Ziarul Live vs. neatza & Baixinho

Glume, poante, farse, lucruri aberante, off-topic grosolan

Ziarul Live vs. neatza & Baixinho

Mesajde neatza » Mie Dec 10, 2003 10:55 am

in ziarul Live (anul I - Nr. 34, 8 decembrie 2003), in al carui consiliu editorial este shi Oreste, a aparut la opagina 8 articolul nesemnat pe care il gasitzi in atashament.

pe Fanclub, la data de 3 noiembrie shi respectiv 4 noiembrie au aparut sub semnaturile iuzarilor neatza shi Baixinho posturile pe care le gasitzi mai jos

Initial trimis de neatza
bre, am primit acu un telefon pe interior care mia zis ca daca ma cauta cineva sa zic ca nus la biuro ca miam loat doo zile libere. intreb
eo: am doo zile libere?
ei: nu!
eo: da po sam iau?
eo: deci daca ma cauta cineva zic ca nus aici ca miam loat liber, da eo nu miam loat liber deci sunt aici da le zic ca nus?
ei: ezact!
eo: deci po sa plec?
eo: pai shatuncia eo ce fac?
ei: pai nu trebe sa termini chiestile alea pentru...?
eo: bada!
ei: pai atuncia stai shi le termeni!
eo: pai ca sa le termen trebe sa vorbesc cu aia care atz spus sa le zic ca nus aici.
ei: ??????
eo: deci in cazu asta ce fac?
ei: le zici ca nu ieshti aici shi daca insista le zici ca ieshti aici da iesht ocupat!
eo: shi daca ma intreaba cand termen ce le zic?
ei: le zici ca peste doo zile cand te intorci!

ma duc sa beu o gotca ca miam fracturat gingiile de ras!

Initial trimis de baixinho ©
Bucegiu lu neatza ie Geamuri Multe de care ziceam io. i se zice asa ca cand au facut parintii mei nunta si pana acu ceva vreme avea peretii exteriori din geamuri si beton mai supttzire. in vara am fost acolo cu ai mei si-am sarbatorit o suma rotunda de cand s-au luat unul pe celalalt siamandoi inpreuna. a fost frumos, cu esceptia momentului in care a venit un nene ospatar care era beat manga si i-a spus lu tata ca nu are voie sa filmeze cu camera de luat vederi. tata i-a zis ca a incercat sa filmeze cu bricheta, da na reusit si sia continoat ceavea el de facut. cand a venit sefu lu ala beat am ajuns la concluzia ca acolo ca sa te angajezi chelneri tre sa ai foarte putin sange in beutura. la final, ne-au bagat in nota de plata fo trei ciorbe, si noi consumaseram numa bití£r, alecsandrion si fo 25 de mici (io am dus geu). da vorba lu neatza, micii acolo ie buni de sa-i mananci sin loc de mici.
[...]

pentru conformitate, uite shi linkurile cu pricina

http://www.fanclub.ro/showthread.php?s=&threadid=9224&perpage=20&pagenumber=45

http://www.fanclub.ro/showthread.php?s=&threadid=9224&perpage=20&pagenumber=48

mentzionez ca nici eo (neatza) nici baixu, nu avem nici o legatura cu ziarul mentzionat, articolul cu pricina fiind scris de o persoana neidentificata pana in prezent. (10 dec 2003) daca shtie cineva mai multe, sunt curios sa aflu amanunte.

ce zicetz de asta?
Fişiere ataşate
amintiri.jpg
amintiri.jpg (215.86 KiB) Vizualizat de 3599 ori
AKM - powered by another.ro

Am trei alter ego, toti bonavi de schizofrenie.
neatza

Mesajde basstard » Mie Dec 10, 2003 11:22 am

Macar de ar fi lasat egzact cu ati scris, da o si futut farmecu cu anprenta pe care a pus-o.
Pe de alta parte uite cum fanclubu a ajuns sursa de inspiratie (copiere) pt scribi cu mana de lemn de la ziare pseudo-umoristice.
Al de a facut articolu merita o muje treaba este care este sa fie identificat, ceea ce ramane de vazut.

Intrebare: aceasta revista iegzista si pe web, sau magar o adresa de imeil sa aibe, ca io n-am gast.
human being/being human
basstard
Junior Member

Mesajde Bortzianu' » Mie Dec 10, 2003 11:37 am

Scandal!!! scandal!!!
Nu lucreaza nimeni de pe forum pe la un ziar , sa - i dea cu galagia??!!!!
Bortzianu'
Junior Member

Mesajde gaga » Mie Dec 10, 2003 12:05 pm

nu se egzista pe net, e o foaie de shters la popou scoasa de mircea badea si oreste... sau un popou de foaie, depinde.
eu in locul adminilor l-ash da in judecata
semnatura fara culori si nestridenta
gaga

Mesajde eyewitness » Mie Dec 10, 2003 12:12 pm

io vreau sange!
If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
eyewitness

Mesajde nae cinefil » Mie Dec 10, 2003 12:13 pm

io i-ash amenintza doar cu judecata, pentru a ajunge la o intzelegere in urma careia respectivii plagiatzi sa iasa ceva mai grei la buzunare datorita regretelor plagiatorilor!
[color=red][color=#000000][color=sienna]citat celebru[color=black] - personaj celebru ([color=silver]by default)[/color]
[/color][/color]
[/color][/color]
nae cinefil

Mesajde Bortzianu' » Mie Dec 10, 2003 12:36 pm

administratorii acestor forumuri ... ar trebui sa fie direct INTERESATI !!! ...in primul rand interesati sa apere forumul ..si in al doilea rand de RECLAMA prin scandal ... nu?
Bortzianu'
Junior Member

4383

Mesajde baixinho© » Mie Dec 10, 2003 6:00 pm

Initial trimis de bassplayer
magar o adresa de imeil sa aibe, ca io n-am gast.

adresa de e-mail exista si este si anume satiric@realitatea.tv.

imi permit sa-mi spun si eu punctul de vedere deoarece sunt direct implicat.
asa cum a spus si neatza, acel material a fost inspirat din posturile noastre. nu stiu daca le-a gasit pe threadul pe care au fost scrise sau le-a citit unde le-a pus eyewitness, dar asta oricum nu conteaza. ideea este cu totul si cu totul alta: pe prima pagina a acestui site, undeva in josul ei, scrie ceva de drepturi de autor. plecand de la acest aspect, revista cu pricina poate fi data in judecata. este greu de crezut, totusi, ca se va face acest pas in conditiile in care unul dintre administratori a replicat ca nu are timp si bani pentru asa ceva. intr-un fel are dreptate, dar daca problema va ramane la acest stadiu, se va crea un precedent foarte periculos, deoarece oricine poate lua poze de pe Portal sa le foloseasca fara sa pateasca nimic.
am stabilit un mic plan de bataie cu neatza, dar inca nu dezvalui nimic pana problema nu va fi batuta in cuie. in aceasta seara, insa, mi-a venit o alta idee. cred ca nu ar strica, pana ce eu si neatza sa trecem la fapte, sa-i fac pe cei de la revista cu pricina de bafta printre colegii lor de presa. altfel spus, sa trimit un e-mail tuturor ziarelor din Bucuresti cu linkurile ce contin cele doua posturi si cu poza pe care o vedeti in primul post de pe acest thread. chiar daca nu o sa apara nimic in presa despre acest scandal (desi mi-e greu sa cred ca toti vor fi impasibili), macar se va afla despre ceea ce au facut xerox-ii. pe mine chiar si atat ma multumeste, pana ce, repet, voi pune in practica impreuna cu neatza ceea ce am stabilit.

acest caz nu este primul. un fost coleg de-al meu isi facea stirile din ceea ce se scria pe forumul de Barfe si, ulterior, a scris un material despre nu stiu ce thread, in care l-a citat pe Love2Fly. insa de aici si pana la a copia cu nesimtire posturi intregi si a schimba pe ici pe colo cateva cuvinte, iar dupa aceea sa publici la revista dand de inteles ca este creatia ta, eu zic ca este o cale prea lunga.
ANTI

care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
baixinho©

Mesajde neatza » Joi Dec 11, 2003 9:56 am

shi cand te gandeshti ca neshte ghilimele ar fi anulat orice probleme.

neatza

Mesajde gaga » Joi Dec 11, 2003 10:01 am

in care unul dintre administratori a replicat ca nu are timp si bani pentru asa ceva.

baicsu, unu dintre administratoru vietzii care este ii de asemenea si proprietaru' fanclub.ro
asa ca daca pe el il doare la brishca de asta, treaba dumnealui, eu zic sa te aliezi cu celalalt pagubit si sa mergeti pe barba voastra.

eu sustin ca martor (ca si colegele de birou)

neatza ... ghilimele pe tot articolu'? si la bibliografie cine, neatza si baicsu? ho ho ho ho
gaga

Mesajde neatza » Joi Dec 11, 2003 10:07 am

ezact. sa scrie "de pe un sait"

neatza

Mesajde gaga » Joi Dec 11, 2003 10:54 am

maciuci, pai unde mai era haiu'?
gaga

Mesajde nocturna » Joi Dec 11, 2003 10:58 am

deci io zic sa ne unim, care suntem, in special neatza + baicsu, si sa facetz, adica sa facem scandal! sa cerem, adica sa va ceretz, drepturile de autor, care se cuvin, sa va plateasca copiraitu! adica ei credeau ca voi nu cititzi ziare? adicatelea sa fure asa pe fatza? sa pacaleasca saracu om si asa obosit care se destinde si se hlizeshte tamp in fata unui articol si se minuneshte de ce destept si spontan e omu de l-a semnat. mama lor de beurani mici si imbecili ce sunt!

si noi astialantzi suntem martori si va sustinem. sa curga si sange.
"Sunt un om. Mi se pare ca e de ajuns"

A.K.M. powered by another.ro
nocturna

Mesajde Bortzianu' » Joi Dec 11, 2003 12:05 pm

...alaturi, daca va pot ajuta cu ceva.

..cu siguranta vor exista ziare de scandal carora sa le pese... ..concurenta frate.. isi va face datoria.
Bortzianu'
Junior Member

Mesajde neatza » Joi Dec 11, 2003 1:39 pm

bre oamini buni shi restu careotz mai fi pacilea, deci daca vretz sa datz fro mana dajutor care este, pai atuncia punetz mana la cap de va ganditz care pe cine shtie shi cunoashte a da cu supsemnatu la fro institutzie de media de presa care cum ar veni, shi dupaia punetz amandoo mainile din dotare shi scrietz un meil frumos la persuana in caosa in care sa se includa link la treaba asta.

eo va sar'na anticipat.

shi daca prin cine shtie ce hazard al intanplarii, numitul scarlat, zis shi oreste, va da cu oichii de treaba asta, poate sam dea un meil la neatza@go.ro, ca sa nul porcaiesc de fatza cu altzii.

neatza

Mesajde onk » Joi Dec 11, 2003 2:52 pm

scuze ca si io odoronka tronka paci, poate s-a mai zis da n-am vazut io, ca ziarist, nu cunva ej oblighe sa publici in hartzoaga ta dreptu' la replica a partzii lezate, vez cazu catavencu vs vacaroiu?
onk

Mesajde nocturna » Joi Dec 11, 2003 3:08 pm

ba da, dar foarte rar se respecta asta. adicatelea sa printeze, mama lor de beurani, linkul asta si sa-l publice spre deliciu cititorilor de rasfoiesc fitzuica. neaah, ma indoiesc. da' tragem sperantze ca poate ajunge publica si chiar foarte publica toata povestea asta. speram.

nocturna

Mesajde cubu » Joi Dec 11, 2003 3:24 pm

Si eu imi ofer ajutorul, daca luminatele capetele dumneavoastra au nevoie de mine... Sa le dam muje con cacado!!!
indescifrabil
cubu

Mesajde MiG29 » Joi Dec 11, 2003 8:39 pm

Bah,de acord ca gestu alora de la ziar ie de tot rahatu,da mare lucru nu prea se poate face(adica daune,proces and stuff)k nici o instanta din Romania nu o sa itzi accepte asa ceva cand ei de abia au acceptat procesele penale de carding.Shi plus nu cred ca legea proprietatii intelectuale include shi genu asta de forumuri(mai ales daca host-ul nu e in tara)
The Earth is full.GO HOME!
MiG29

Mesajde nocturna » Joi Dec 11, 2003 11:21 pm

nushtu daca voi atz primit raspuns de la domnii in cauza sau daca atz fost curiosi sa incercatz sa-i intrebatzi de sanatate.
deci cam ce-am intzeles eu de la domnii cu ziarul inpricinat. trecand peste divagatzii si sarind direct la subiect:
--- Satyr < satiric@realitatea.tv> wrote:
Vis a vis de materialul pe care il evocati, el a fost o replica publicata in paginile noastre a unui material pe care o colega de-a noastra l-a primit pe mailul personal.

va asigur si ma asigur ca mesajul e veritabil si nu va speriatzi, nu cred sa fie vorba despre Satyr, userul acestui forum.

una peste alta si amandoo impreuna: voi atz intzeles ceva?

nocturna

Mesajde onk » Vin Dec 12, 2003 8:37 am

pai da, cum ar veni cica e din gura-n gura deci e deja folclor deci nu mai e proprietatea nimanui, nu poa sa dovedeasca nime ca ie al lui, ei poa sa zica de neratza si baixu ca si ei au primit asta pe mail sau ca ce sa mai, e folclor mai tata deci e a lu tot cartieru, cum ar veni, v-au tras-o si cu asta creca au dat-o bine la sucit cu zaruriele care au fost iactate
onk

ERATA ERORII

Mesajde onk » Vin Dec 12, 2003 8:41 am

cum ar veni imi cer scuze, din viteza grabei am de corectat numa ca nu ma lasa fanclubu internetului cica nu ie scris de mine
"ei poa sa zica de neratza si baixu" a se cITI "EI POA SA ZICA DE NEATZA SI BAIXU"
onk

4392

Mesajde baixinho© » Vin Dec 12, 2003 9:46 am

deci le-am scris alora de la satiric arond etc etc etc. nu pot sa redau aici continutu lu emailu cami iau ban, da astept cu foarte mare nerabdare si in special curiozitate o reactie de la ei.
ANTI

care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
baixinho©

Mesajde aspyrin » Vin Dec 12, 2003 4:25 pm

Parerea mea: domnul care a plagiat isi cam ia banii degeaba de la revista.
Solutia: il parasc lui Oreste cu prima ocazie.
aspyrin
Junior Member

Mesajde memetshot » Vin Dec 12, 2003 4:29 pm

baicsule...trimite-i si tu lu nea ala prin mister mof neste moomoo la pachet sau transfuzie...
I'm sorry, but the position of annoying, incoherent talking animal has already been taken
meropi, ramane cum am stabilit
memetshot

Mesajde nocturna » Mar Dec 16, 2003 11:39 pm

baicsule, ma speriashi mah cand mi-ai zis azi de foruardu ala. da' dupa ce-l cetii m-am amuzat pe cinste. deci ie bine. multzam frumos.

eu zic sa va povestim shi voo (dana cat tot erai curioasa) cat de mare e gradina domnului shi catzi au sarit demult gardu dincolosha, sa va amuzatz shi voi de paranoia prostiei lor, macar atat sa facem. deci eu le-am scris domnilor (vorba vine domni) de la revista in numele meu propriu si personal (da bah, chiar era numele meu) de asemenea le-a scris si baicsu da' nu in numele lui personal da' nici din al meu impersonal. si la ce concluzie au ajuns domnii? ca io shi baicsu suntem una si aceeash persoana si mai mult de atat ca 'emitem' de pe undeva din redactzia lor, adica ca le suntem colegi de biurou, noi doi fiind (v-atz prins) una si aceeash persoana. bre baicsule, tu ce zici, chiar o fi cald la ei in redactzie? :D n-as pre-as crede. shi acuma care o fi neferictu' pe care ei l-au desconspirat shi l-au prins cu strambele in redactzie? shi daca respectivu a ramas fara paine la revista ne cerem scuze, da' colegii lui ie dushi cu pluta. poate ca daca faceau un minim de efort si citeau linkurile se prindeau.
si nu, nici eu nu cred ca e vorba de SatyRu' de pe forum, ar fi prea mare coincidentza, aproape la fel de mare ca noi doi sa fim una shi aceeash persoana. shi acuma pentru celalti: nu mah, baicsu si nocturna nu-s una si aceeash persoana! sa n-auzim vorbe la proces. oricum, au fost mortali. gata mah ne-am amuzat shi d'asta.
-----
sh-acuma concluzia - oamenii s-au cam spalat pe maini de toata povestea dar raman cu paranoia lor shi cu veshnica intrebare: care o fi nenorocitu' care se incalzeshte la noi in redactzie si care ne sapa? :D numa bine domnilor, suntetz neshte meseriashi.
-----
sh-acuma momentul publicitar - un sfat pentru cititori si cei care mai shtiu sa citeasca, luatz aminte d'aici: NU CUMPARATZI REVISTA LIVE!, oamenii aia ie deraiatzi shi ieshitz din decor, da' rau de tot.

nocturna

lol

Mesajde SayR » Mie Dec 17, 2003 1:03 am

De acord cu voi..si eu m-as mira sa fiu ala de la ziar...
SayR

Mesajde neatza » Mie Dec 17, 2003 10:28 am

dom'le, eo mai am o problema: am dat noomii de lei pun cacat dala de ziear ca sa vad shi eo cu oichii mei treaba. datuncia sta bine intrun cotz shi fereshte alte lucrur de praf. panaicia nimica rau. da nush cem veni intro zi shi mapuc sa vad ce scrie inauntru. introdus in eruare de enuntzu de pe prima pagina, am creuzut ca ie vorba de umor. ei bine, nu. pentru umor, ie nevoie de inteligentza, iar ziearului respectiv ii lipsesc amandoo. unte mai pui ca rubricile ie furate de prin alte partz gen catavencu shi plai cu boi. orcum, fatza de original arata exact ca shi cum ai loa doo friptane, pe una o tragi in placstec shi pa doa o halesht. dupe o zi, cand cea dea doa shia urmat cursu prin organism shia gasit in sfarshit locu de ieshire, pui rezultatu langa prima friptana. in principiu, ie vorba de aceleash friptane identice. decat ca la una dintre iele shia adus cineva contributzia modificand-o. cam asta ie shi cu ziearu lor.

neatza

Mesajde aspyrin » Mie Dec 17, 2003 12:02 pm

neatzto, pentru comparatia cu friptanele meriti un 10 :)
aspyrin
Junior Member

Mesajde memetshot » Mie Dec 17, 2003 12:32 pm

naiti pai ie normal mai sa creaza ca voi doi de fapt sunteti unu si pe langa asta ca mai si lucrati acolo (puteau sa mai creada ca sunteti doi si ambii si amundoi lucrati acolo)... s-au gandit uamneii: bre asta a citit revista deci ie logic ca ie dacilea ca cineva din afara redactiei nu prea o cumpara....

neatza: d-acilea aveai tu 10..
I'm sorry, but the position of annoying, incoherent talking animal has already been taken
meropi, ramane cum am stabilit
memetshot

Următorul

Înapoi la Vechi: Kterinca & Aberatzii