pe Fanclub, la data de 3 noiembrie shi respectiv 4 noiembrie au aparut sub semnaturile iuzarilor neatza shi Baixinho posturile pe care le gasitzi mai jos
Initial trimis de neatza
bre, am primit acu un telefon pe interior care mia zis ca daca ma cauta cineva sa zic ca nus la biuro ca miam loat doo zile libere. intreb
eo: am doo zile libere?
ei: nu!
eo: da po sam iau?
eo: deci daca ma cauta cineva zic ca nus aici ca miam loat liber, da eo nu miam loat liber deci sunt aici da le zic ca nus?
ei: ezact!
eo: deci po sa plec?
eo: pai shatuncia eo ce fac?
ei: pai nu trebe sa termini chiestile alea pentru...?
eo: bada!
ei: pai atuncia stai shi le termeni!
eo: pai ca sa le termen trebe sa vorbesc cu aia care atz spus sa le zic ca nus aici.
ei: ??????
eo: deci in cazu asta ce fac?
ei: le zici ca nu ieshti aici shi daca insista le zici ca ieshti aici da iesht ocupat!
eo: shi daca ma intreaba cand termen ce le zic?
ei: le zici ca peste doo zile cand te intorci!
ma duc sa beu o gotca ca miam fracturat gingiile de ras!
Initial trimis de baixinho ©
Bucegiu lu neatza ie Geamuri Multe de care ziceam io. i se zice asa ca cand au facut parintii mei nunta si pana acu ceva vreme avea peretii exteriori din geamuri si beton mai supttzire. in vara am fost acolo cu ai mei si-am sarbatorit o suma rotunda de cand s-au luat unul pe celalalt siamandoi inpreuna. a fost frumos, cu esceptia momentului in care a venit un nene ospatar care era beat manga si i-a spus lu tata ca nu are voie sa filmeze cu camera de luat vederi. tata i-a zis ca a incercat sa filmeze cu bricheta, da na reusit si sia continoat ceavea el de facut. cand a venit sefu lu ala beat am ajuns la concluzia ca acolo ca sa te angajezi chelneri tre sa ai foarte putin sange in beutura. la final, ne-au bagat in nota de plata fo trei ciorbe, si noi consumaseram numa bití£r, alecsandrion si fo 25 de mici (io am dus geu). da vorba lu neatza, micii acolo ie buni de sa-i mananci sin loc de mici.
[...]
pentru conformitate, uite shi linkurile cu pricina
http://www.fanclub.ro/showthread.php?s=&threadid=9224&perpage=20&pagenumber=45
http://www.fanclub.ro/showthread.php?s=&threadid=9224&perpage=20&pagenumber=48
mentzionez ca nici eo (neatza) nici baixu, nu avem nici o legatura cu ziarul mentzionat, articolul cu pricina fiind scris de o persoana neidentificata pana in prezent. (10 dec 2003) daca shtie cineva mai multe, sunt curios sa aflu amanunte.
ce zicetz de asta?