sã mã 'introduc'

Glume, poante, farse, lucruri aberante, off-topic grosolan

sã mã 'introduc'

Mesajde Tavi » Lun Mar 24, 2003 3:17 pm

Hmmm... am 23 de ani, sex masculin, am terminat facultatea anul í£sta...

Formaí¾ii preferate: Nirvana si Deftones. Dar ascult o varietate largí£ de muzicí£, de la Pink Floyd la Eminem. De ex., iatí£ ce mi-a trecut pe la urechi in ultimele zile:

Faith No More - Album of the year
System of a Down - Steal this album!
Fun Lovin Criminals - Come Find Yourself
Depeche Mode - Ultra
Papa Roach - Lovehatetragedy

Nu-mi plac: black metal si Fred Durst, Linkin Park - Limbi in parc hahaha.... FD inclin sí£ cred cí£ e de-a dreptul idiot. Cu referire la í¾ara noastrí£, observ in ultimul timp cí£ o muzicí£ gen SOAD (de altfel, extraordinarí£ dupí£ mine) a devenit "trendy" in anumite medii si se ascultí£ mai mult pt. imagine si fite... si eu am douí£ perechi de blugi largi, dar cand stai in club toatí£ noaptea cu cí£ciula pe ochi pt. cí£ tu crezi cí£ aratí£ bine... "not my cup of tea".

Mai am si alte "interese" (literaturí£, istorie, etc.), dar despre astea, eventual, mai tarziu.

Am prins gustul forumurilor acum vreo doi ani, de la unele de limbí£ englezí£ bineinteles (Deftones, Rage against the Machine), unde postez si acum si mi-am fí£cut ceva prieteni... asa cí£ mi-am zis "mí£i, dar poate o exista asa ceva si pe la noi"... am cí£utat pe "gugí£l" si am gí£sit pagina asta... Poate gí£sesc persoane interesante, de ce nu, chiar si pt. "real life"... niciodatí£ nu ai prea mulí¾i prieteni. :)

Dací£ v-ati prezenta si voi pe scurt, as fi :))

P.S.
Am un dezvoltat simt al umorului, cu accente de cinism pe alocuri, chiar dací£ nu rí£zbate din mesajul í£sta. :D
Tavi
Junior Member

Mesajde SOD » Lun Mar 24, 2003 3:48 pm

hmm,ma numesc vasile si ma chinui sa termin facultatea de mai multi ani........

de ce aici?pai,am prins gustul netului,de la o vecina de-a mea,care statea pe matrimoniale mai mereu,si am zis eu in sinea mea,de ce nu?
asdar,iata-ma aici,cautand parteneri pentru "real life" si daca da cu banul bine,chiar si pentru "real live"!

ps. eu am un dezvoltat simt al gaurii!
Rape me tender 'cos I'm verry sensitive
FOUR OF A KIND
SOD

Mesajde Tavi » Lun Mar 24, 2003 4:07 pm

SOD - hehe

numele tau vine de la formatie?

apropo , si eu sunt impotriva razboiului.
Tavi
Junior Member

Mesajde eyewitness » Lun Mar 24, 2003 4:10 pm

io o sa ma prezint ca de introdus numa moshu poa sa spuna cum o fac.
ma numesc ambrozie haralambie capsuna si salut deschiderea acestui interesant thread unde fiecare user/mod/admin are posibilitatea sa se prezinte. am 16 ani, sex intensiv,sunt in clasa a 9a al 3lea an nu pt incompetenta ci mai mult pt aprofundare si-mi place foarte mult muzica rock. dintre cantaretii de rock care-mi incanta auzul as aminti : gica petrescu, alexandru arsinel, cornel constantiniu si dan spataru. dintre cantarete : angelea similia si doina badea. primul concert rock la care am asistat a fost la c.c.a. de ziua armatei 25 octombrie unde intr-o atmosfera electrizanta a concertat ansamblul doina al armatei...

nu-mi place ci chiar urasc house io preferand in continuare sa stau la bloc.

primii pasi pe forum i-am facut anu trecut la initiativa mentorului meu spiritual oribilu mosh ,lustru admin al fanclubului care cu blandetea si profesionalismu sau legendar ma ghidat pe acest forum motiv pt care ii voi fi recunoscator pe viata.

am un dezvoltat simt olfactil iar simtu umorului mi-a fost amputat din frageda pruncie datorita unei deficiente genetice mostenite de la bunica dinspre tata careia i se mai spunea " iote-te la asta rade ca proasta-n p***".
eyewitness

Mesajde Oribilul Mosh » Lun Mar 24, 2003 5:39 pm

Salut. Numele meu este Oribilul Mosh si sunt homosexual. Tre' sa va spun ca am intretinut pana acum relatzii sexuale cu doi forumisti de pe acest superb forum. Este vorba despre eyewitness si SOD...pe care i-am futut in cur. Sunt niste baietzi foarte buni la pat...si ii recomand la toata lumea.

Sunt un mare iubitor al sportului..in special al sportului rege. Idolii mei in jocul de fotbal sunt Marcel Coras si Costel Orac .
De asemenea imi place foarte mult muzica. Ascult numai doom-metal si gotic...care sunt stilurile mele preferate.

Un salut calduros la toata lumea de aici....
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde Nicholas_Alex » Lun Mar 24, 2003 5:50 pm

Huo..huo...numa gene masculine pe aici...io´s Andrei Europeanu´, de 46, virgin...daca nu se pune secsul oral pe care l-am facut lu´verishoara-mea cind aveam 6 ani. Am scoala vietii, plus carnet de revolutionar (ala de shoimul patriei l-am pierdut).
Muzica nu ascult decit o melodie: "I´m gonna fuck you in the ass"...da la fete nu le place, ca toate imi zic "fute-o pa mata,bah"...cred ca-i "beat-ul" de vina..

Am 8 pisici, toti cotoi, netaiati..ca mine! Cind vreau sa ma distrez, la aduc cite o femela, si atunci sa vezi orgie!..eu de obicei ma urc pe canapea, sa nu ma zgiriie, si imi bat maimuta...

Cam atit...ceva fete pe aici..nimic?
Skicklig charmör skickar choklad, chansar på skönt skjut

"Skilled seducer sends chocolate, hopes for a nice shag"
Nicholas_Alex
Junior Member

Mesajde basstard » Lun Mar 24, 2003 9:13 pm

Salut,
Sunt Luci Bucur, am 24 de ani si sunt nascut in zodia Balantei.
Sunt o persoana draguta,inteligenta, delicata, educata, stilata, si modesta.
Am un fizic de invidiat si o situatie materiala asemenea.
Pt toate fetele dragute, sa trimita un CV+poza la adresa manelistu_pulii@iahu.com daca vrea sa petreaca un weekend la una din vilele mele din Snagov sau Cornu.

Varianta 2 (mai aproape de realitate)
Sar' mna
Io ma chiama buCUR si sint oligofren.
Am 24 de ani si la vara mia promis mama ca la vara daca imi iau capacitatea imi cumpara mounton-bike.
Eu am multi prieteni, pe fosti mei colegi de scuala care acuma au terminat facultatia dar tot ma mai bate ca pe vremea cand era si iei in clasa 8-a, mai putin Mihaitza care ma iubeste foarte mult da numa in cur ca zice ca la gura am zabale.
Vriau sa va intreb ceva ca cred ca Mihaita vrea sa ma prosteasca. A zis ca daca ma masturbez in fiecare zi o sa imi criasca intii par in palma si dupa aia o sa orbesc. Io fac asta si de 3 ori pe zi si inca nu mia crescut nici un par in palma si vad foarte bine.
Daca ie vro fata draguta care vrea sa ma desvirgineze sa ma caute la 2 cand ies de la ore da sami zica din timp sa ma spal ca alfel daca imi dau jos chilotii moare asfixiata.
human being/being human
basstard
Junior Member

Mesajde stefan » Mar Mar 25, 2003 12:12 am

haralambie! ambrozie! ai lav iuuuu!! Sunt io, Maricica de la a zecia Be! Hai ma, nu mai stii? Ai zis ca-mi platesti pensie alimentara... ;P
subpolar homesick fane

"This here post might offend you some
If it doesn't it's because you're dumb"
stefan
Junior Member

Mesajde MiG29 » Mar Mar 25, 2003 1:09 am

Salut!Pa mine ma chiama Gioni shi am aproape 17 ani.Sunt la scoala profesionala da am de gand sa dau la liceu la seral shi apoi poate o sa anung shi io subinginer k unchiu costica al mai invatzat om din familie.Sunt un mare fan 3sudest shi enimal ics.Imi place sa ascult shi o manea asa pe la chefuri unde dau fetele din fund.Mancarea mea preferata e porumbu fiert shi din cand in cand mai beau shi cate o bere blonda.De fumat nu mai fumez k de cand s-a scumpit tzigarile nu mai imi da mana sa iau viceroi shi mai trag de la tovarasi cate un fum sau facem un joint in pauza sau cand ne da domnu maistru liber de la orele de ieducatie cetateneasca.Visu meu e sa ajung manechin k unu care ie erou meu de-l chema Vali Punga.filmu preferat ie titanicu shi alea cu van dam shi cu ciac noris in care le incarca bateriile la arabi shi la mafiotzi.Ar mai fi multe de spus despre mine(carte preferata n-am da am citit odata una pe care a luat-o fratimiu de la biblioteca(ceva cu tehnologia de fabricatzie a hartiei k fratiumiu e deja la seral)da mai am numa 10 minute la net cafe shi vreau sa agatz niste fete pa mirc.Bafta la toata lumea .
The Earth is full.GO HOME!
MiG29

Mesajde genicon » Mar Mar 25, 2003 4:46 pm

Traitz! Ma nu mesc Ecaterina Teodoroiu. Sunt sigura ca nu trebuie sa ma prezint prea mult, ca ati mai auzit si voi una - doua despre mine.
De aici, de la net-cafeul din Rai, "Aripa 7", de unde tastez eu, toate lucrurile par roz - si de aia mi se pare ca si Tavi are un imenss simtz al umorului. Ba chiar am vorbit cu Hitler, care joaca un CS, si mi-a spus ca vrea sa cunostinta cu el.
Totusi, sa va mai zic despre mine - am 7 clase si am fost casatoriuta cu Dan, capitan de plai. Ala m-a inselat cu Miorita, si i-am dat papucii. Acum sunt casatorita de vreo 70 de ani cu Mesteru Manole, care special pentru mine a zidit-o pe Ana (sa nu mai credeti toate prostiile din poezii.) Vreau sa va spun despre mesterul Manole, mare zidar, ca are o SCULA de zidit extraordinara. A... si abia asteapta sa il intalneasca pe OM :D
Am zis
Fara acte, fara bani, fara echilibru - genicon!

Shi tzine bine minte numele/ Ca s-ar putea sa-l auzi din toate partzile/ Si n-ai sa uitzi niciodata ca ai fost cu mine - Du-te dracu! De la mine pentru tine...
genicon
Junior Member

Mesajde eyewitness » Mar Mar 25, 2003 5:14 pm

Initial trimis de stefanp
haralambie! ambrozie! ai lav iuuuu!! Sunt io, Maricica de la a zecia Be! Hai ma, nu mai stii? Ai zis ca-mi platesti pensie alimentara... ;P

auliuuuuuuu marshico cat te cautai vai,vai,vai....unde-mi umblashi fa descreierato 12 ani de zile putrezi-ti-ar negu ala de pe nasu ala borcanat si stramb ca jeaba dadui parale grele la aia cu estetica lor ca tot boccie ai ramas ca mai bine te cotonogeam io cu fro doo bate de ti-l faceam de mulen ruuj...bata-te sa te bata nea sandu sectoristu ca ma lasashi de izbelishte si plecashi cu fane a lu raspopitu ca-ti facu boletin de capitala lua-te-ar potera de pe centura sa te ia ca vaz ca te cheama stefan p. marshica acu nu mai iesti apreotesei da-ti-as pe unde bei suc de coacaze si ai tupeu si nesimtirea sa mai ceri si pensie fir-ar ma-ta aia stirba sa-ti fie cu tot neamu tau de borati ca va rup tarsienele si metatarsienele daca va prind...piei nespalato sa nu te mai prind pe forum ca te dau pe mana lu lustru ....huoooooooo!!!!!!!!!
eyewitness

offtopic

Mesajde Bamse » Mar Mar 25, 2003 7:04 pm

deci ba Tavi ..concluzia ar fi ca aia dupa forumurile englezesti nu-s aja de dezvoltati la simtu' umorului ca unii dupa aicea..tu nu trebuie sa crezi ca te-au luat la misto..asa isi etaleaza ei simtu umorului !
Go go shift+7 keep running!
Bamse
Junior Member

Mesajde tUdOrUK » Mar Mar 25, 2003 9:35 pm

You! ma numesc Marshall Obie Tudor etc. Sunt aproape de 18 ani, mai exact...14. I love sport k fotbalul, tenisul de orice fel, baschetul shi unu mai rar intalnit pe aici...sexul(cu femei) Sunt stelist, odata la un meci Steaua-dinamo aveam un fular cu dinamo legat de piciorul drept a doua zi la scoala. sunt casatorit, cu una de la scoala...profa de mate. Sunt bota la mate dar am numai de A shi B. am doi copii care nu locuiesc cu mine. Pe ei ii cheama myke tyson(cu prima sotzie) shi cica Moshu', asha se numeste el...eu l-am numit porcushoru...ca la 2 luni manca cate 10 mealuri de la McDonalds. Obviously nu-s virgin besides sunt foarte experimentat. sunt in zodia de caine, nu roshu, pittbull. Pot fi foarte rau uneori pe stadioane shi pe strada.Altceva...nu mai stiu nimic despre mine ca sunt unpic cam dus cu pluta.
tUdOrUK
Junior Member

Mesajde genicon » Mie Mar 26, 2003 2:18 pm

Mai tudor, tu nu ai vazut ca aici nu se posteaza serios? Tu de ce ai facut asta? A? Ia, te rog, sa faci bine si sa postezi la "misto", ca nu intereseaza pe nimeni de tine si de copiii tai. :) :D ;)
Apropos - eu nu am copil, ca sunt steril, si nevasta-mea are paralizie clitoridiana, asa ca... ma gandeam ca poate ma lasi sa il adopt pe unul dintre copiii tai - preferabil pe Mike, ala al mic.
Daca raspunsul este afirmativ, trimite un SMS cu textul TAVI la nulnulnulnainainain (000999) - 0.99$ in reteaua de magazine interna.
Am zis
Fara acte, fara bani, fara echilibru - genicon!

Shi tzine bine minte numele/ Ca s-ar putea sa-l auzi din toate partzile/ Si n-ai sa uitzi niciodata ca ai fost cu mine - Du-te dracu! De la mine pentru tine...
genicon
Junior Member

Mesajde Tavi » Mie Mar 26, 2003 2:49 pm

hehehe, ce sí£-i faci, asa e, deocamdatí£ nu sunt decat un "newbie" ... mesajele au fost distractive.

intrebarea mea e, de ce a fost mutat threadul? Dací£ secí¾iunea aia se cheamí£ "rock strí£in", inseamní£ cí£ tot ce se scrie acolo tre sí£ fie *exclusiv despre asta? Revin la experienta mea cu boardurile strí£ineze (o fac cu rusine :D), pe-acolo se posteazí£ orice trece cuiva prin cap... pe de altí£ parte, mí£ indoiesc cí£ as avea multe in comun cu oameni de pe alte sectiuni ale forumului (Linkin Park, 3 sud est etc.)... pí£rerea mea!
Tavi
Junior Member

Mesajde SOD » Mie Mar 26, 2003 3:02 pm

ii explica cineva baiatului cum sta treaba,sau ii explic io? :D
FOUR OF A KIND
SOD

Mesajde stefan » Mie Mar 26, 2003 3:05 pm

Initial trimis de eyewitness

auliuuuuuuu marshico cat te cautai

Porc de casanova cE Eshti!!!! Aia era sor-mea, io-s Maricica din catecul de la timpuri NOI!!!

Toti barbatii e nesimtiti, parerea mea.
subpolar homesick fane

"This here post might offend you some
If it doesn't it's because you're dumb"
stefan
Junior Member

Mesajde eyewitness » Mie Mar 26, 2003 3:06 pm

bah carturare te lasam pe tine sa-i esplici ca mataluta ai daru graiului bland si fara dojana, esti tolerant si cu multa intelepciune...

io vreau doar sa-i multumesc ca a deschis acest thread pt ca far de el n-o mai gaseam pe marishica mea pe care-o pierdui de doishpe anisori si greu imi fu fara ia tat aist timp....
eyewitness

Mesajde SOD » Mie Mar 26, 2003 3:10 pm

Initial trimis de stefanp
Aia era sor-mea,

baaaaaaa,geta-i sora-mea ba!
FOUR OF A KIND
SOD

Mesajde tUdOrUK » Mie Mar 26, 2003 8:55 pm

Genicoane, stai linishtit ca nu e nimic la mishto din ce-am zis. Pai aici pe forum tre sa fi serios shi sa nu mintzi...eu niciodata nu am mintzit sau am postat la "mishto":a Auzi...in legatura cu adoptarea copiilor mei...nu pe myke ca ala produce lunar vreo $500.000 numai pt. mine. Stai linistit ca potzi sa-l adoptzi pe celalalt. Cum il chema...?Aaa...moshu, da. Pe ala potzi sa-l adoptzi cu mare placere:)numa ca tre sa-i dai de mancare in prostie:D. De ce crezi ca nu locuieshte cu mine???:D
tUdOrUK
Junior Member

Mesajde dEpEchEmIND » Mie Mar 26, 2003 10:12 pm

Eu tzunt Itzu tzi am tlei ani. Beau apic in fiecale dzi tzi fac pipi la olitza. Mamika vlea tza ma faka doctol. M-a dat la cletza.Da' eu nu vleau la cletza, tzi vleau la mamika.Duamna iedukatoari ma bati.Dtzitzi ca ud patu.Tatiku ma bati tzi iel.Dzitze ca fak kaka pi mini tzi ka puti. Imi platze tza ma dzok ku kokoselu.Mamika dzitze ca nu-i flumos tzi ca ma vad uaminii di pi strada.tzi nu-i flumos sa se vada kokoselu. Am o plietina Malghiolitza, tzi odata m-am dzukat cu kokoselu tzi ia a cledzut ca-i o bonbonika tzi m-a muskat de kokosel.M-a dulut lau tzi am fudzit la mamika tz-o tzpun pe Malghiolitza.
Ial am fakut kaka pi mini tzi o sa ma bata tatiku!;P
Subscriu.

Oribilul Mosh is on your ignore list.
dEpEchEmIND
Junior Member

klar

Mesajde Sydney » Mie Apr 02, 2003 8:59 pm

Nu degeaba s-a "introdus" omu` asta la "Katerinca si aberatii".Ma rog....

"Ridica-te,stergete la gura
Si acum prezinta-te!"

Acum "serios" vorbind.Ma cheama Grigore,am 69 de ani si actualmente sunt sinucigas in seie.Meseria de baza este somer. Sunt un supradotat din moment ce am terminat toate studiile la numa 21 de ani(de la 9 la 12 cls I,12-17 cls II si de la 17 la 21 III).
Imi place muzica populara chinezesca.Cine vrea sa ma cunoasca sa sune la 961 intre 12 si 18.
Good shit this is....mmmmm....

Chester chooses chestnuts,cheddar cheese with chewy chives.He chews them and he chooses them.He chooses them and he chews them...those chestnuts, cheddar cheese and chives in cheery, charming chunks
Sydney
Junior Member

Înapoi la Vechi: Kterinca & Aberatzii