Jenny From The Block!!!!!!
6 mesaje
• Pagina 1 din 1
Jenny From The Block!!!!!!
SCOATE MELODIE DUPA MELODIE,CANTA SUPER BINE,ARATA BINE,E SI ACTRITA ,ARE UN IUBIT SUPERB......DECI ARE CAM TOT CE SI-AR PUTEA DORI UN OM,CEL PUTIN EU ASA CRED.VOI CE PARERE AVETI DE JLO?????????
- baby blue
- Junior Member
Mie nu mi se pare chiar asha.....daca m-ar pune cineva sa fiu in locule ei ptr. mai mult timp,ash cam refuza...nu shtiu de ce,dar...este shi cam "prostutza"(proasta) ,iar la corp mie nu mi-a placut niciodata cum arata.
PS:Ce te-a apucat cu sondaju' ala acolo...?Ce legatura "stransa" exista intre Hi-Q shi J.lo. :confused: :con:
PS:Ce te-a apucat cu sondaju' ala acolo...?Ce legatura "stransa" exista intre Hi-Q shi J.lo. :confused: :con:
- Titina
- Junior Member
DESPRE JLO
IMI PLACE FOARTE MULT JENNIFER LOPEZ .CANTA FOARTE FRUMOS SI ARATA FOARTE BINE ESTE DE ASEMENEA O FOARTE BUNA ACTRITA
- Unregistered
si ce legatura are Jennifer Lopez cu Hi-Q?! :confused: sau asta este doar un alt thread tampit cu un sondaj retard?! :con:
X-tina JLo are forum?! nu ai vrea sa aiba unul? :p
X-tina JLo are forum?! nu ai vrea sa aiba unul? :p

-
nocturna - Mesaje: 8725
Re: DESPRE JLO
Initial trimis de Unregistered
IMI PLACE FOARTE MULT JENNIFER LOPEZ .CANTA FOARTE FRUMOS SI ARATA FOARTE BINE ESTE DE ASEMENEA O FOARTE BUNA ACTRITA
Ai si tu acum doua thread-uri, nu? Din pacate o sa-ti iei numai injuraturi pe aici daca vii cu imbecilitati gen Hi-Q. Asta vorbiti voi in timpul orelor? Cat despre Jennifer Lopez, nu stiu de unde ideea ca ar fi actrita buna, ca am auzit ca are sanse sa fie nominalizata la Zmeura de Aur. Nici macar nu arata bine, are curu ala cat China!!!
- Unregistered
6 mesaje
• Pagina 1 din 1
Înapoi la Vechi: Kterinca & Aberatzii