Stiu ca numele artistei spune totul si nu stiu ce mi-a venit sa ascult cantecul ei, dar acum imi place la nebunie

Anybody share the feeling?
Initial trimis de Aragorn
Nu stiu de ce dar imi place la nebunie noul cantec al lui [B]Jojo - Te voi iubi mereu...
Stiu ca numele artistei spune totul si nu stiu ce mi-a venit sa ascult cantecul ei, dar acum imi place la nebunie
Anybody share the feeling? [/B]
Initial trimis de Aragorn
Nu stiu de ce dar imi place la nebunie noul cantec al lui [B]Jojo - Te voi iubi mereu...
Anybody share the feeling? [/B]
Initial trimis de Nightwish
eh...dupa numele ales as fi zis ca iti place la nebunie coloana sonora din Lord Of The Rings sau vre-o trupa de metal cu melodii axate pe aceasta fanatsy novel
lasa, nu dispera, toti avem probleme (unii au probleme mai grave decat altii, se pare), o sa iti treaca intr-un final, cred.![]()
Initial trimis de copiutzu
Eu cred totusi ca mesajul ala era la misto.
Ca altfel..... nu pot sa spun decat: SORRY FOR YOU BOY, YOU ARE A LOST CAUSE.
Initial trimis de Nightwish
nu, categoric nu era la misto. asa ca ramane doar a 2-a varianta...dar a recunsocut si el ca este posibil 'sa aiba probleme'![]()
Înapoi la Vechi: Kterinca & Aberatzii
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 1 vizitator