Am probleme?

Glume, poante, farse, lucruri aberante, off-topic grosolan

Am probleme?

Mesajde Aragorn » Lun Ian 06, 2003 8:11 am

Nu stiu de ce dar imi place la nebunie noul cantec al lui Jojo - Te voi iubi mereu...
Stiu ca numele artistei spune totul si nu stiu ce mi-a venit sa ascult cantecul ei, dar acum imi place la nebunie :)
Anybody share the feeling?
I'm back, back again.
Aragorn
Junior Member

Re: Am probleme?

Mesajde Titina » Lun Ian 06, 2003 3:36 pm

Initial trimis de Aragorn
Nu stiu de ce dar imi place la nebunie noul cantec al lui [B]Jojo - Te voi iubi mereu...
Stiu ca numele artistei spune totul si nu stiu ce mi-a venit sa ascult cantecul ei, dar acum imi place la nebunie :)
Anybody share the feeling? [/B]

lol!!!!

Shti care'i chestia?(acu' te gandeshti ca o sa te injur)Shi mie imi place...io am ascultat-o de pe o compilatie din asta.Mie nu'mi place de Jojo ca'i c***a,dar melodiile imi plac.Shi nici nu e asha de urata...da'i proasta...
Am gasit in sfarshit unu' caruia sa'i placa melodiile lui Jojo,da'...la Anna Lesko inca n-am mai gasit inca un fan...asta e.
Titina
Junior Member

Mesajde Aragorn » Lun Ian 06, 2003 10:21 pm

Mai eu mai ascult din cand in cand Anna Lesko dar nu ma omor dupac antecele ei... oricum canta mai bine ca Blondy sau Asia...
I'm back, back again.
Aragorn
Junior Member

Re: Am probleme?

Mesajde nocturna » Mie Ian 08, 2003 1:18 pm

Initial trimis de Aragorn
Nu stiu de ce dar imi place la nebunie noul cantec al lui [B]Jojo - Te voi iubi mereu...
Anybody share the feeling? [/B]

eh...dupa numele ales as fi zis ca iti place la nebunie coloana sonora din Lord Of The Rings sau vre-o trupa de metal cu melodii axate pe aceasta fanatsy novel ;)

lasa, nu dispera, toti avem probleme (unii au probleme mai grave decat altii, se pare), o sa iti treaca intr-un final, cred. :)
"Sunt un om. Mi se pare ca e de ajuns"

A.K.M. powered by another.ro
nocturna

Re: Re: Am probleme?

Mesajde copiutzu » Mar Feb 18, 2003 3:40 pm

Initial trimis de Nightwish

eh...dupa numele ales as fi zis ca iti place la nebunie coloana sonora din Lord Of The Rings sau vre-o trupa de metal cu melodii axate pe aceasta fanatsy novel ;)

lasa, nu dispera, toti avem probleme (unii au probleme mai grave decat altii, se pare), o sa iti treaca intr-un final, cred. :)

Eu cred totusi ca mesajul ala era la misto.
Ca altfel..... nu pot sa spun decat: SORRY FOR YOU BOY, YOU ARE A LOST CAUSE.
V-am pupat pe chelie! ;e
copiutzu
Junior Member

Re: Re: Re: Am probleme?

Mesajde nocturna » Mie Feb 19, 2003 11:09 am

Initial trimis de copiutzu
Eu cred totusi ca mesajul ala era la misto.
Ca altfel..... nu pot sa spun decat: SORRY FOR YOU BOY, YOU ARE A LOST CAUSE.

nu, categoric nu era la misto. asa ca ramane doar a 2-a varianta...dar a recunsocut si el ca este posibil 'sa aiba probleme' :)
"Sunt un om. Mi se pare ca e de ajuns"

A.K.M. powered by another.ro
nocturna

Re: Re: Re: Re: Am probleme?

Mesajde copiutzu » Mie Feb 19, 2003 11:14 am

Initial trimis de Nightwish

nu, categoric nu era la misto. asa ca ramane doar a 2-a varianta...dar a recunsocut si el ca este posibil 'sa aiba probleme' :)

Parca nu imi vine sa cred ca cineva poate sa scrie la modul serios ce a scris ala.
V-am pupat pe chelie! ;e
copiutzu
Junior Member

Înapoi la Vechi: Kterinca & Aberatzii