bah oameni buni azi facui si io un an pe acest forum si sa fiu sincer acu un an cand intrai prima oara si il admirai pe bhuttu pentru un post de bun simt pe beatles n-as fi crezut ca voi "rezista" atat de mult...mi-a fost greu sa tin linia serioasa mult timp (vro 1-2 luni) astfel ca trecui usor, usor la linia glumeata cea care ma caracterizeaza defapt si in viata reala astfel ca in scurt timp am devenit foarte activ pe forumul de aberatii unde ma simt precum guvidu in marea neagra.
prima intalnire face to back fu cu cine altu decat acest copil minune al fanclubului (bine ca-l cheama gabriel si nu adrian) io fiind cu face-ul si el cu back-ul

au urmat si alte intalniri , in special cu grupu de rockeri ai fanclubului, supranumit si cel al mamutilor,care din pacate s-a disociat treptat ,treptat de fanclub acuzand nivelul f scazut al discutiilor de aici . deh asta e ...
l-am intalnit in cateva randuri pe stefan , sau fane(pt prieteni numa) aceasta enciclopedie ambulanta care intr-un simplu expozeu te poate purta fara sa-ti dai seama de la originile rockului la cubisti si simbolisti, de la kafka la bush, sau de la neshte beri la o betie crunta...
sod , acest fioros bland, al carui grai adaptat urbanismului metropolei inca mai pastreaza tenta moldoveneasca atat de placuta la auz si care de la nervi ,injuraturi si suparare pe univers poate aluneca f usor spre cea a blandetii si tolerantei, l-am intalnit de multe ori atat la bine cat si la rau . pacat ca multi dintre fostii asa zisi prieteni i-au intors spatele in momentele in care avea cel mai mult nevoie de prieteni...io sper ca i-am fost alaturi...la nevoie
pe vali l-am cunoscut destul de putin la fel si pe dr oguri cat si pe seringa , momentul intalnirilor, datorita unei stari bahice avansate, defapt o stare naturala in ceea ce ma priveste, fiind destul de sters in mintea mea. ce retin e ca vali e un gagicar inrait, poarta numa de la doo gacici in sus, dr oguri are o doza de bun simt din care ar putea distribui in toata romania fara sa se simta vro lipsa iar seringa intra in categoria acritorilor de nadejde care nu te-ar lasa nici in ruptu capului sa te certi singur cu vro sticla de votca sau orice alt lichid baubil.
asta fu viata reala cea virtuala fiind aici pe forum unde am injurat, am balacarit, am luat la mishto, am dat si am luat mui multiple si unde ma distrez de minune. pacat ca multi au luat in serios unele aprecieri ale mele nerealizand ca totu e o gluma, un teatru , un loc unde cuvintele isi pierd valoarea lor reala si nu trebuie sa pui botu.
nu-mi propun ,dupa un an sa ma schimb sau sa promit ceva. voi posta la fel, adica la mishto si cine se va simti lezat e treaba lui/ei...daca nu va intelege si nu va disocia viata reala de cea virtuala.
multumesc pentru atentie (c.b.)