Initial trimis de Oribilul Mosh
Bine ,Dana..sa lasam prostiile la o parte si sa revenim pe subiect.
Eu sunt un mare fan al ciorbelor. Adica..nu maninc in fiecare zi...dar la 2-3 zile imi place o ciorbitza calda. Preferatele mele : ciorba de pork,ciorba de burta,ciorba de perisioare.
Prin alte tari nu cred ca se maninca ciorbe...cel putin nu am vazut niciodata prin filmele americane sa zica aia : "Hai ! Mergem la o ciorba ? "
Sau daca maninca..maninca kkturi d'alea la plic...Knor si Maggi.
si eu sunt fan ciorbe , cand sunt acasa , altfel n-am nici o treaba ca eu n-am timp sa-mi fac (nici nu m-as pricepe); deci imi plac toate , nu cele cu borsh insa (in afara de cea de peste).
Cat despre knor si alte prafuri .. ai dreptate , mai ales ca am vazut ca multa lume face cubuletele cu apa fiarta direct in cana si le bea asa (nu vb de cele la plic) ; deci oameni buni alea-s menite sa dea gust oricarui fel de mancare , se pun in mancare nu se consuma asa singure .Aia nu e supa.
In fine.... eu din lipsa de altceva consul heinz aici , de pui si ox si ciuperci ,ca restul nu-mi plac , dar nu le numesc supe .......... orice altceva.
Pana la urma eu nu inteleg de ce trebuie sa cumpere lumea produsele de tip "vegeta" si knor si maggic , cand la noi inca piata nu e alterata de chestii modificate genetic , adica inca te mai poti duce in piata si cumpara un patrunjel care miroase a patrunjel , o roshie cu gust de roshie etc..
Dar intram in Europa si o sa vedem si noi acelasi sistem curand ; atunci ma mut in varful multelui la stana sau pe malul dunarii unde n-au ajuns cu curentul electric inca.