Un an de fanclub

Glume, poante, farse, lucruri aberante, off-topic grosolan

Un an de fanclub

Mesajde eyewitness » Mie Aug 06, 2003 8:47 am

POST ANIVERSAR 3 0 0 0

bah oameni buni azi facui si io un an pe acest forum si sa fiu sincer acu un an cand intrai prima oara si il admirai pe bhuttu pentru un post de bun simt pe beatles n-as fi crezut ca voi "rezista" atat de mult...mi-a fost greu sa tin linia serioasa mult timp (vro 1-2 luni) astfel ca trecui usor, usor la linia glumeata cea care ma caracterizeaza defapt si in viata reala astfel ca in scurt timp am devenit foarte activ pe forumul de aberatii unde ma simt precum guvidu in marea neagra.

prima intalnire face to back fu cu cine altu decat acest copil minune al fanclubului (bine ca-l cheama gabriel si nu adrian) io fiind cu face-ul si el cu back-ul :D (asta ca sa nu intelegeti gresit) care la carciuma lui preferata matt's sports a ramas oarecum perplex urmarind nenumaratele shot-uri de techila care se faceau nevazute precum williamsu lu montoya prin fata tribunei oficiale ,el ,in tot acest timp, savurand doar o bere de parca era coniac remy martin de 24 de ani. nu voi detalia despre moshu pt ca i-am dedicat threaduri intregi cu alte ocazii.

au urmat si alte intalniri , in special cu grupu de rockeri ai fanclubului, supranumit si cel al mamutilor,care din pacate s-a disociat treptat ,treptat de fanclub acuzand nivelul f scazut al discutiilor de aici . deh asta e ...

l-am intalnit in cateva randuri pe stefan , sau fane(pt prieteni numa) aceasta enciclopedie ambulanta care intr-un simplu expozeu te poate purta fara sa-ti dai seama de la originile rockului la cubisti si simbolisti, de la kafka la bush, sau de la neshte beri la o betie crunta...

sod , acest fioros bland, al carui grai adaptat urbanismului metropolei inca mai pastreaza tenta moldoveneasca atat de placuta la auz si care de la nervi ,injuraturi si suparare pe univers poate aluneca f usor spre cea a blandetii si tolerantei, l-am intalnit de multe ori atat la bine cat si la rau . pacat ca multi dintre fostii asa zisi prieteni i-au intors spatele in momentele in care avea cel mai mult nevoie de prieteni...io sper ca i-am fost alaturi...la nevoie

pe vali l-am cunoscut destul de putin la fel si pe dr oguri cat si pe seringa , momentul intalnirilor, datorita unei stari bahice avansate, defapt o stare naturala in ceea ce ma priveste, fiind destul de sters in mintea mea. ce retin e ca vali e un gagicar inrait, poarta numa de la doo gacici in sus, dr oguri are o doza de bun simt din care ar putea distribui in toata romania fara sa se simta vro lipsa iar seringa intra in categoria acritorilor de nadejde care nu te-ar lasa nici in ruptu capului sa te certi singur cu vro sticla de votca sau orice alt lichid baubil.

asta fu viata reala cea virtuala fiind aici pe forum unde am injurat, am balacarit, am luat la mishto, am dat si am luat mui multiple si unde ma distrez de minune. pacat ca multi au luat in serios unele aprecieri ale mele nerealizand ca totu e o gluma, un teatru , un loc unde cuvintele isi pierd valoarea lor reala si nu trebuie sa pui botu.

nu-mi propun ,dupa un an sa ma schimb sau sa promit ceva. voi posta la fel, adica la mishto si cine se va simti lezat e treaba lui/ei...daca nu va intelege si nu va disocia viata reala de cea virtuala.

multumesc pentru atentie (c.b.)
eyewitness

La Multi Ani!

Mesajde nocturna » Mie Aug 06, 2003 9:30 am

=D

bogat palmares dupa un an. ai cu ce a te lauda. :D sa fie intr-un ceas bun si nu ne lasa prada seriozitatii excesive. ;)
"Sunt un om. Mi se pare ca e de ajuns"

A.K.M. powered by another.ro
nocturna

Mesajde Oribilul Mosh » Mie Aug 06, 2003 10:21 am

bravo , eye-ule. dupa cum ziceam si ieri...de la soldat la maresal e doar un singur pas. adica...de la omul care si-a inceput cariera pe forum cu frumoase povestiri pe turism...si pana la cel care lua banuri in veselie a fost un singur pas. si tot un singur pas a fost si de la omul care vorbea de BUG Mafia pe forumul de oldies....pana la forumistul lunii , si probabil al anului.
asta asa....despre viatza forumista.

despre cea reala , ce sa zic ? daca nu ma insel la prima noastra intalnire am baut doua beri , in spetza Carsberg. Iar tu 9 shoturi de tequila. Iar la sfarsit ai pupat chelnaritza pe gura.

dar intalnirea noastra din Breack In a fost cea mai frumoasa. dar nu mi-am dat seama ce s-a intamplat cu tine la sfarsit. te batusei cu Felix Savon , sau ce ? .....ca te clatinai rau de tot.
oricum...imi amintesc ca ai avut parte de sofer personal atunci. ce ? doar Bad Girl sa aibe ?

La multi ani !
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
Oribilul Mosh
Junior Member

La multe posturi !

Mesajde monk » Mie Aug 06, 2003 10:25 am

la mai mare ochiosule ....;p
Tre sa ma apuc de karate sa nu ma bata Dumnezeu

The Wake Up Show™
monk

Mesajde gabuba » Joi Aug 07, 2003 3:28 pm

La mai multe posturi, ai!

spuse gabitu cu invidie, care in aproape doi ani de fanclub s-a kkt de abia 2000 de posturi... :D
- S-a strans toată lumea?
- Toţi in păr!
gabuba

Mesajde sly » Joi Aug 07, 2003 3:32 pm

Eye dai de baut?:)
La mai multe posturi si concursuri misto!
The wind of change blows straight into the face of time
Like a storm wind that will ring the freedom bell
sly

Mesajde Nightmare » Joi Aug 07, 2003 3:36 pm

La cat mai multe posturi!
The new rule is no rule...It's time to get outside and feel free again...Reinvent yourself...Be whoever you want to be...
Nightmare
Junior Member

Re: Un an de fanclub

Mesajde vali » Joi Aug 07, 2003 7:38 pm

Initial trimis de eyewitness
pe vali l-am cunoscut destul de putin la fel si pe dr oguri cat si pe seringa , momentul intalnirilor, datorita unei stari bahice avansate, defapt o stare naturala in ceea ce ma priveste, fiind destul de sters in mintea mea. ce retin e ca vali e un gagicar inrait, poarta numa de la doo gacici in sus

erai beat, pervers batran ce esti
eram la un concert si la un moment dat, sod vorbea cu un nene la costum, singuru nene la costum intr-o oaza de rockeri, ma cheama, la care nenea (sa nu zic moshu, poate mai agati si tu ceva, dandu-te minor) sare si ma pupa de ma albeste
cat priveste gagicile, erai tu beat si SOD a...eh, nimic...
some people deserve to die
vali

Mesajde marian jan » Sâm Aug 09, 2003 12:41 pm

ba,eu am un an si juma',cam asa...
prima oara am ajuns la o intalnire a pocitaniilor de pe forumu asta anul trecut,prin toamna.la ruine,concert vama veche.am plecat din regie cu sopra si jaja.ma tot minunam cata bou' poa' sa fie sopra(ma refer la fizic:D).la ruine erau:decret,moshu,kicku,onk,dana,baixu,vali,sod(care voia sa ma bata,sugea-mi-ar si pupa-mi-ar),kgula,afra...si nu mai stiu cine pula mea.au urmat intalniri(betii).l-am mai cunoscut pe neamtzu.nu mai tin minte ordinea,cel putin o data i-am vazut pe toti cred.au urmat betii crunte cu sod.si alte betii cu sod.si betii culinare cu moshu.si iesiri saptamanale cu forumu.decret,neamtzu,sod,kgula,moshu...cam astia eram mereu.
intr-o zi eram prin regie.savurasem ceva beri si parteneru de baut abandonase.asa ca am scos telefonul mobil,l-am sunat pe sod.imi zice sa vin la break,un bar din tineretului.la un moment dat mi l-a dat pe aiu la telefon,care a zis ca ma asteapta si ca o sa se mute la o masa de 8 persoane.de ce nu prea am inteles...asa ca am ajuns la break.aiu era varza.am aflat ca incercasera sa il prosteasca aia cu tequila.tocmai pe el il gasisera.era atat de varza,incat o intreba pe prietena mea din 10 in 10 minute : " scumpa domnita,am uitat numele tau" )).
d'atunci am mai cunoscut useri,baieti,fete,au mai fost iesiri,cola,fanta,sprite.da' a venit aliosha.aoleuuuuu.milioane lasate pe terase,iesiri de pe la 3-4 dupa masa care tineau pana pe la 5-6 dimineata.si o sa mai fie.sa traiasca mache,fanuta si ruinele.problema e ca in ultimul timp foca are ceva probleme cu alcoolu.nu stiu ce sa ma fac cu el.
numai bine si sa ne vedem sanatosi in continuare!
bravo baixule!
marian jan

Mesajde eyewitness » Lun Aug 11, 2003 3:54 pm

Initial trimis de marian jan
era atat de varza,incat o intreba pe prietena mea din 10 in 10 minute : " scumpa domnita,am uitat numele tau" )).

cel putin bah seringa io avui bunu simt s-o intreb de nume da tu stai de 3 ani cu ea si habar n-ai cum o cheama
eyewitness

Mesajde marian jan » Lun Aug 11, 2003 4:01 pm

nu stiu cum o cheama,da' stiu cum o striga.
bravo baixule!
marian jan

Mesajde SOD » Lun Aug 11, 2003 8:23 pm

aiule,ca bine le zisesi!sa zic si io acum.
SA-TI DEA DUMNEZEU SANATATE!
Rape me tender 'cos I'm verry sensitive
FOUR OF A KIND
SOD

Mesajde MiG29 » Lun Aug 11, 2003 11:23 pm

Eyule ,acuma ai intrat shi tu in randu oamenilor serioshi.Cand dai un rand de beri la useri mai seniori k tine(pa forum,nu pa bune:D)?:j
The Earth is full.GO HOME!
MiG29

Înapoi la Vechi: Kterinca & Aberatzii