Formaí¾ii preferate: Nirvana si Deftones. Dar ascult o varietate largí£ de muzicí£, de la Pink Floyd la Eminem. De ex., iatí£ ce mi-a trecut pe la urechi in ultimele zile:
Faith No More - Album of the year
System of a Down - Steal this album!
Fun Lovin Criminals - Come Find Yourself
Depeche Mode - Ultra
Papa Roach - Lovehatetragedy
Nu-mi plac: black metal si Fred Durst, Linkin Park - Limbi in parc hahaha.... FD inclin sí£ cred cí£ e de-a dreptul idiot. Cu referire la í¾ara noastrí£, observ in ultimul timp cí£ o muzicí£ gen SOAD (de altfel, extraordinarí£ dupí£ mine) a devenit "trendy" in anumite medii si se ascultí£ mai mult pt. imagine si fite... si eu am douí£ perechi de blugi largi, dar cand stai in club toatí£ noaptea cu cí£ciula pe ochi pt. cí£ tu crezi cí£ aratí£ bine... "not my cup of tea".
Mai am si alte "interese" (literaturí£, istorie, etc.), dar despre astea, eventual, mai tarziu.
Am prins gustul forumurilor acum vreo doi ani, de la unele de limbí£ englezí£ bineinteles (Deftones, Rage against the Machine), unde postez si acum si mi-am fí£cut ceva prieteni... asa cí£ mi-am zis "mí£i, dar poate o exista asa ceva si pe la noi"... am cí£utat pe "gugí£l" si am gí£sit pagina asta... Poate gí£sesc persoane interesante, de ce nu, chiar si pt. "real life"... niciodatí£ nu ai prea mulí¾i prieteni.

Dací£ v-ati prezenta si voi pe scurt, as fi

P.S.
Am un dezvoltat simt al umorului, cu accente de cinism pe alocuri, chiar dací£ nu rí£zbate din mesajul í£sta.