare si frumoasa ::::: Cum dracu trebuie sa arate o formatie in Romania ? :con:
Blackie
Junior Member

Mesajde dinu » Mar Apr 16, 2002 12:43 am

De ce crezi ca muzica romaneasca ar trebui sa arate intr-un anume fel
dinu
Junior Member

Mesajde Blackie » Mar Apr 16, 2002 1:03 am

Initial trimis de dinu
De ce crezi ca muzica romaneasca ar trebui sa arate intr-un anume fel
Pt ca din ce am citit eu pe aici nici o formatie nu o vazuta bine , inteleg site-ul este pt. barfe si e ok [ poate cel mai tare de pan' acum , bravo celor care au avut ideea ] dar ar as vreau sa vad si eu ce a-ti vrea ?! Eu unul sunt nebun dupa house dar nu avd nici o formatie capabila care face intradevar house , cel putin nu la televizor ! Sunt cativa dar nu vrea nimeni sa-i promoveze ca nu au versuri comerciale ! Asa e in Romania !
Blackie
Junior Member

Daca muzica...

Mesajde Aurolacul » Mar Apr 16, 2002 1:08 am

Daca muzica romaneasca ar arata toata intr-un anumit fel, atuncea asta inseamna rau de tot.
"For evil men to succeed all it takes is for good men to do nothing"
Aurolacul
Junior Member

?

Mesajde Joao » Mar Apr 16, 2002 10:02 pm

Nu exista bun fara prost.De obicei,prostul e in Cantitati industriale,bunul,rar,foarte rar!
Nu exista formatie care sa scoata numai hituri,exista mereu piese de umplutura!
Nu poti fi multumit 100%,daca cumva esti,poti muri linistit.........
Aici sunteti cu totii: "de la maimute la pentium 8"
Joao
Junior Member

NU stiu de in romania...

Mesajde Aurolacul » Mar Apr 16, 2002 10:43 pm

In strainatate, Queen, Abba, shi Led Zeppelin au avut numai hit-uri(aproape), deci eu te-as contrazice Joao, ca mai sunt shi formatii care sunt absolut geniale, shi nu au multe melodii de umplutura.
In muzica romaneasca, formatia cu cele mai putine cantece de umplutura ar fii Compact shi Pasarea Colibri.
"For evil men to succeed all it takes is for good men to do nothing"
Aurolacul
Junior Member

Mesajde scorpyuta » Mie Apr 17, 2002 12:41 pm

pe ce as da banii?da vorba nu jtiu cui....io una pe house...restu nu jtiu...da nu house d-asta comercial cum se vinde la noi gen impact, activ sau Hanimal X....cand zic house ma refer la house din afar' care la noi nu prea se aude...k deh romanashilor le plac manelele si daca-i intrebi de dj tonka, de westbam sau altceva se uita la tine k matza-n calendar...oricum pe la noi house adevarat nu se asculta decat in discotecile de profil si pe undeva prin timisoara,arad si zonele mai spre Europa....cam atat...house rules!
scorpyuta
Junior Member

Mesajde gazela » Mie Apr 17, 2002 8:36 pm

Pe albumele artistilor romani n-am prea dat bani si nu de alta dar le-am primit de la ei pe mai toate dar daca nu le-as fi primit mi-as fi cumparat in mod sigur - Compact (in tineretea mea... si a lor :)), Holograf (toate - si atunci, si acum), Mircea Vintila (Madama de pica - piesa aia cu bricheta lui Fanel e absolut geniala), Iris (IRIS 1 si LUNA PLINA), Cargo (DESTIN - piesa care da titlul albumului e preferata mea).
Acu' dau ochii roata si desi am acces la fel de usor (si gratuit) la orice disc local mi-as dori - n-am ce alege. In ultimul timp ascult cu placere Bere Gratis dar nu cred ca l-as cumpara. Mai au de invatat copiii... Desi din punctul meu de vedere sunt pe drumul cel bun. Mi se pare o gasca cu sanse reale de a merge mai departe.
Da' pana la urma de ce sa dai banii pe o trupa/artist local cand ai ieftina alternativa a CD-urilor pirat sau a net-ului unde gasesti tot ce vrea muschii tai,nu?
Numai ca de-aici cred ca vine un alt pericol - daca orice artist cat de cat cu ceva de spus(ca nu s-a nascut nimeni genial de la primu' album)nu vinde (mai) nimic pentru ca noi avem alternativa de care tocmai va spusei, care va fi motivatia lui sa faca muzica de calitate? O s-o dea in comert ca sa poa' sa manance si gura lui ceva.
Ca mai deunazi am auzit un tip cu o voce asa cum nu s-a prea mai auzit in ultimul timp la noi. Ei bine, baiatu' avea o mare problema. Nu prea muzicala ci legata de familia lui si de copii care trebuie hraniti. Si poti sa-l condamni? Niciodata in tara asta de KKo un artist nu va putea fi artist in adevaratul sens al cuvantului. Ca nu sunt bani pe piata, ca e lumea saraca, ca ne-a napadit pirateria, bla, bla, bla. Si atunci tinta tuturor sunt "easy money" si stiti care e culmea - cu cat stiu mai putina muzica artistii nostrii, cu atat le merge mai bine. Uitati-va la varfurile de azi - Akcent si Animal X. Stiti cata lume da bani sa le cumpere albumele? Va spun eu - foarte multa... Ceva nu e OK! Hai ca m-am enervat!
gazela
Junior Member

Mesajde Blackie » Joi Apr 18, 2002 12:25 am

Initial trimis de scorpyuta
pe ce as da banii?da vorba nu jtiu cui....io una pe house...restu nu jtiu...da nu house d-asta comercial cum se vinde la noi gen impact, activ sau Hanimal X....cand zic house ma refer la house din afar' care la noi nu prea se aude...k deh romanashilor le plac manelele si daca-i intrebi de dj tonka, de westbam sau altceva se uita la tine k matza-n calendar...oricum pe la noi house adevarat nu se asculta decat in discotecile de profil si pe undeva prin timisoara,arad si zonele mai spre Europa....cam atat...house rules!
Aici ai mare dreptate ! Dar in Bucuresti muzica house nu este promovata pt. ca sunt prea multi tarani tata !!!! Au scapat de la coasa si de la coada vaciiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii [ ca nu stiu cate or fi muls pana acum , poate ca mai erau si boi:p ] si acum vin in pluovere rosiiiiiii cu pantaloni la dungulita cu sosete albe si pantofi negri ! Asta e publicul din Buc in partea aia spre Timisoara oamenii [ tinerii ] au o influenta mai mare de acolo din Germania , mai asteapta putin [ vreo 2-3 ] ani ca sa vada si Bucuresteniiiiiii [ de fapt taraniii ] ce se poarta pe afara ! Pana cand house-ul ala care iti place tie va aprea in Romania o sa mai treaca cativa ani , asta este numai cauza caselor de inregistrari [ asta din propria experienta iti spun ] . Un bun prieten care are o formatie de house [ nu zic care ca nu are rost ] s-a dus la Nova Music si dupa ce cei de acolo au ascultat le-a transmis urm msj. ::::::: Da manele nu faceti sau ceva gen FSOG ? Ce dracu pretentii mai avem noi la muzica house de buna calitate ! Sunt Dj si cand vad ca toata lumea danseaza pe manele imi vine sa-mi dau palme !
Blackie
Junior Member

in sfarsit ma intelege si pe mine cineva...

Mesajde scorpyuta » Joi Apr 18, 2002 8:20 am

of doamne blackie ai atata dreptate...mai avem de asteptat k sa auzim si noi muzica...ce sa auzi mai la noi..cand pe unde traiesc io...daca nu le pui manele nu se mica unu...pe bune acuma...kiar am ajuns la concluzia asta...ma uitam si io pe la concerte si faceam diferentza...groaznic...as zice patetic si vai de capul nostru...acuma deh..normal k influentza vestica se simte prin arad,cluj,timisoara...sa recunoastem unele dintre cele mai civilizate orase ale tarii unde cat de cat se mai misca lucrurile insa in partea asta a tzarii sunt la pamant..nu avem ce face..deh..tzaranii s-au mutat de la coada vacii la bara mertzanurilor conduse de tziganii manelisti..acuma deh...nu potzi sa-i iluminezi, si potzi sa batzi tuh apa in piua pana nu mai potzi k asha e romanashu nostru..nu ai ce face decat sa-i lasi in pace si sa-ti vezi de treaba ta,de muzica ta si de placerile tale...cat despre casele de muzica...deh...la noi cine are bani dicteaza...si daca manelele produc bani asta se va produce...e si normal daca stam sa ne gandim bine...oricum in privintza noastra....HOUSE RULES! cu respect scorpyuta.
scorpyuta
Junior Member

heya...

Mesajde scorpyuta » Joi Apr 18, 2002 8:42 am

in sfarsit gandeste cineva k mine...house rulezzzzz nu?kiss iu .cu respect scorpyuta!
scorpyuta
Junior Member

Cine merita ?

Mesajde Raven » Vin Apr 19, 2002 12:36 am

Categoric zona house, chiar si de la noi... Dar atunci cand as avea bani de dat... Ca si la mine, ca si la altii, presupun, altele sunt prioritatile cand esti limitat in buget... :(
Welcome... to the desert... of the real
Raven
Junior Member

Re: heya...

Mesajde Raven » Vin Apr 19, 2002 12:38 am

Initial trimis de scorpyuta
in sfarsit gandeste cineva k mine...house rulezzzzz nu?kiss iu .cu respect scorpyuta!

Vezi ca este forum si de House, draguto...

Sorry de advertising...
Welcome... to the desert... of the real
Raven
Junior Member

Mesajde Kryszti » Vin Apr 19, 2002 10:09 pm

Mai eu am tot cumparat Cd-uri romanesti. Dar, e drept ca dupa cateva achizitii ma uitam in raft si nimic nu imi spunea ceva, in fara celor pe care le aveam deja.
Astept sa iasa chestii noi: LUNA AMARA, pe albumul carora as da oricat, noul album Vama Veche, Destin Balcanic... Chestii d'astea.
Eu zic ca exista ceva produse romanesti care merita cumparate, dar putine!
"Si nu stiu sa tac..."
cand e vorba de
"Un popor detergent incuiat in televizor"
Kryszti
Junior Member

Înapoi la Vechi: Kterinca & Aberatzii