din pacate divizia a ar cistiga detasat in cazul unui sondaj. chiar si daca se ia numai populatia urbana. daca mai tii cont ca populatia rurala (ca sa nu zic taranii) nu a auzit de basket (e si normal ca sportul lor sa fie fotbalul pt ca pe ala il poti juca pe orice teren cit de cit plat, pe cind pt basket iti tre totusi macar ceva beton) ....
si tre sa fiu de acord cu vince. chiar daca si la basket mai sunt timpiti (vezi basketbrawl = ind vs det), la fotbal la noi parca sunt numai timpiti. ca altfel nu pot sa ii calific pe aia care considera drept stire:
1. ce a mai zis azi gigi becali (legat de orice, numai sa zica ceva)
2. ce fotbalist roman din divizia b seamana din profil (cu lumina stinsa) cu maradona cind statea cu spatele
3. ce manelist i-a cintat/ii va cinta carui fotbalist (si ce anume melodie) - urmata bineinteles de 2-3 minute din maneaua respectiva
4. unde au mai fost fotbalistii romani in quest-ul lor global de popularizare a manelelor.
ex: la 1-2 zile dupa ce s-a produs cutremurul care a omorit peste 100.000 de oameni, asta era stire la protv la sport: cu 3 zile inainte de tsunami, nu stiu care 3 fotbalisti romani erau in maldive unde ascultau manele - la maxim, evident. stirea era ilustrata cu secvente din ce filmasera ei acolo. 2-3 minute ii arata la o masa, nefacind nimic interesant, numai ca auda si spectatorii protv cum urlau manelele de la masa lor. nu prea s-a pus problema ca au scapat de un dezastru. ci s-a povestit cum ascultau ei manele si i-au invatat si pe cei de acolo. probabil ca saracii localnici ascultau si ei manele DE NEVOIE, ca la cit de tare le dadeau astia, se auzeau pe toata insula. oricum despre partea cu supravietuirea nu s-a vorbit prea mult - cine are cap de lemn nu se teme ca se ineaca.
ps: scuze ca am luat-o un pic offtopic, dar simteam nevoia sa ma descarc

Roses are red, violets are blue, I'm a schitzophrenic, and so am I.