Oare cand se vor opri Suns ? Joaca in 7 oameni...si inscriu puncte ca pe vremurile cand basketul era romantic si nu existau aparari
122 p contrea celor de la Heat

Legat de comentariul baietzilor.. ii las in pace, they're green!
Le-am dat shi eu un mail sa le spun k Detroit a batut cu 4-1 pe Lakers in finala, da' nu cred k l-au deschis! Se corecteaza ei data viitoare! O sa le mai dau un mail sa le propun sa faca shi ei un poll, legat de ziua de duminica ora 21.00... NBA vs. Divizia A
Daca cashtiga Divizia A, promit k ma sinucid!

) shtiu ce e ala Internet Explorer? K sa nu mai zic de site-uri, poll-uri, etc. Normal k la ei pe camp joaca fotbal cu floarea soarelui shi cocenii de porumb shi probabil nici nu shtiu ce e ala basket, da' avetzi pretentzii? Sunt destui care nu shtiu ce e ala basket nici la orash! Eu sincer cred k ar cashtiga NBA! Poate ma asculta bajetzii de la TVR shi chiar vedem cum sta treaba! 
))

Registered two 5X5’s on the season (recording five in each of the positive categories), scoring 10 points, 12 rebounds, 6 assists, 6 steals and 5 blocks vs. New York on December 10, 2003 and had 19 points, 5 rebounds, 7 assists, 8 steals and 5 blocks at Houston on December 3, 2003
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 1 vizitator