Ce a zis "radicalul"

Initial trimis de Oribilul Mosh
Bine ,Dana..sa lasam prostiile la o parte si sa revenim pe subiect.
Eu sunt un mare fan al ciorbelor. Adica..nu maninc in fiecare zi...dar la 2-3 zile imi place o ciorbitza calda. Preferatele mele : ciorba de pork,ciorba de burta,ciorba de perisioare.
Prin alte tari nu cred ca se maninca ciorbe...cel putin nu am vazut niciodata prin filmele americane sa zica aia : "Hai ! Mergem la o ciorba ? "
Sau daca maninca..maninca kkturi d'alea la plic...Knor si Maggi.
Initial trimis de DANA
blink, vaca naturela e in regula, puii nu prea sunt natureli, au carnea numai apa si gelatina, cand mai primesc de la tara cate o oratanie cu carne teapana zic ce-i aia, parca mananc vanat.
Zama buna: supa de ceapa. E si buuuna se face si usor. Mai nou: ciorba ardeleneasca de mere (cu afumatura)
Initial trimis de DANA
yeah right, radical... sez who??? e buuna si berea ghiurgiulie. si vinu' alb, shpritz, sauvignon blanc cu etich. neagra sau dry muscat (musai Jidvei).
cat despre cele doua gagici de pe alte plaiuri care au aceleasi pareri despre inexistenta gustului la haleala: la moda e shi "hrana biologica", cica e mai scumpa da ar fi buna ca la noi. o fi adevarat? n-o fi? :con:
Initial trimis de DANA
bah, o cunostintza de-a mea din lonon isi pune in curticica rosii de-alea mici si zice ca-s buune
Initial trimis de DANA
Atat :o
Cam putin LOL Da de ce urs si nu gnom d'ala ca io asa am vazut in filme piticii fara halba ca zapada?
Înapoi la Mancaruri si Bauturi. Restaurante
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 0 vizitatori