Jenny From The Block!!!!!!

Glume, poante, farse, lucruri aberante, off-topic grosolan

Este HI-Q cea mai buna trupa romaneasca?

Chestionarul s-a închis pe data de Mie Mar 26, 2003 6:29 pm

normal,cine altcineva?
1
33%
nu cred
2
67%

Voturi totale : 3

Jenny From The Block!!!!!!

Mesajde baby blue » Dum Feb 23, 2003 6:27 pm

SCOATE MELODIE DUPA MELODIE,CANTA SUPER BINE,ARATA BINE,E SI ACTRITA ,ARE UN IUBIT SUPERB......DECI ARE CAM TOT CE SI-AR PUTEA DORI UN OM,CEL PUTIN EU ASA CRED.VOI CE PARERE AVETI DE JLO?????????
baby blue
Junior Member

Mesajde Titina » Dum Feb 23, 2003 7:32 pm

Mie nu mi se pare chiar asha.....daca m-ar pune cineva sa fiu in locule ei ptr. mai mult timp,ash cam refuza...nu shtiu de ce,dar...este shi cam "prostutza"(proasta) ,iar la corp mie nu mi-a placut niciodata cum arata.
PS:Ce te-a apucat cu sondaju' ala acolo...?Ce legatura "stransa" exista intre Hi-Q shi J.lo. :confused: :con:
Titina
Junior Member

DESPRE JLO

Mesajde Unregistered » Dum Feb 23, 2003 7:50 pm

IMI PLACE FOARTE MULT JENNIFER LOPEZ .CANTA FOARTE FRUMOS SI ARATA FOARTE BINE ESTE DE ASEMENEA O FOARTE BUNA ACTRITA
Unregistered

Mesajde nocturna » Lun Feb 24, 2003 12:10 pm

si ce legatura are Jennifer Lopez cu Hi-Q?! :confused: sau asta este doar un alt thread tampit cu un sondaj retard?! :con:

X-tina JLo are forum?! nu ai vrea sa aiba unul? :p :D
"Sunt un om. Mi se pare ca e de ajuns"

A.K.M. powered by another.ro
nocturna

Mesajde Nightmare » Vin Apr 11, 2003 9:16 pm

Hmmm...ce legatura are JLo. cu HI-Q?????
The new rule is no rule...It's time to get outside and feel free again...Reinvent yourself...Be whoever you want to be...
Nightmare
Junior Member

Re: DESPRE JLO

Mesajde Unregistered » Lun Apr 14, 2003 7:51 am

Initial trimis de Unregistered
IMI PLACE FOARTE MULT JENNIFER LOPEZ .CANTA FOARTE FRUMOS SI ARATA FOARTE BINE ESTE DE ASEMENEA O FOARTE BUNA ACTRITA

Ai si tu acum doua thread-uri, nu? Din pacate o sa-ti iei numai injuraturi pe aici daca vii cu imbecilitati gen Hi-Q. Asta vorbiti voi in timpul orelor? Cat despre Jennifer Lopez, nu stiu de unde ideea ca ar fi actrita buna, ca am auzit ca are sanse sa fie nominalizata la Zmeura de Aur. Nici macar nu arata bine, are curu ala cat China!!!
Unregistered

Înapoi la Vechi: Kterinca & Aberatzii