viata scartaitoare ..

...pentru cei carora le place sa scrie

viata scartaitoare ..

Mesajde scartz » Lun Feb 12, 2007 2:49 pm

pfu .. si am ajuns si eu sa am un "jurnal" .. nici nu stiu cu ce sa incep ..
hmm..
Draga "jurnalule" ..
acu cativa ani eram very happy .. cam .. acu vreo 13 - 14 ani .. cand eram prichindel (acuma sunt "prichindeloi" .. 18 ani.. pff) .. eram in acea gasca mica de prunci care nu stiau numai sa urle toata ziua .. sa se joace .. etc .. stii tu .. ce fac copii .. ma trezeam dimineata la 6 jumatate cand plecau parintii la servici .. si la 7 fara 15 min eram in fata blocului .. la ora 7 .. 7 si 10 minute maxim, eram toti .. vreo 7 prunci .. unu mai prostanac ca celalalt (spun acuma).. dar .. sa zicem generatia desteapta din fata blocului .. eram in clasa I .. pfu .. ce mari ne dadeam pe acolo .. suntem si noi la scoala .. gata gradinita .. ce viata grea am inceput .. nu pot sa nu rad cand imi aduc aminte ca in fiecare zi cand veneam de la scoala ai mei ma intrebau cum a fost la scoala.. si chestii dinastea .. si eu le spuneam ca a fost foarte obositor si foarte greu .. si nu stiu mai cum .. ca am raspuns la nu stiu ce materie .. si bla bla .. nu ca ar fi fost ei curiosi .. dar .. majoritatea parintilor isi intreaba copii ce au facut la scoala ..
mda .. ce vremuri .. tocmai m-am uitat la ceas .. ora 14 fix .. ultima ora de curs .. filosofie cica .. acuma sunt clasa a 12a .. ultimul an .. prima zi din al doilea semestru .. si eu sunt acasa .. shed pe fotoliu si "consum cerneala" de la tastatura .. nu stiu ce s-a intamplat .. dar anul acesta am chiulit de la ore ca niciodata .. cred ca numai in semestrul I am avut absente cat ceilalti ani de scoala la un loc .. cred ca m-am prostit .. sau eram prost si numai acuma se dezvolta acea latura .. in generala eram printre primii in clasa .. la fel si acuma .. chiar al 3lea .. dar .. am ajuns un chiulangiu .. am planuri mari pe viitor .. sa urmez facultatea de meteorologie .. sau de arhitectura .. dar .. nu invat nimic pentru bac .. am devenit un mare lenes .. toata ziua stau si ascult muzica .. nu vreau sa fac nimic .. nu ies in oras .. nu am cu cine .. pe acei "prieteni" din gasca i-au prostit banii si fitzele .. ne intalnim pe strada si ne salutam cu coltul gurii si privirea inainte .. acu un an mi-am pus internetu .. mi-am facut o gramada de prieteni .. cred .. de prin toata tara .. dar .. din pacate sunt doar virtuali .. am reusit sa ii cunosc doar pe cativa personal .. cam 3 4 .. din adunatura aia .. de 30 40 .. am inceput sa ii cunosc foarte bine .. dar .. aceasta prietenie lasa de dorit .. nu o sa ma aleg cu nimic de aici .. aah .. ba da .. poate cu injuraturi .. ca deobicei .. eu sunt oaia neagra care greseste tot timpul .. poate ca gresesc chiar tot timpul .. dar nu imi dau seama cu ce .. poate ca ajut prea multe persoane cu ce pot .. insa ajutor nu primesc .. hmm .. primesc in schimb o strambatura .. sau o injuratura pentru deranjul care il fac atunci cand cer un ajutor ..
ce greu e sa scrii cand ai atatea ganduri in cap .. parca toate vor sa iasa deodata .. dar din pacate se infunda canalul si nu ies repede .. singurul lucru care m-ar scapa de atatea ganduri si intrebari ar fi moartea .. dar stiu ca nu este o solutie .. as vrea sa mor inecat .. dar nu inecat in gandurile mele .. sunt prea multe .. am o gramada de intrebari .. care din pacate n-am cui sa le adresez ..
cel mai rau imi pare ca de fiecare data cand reusesc sa fac ceva .. care sa ma satisfaca .. primesc "un sut in fund" de la alte persoane .. care pur si simplu nu au nici o legatura cu mine .. imi distrug ziua .. sau daca o zi trece bine, ca mai mult de atat nu se poate, seara apare ceva .. oare sa fiu depresiv? oare sunt o pacoste pentru lume? deranjez cu ceva lumea? sau viata? .. si cea mai penala intrebare: oare sunt prea bun pentru lumea asta? :))))) doamne .. cum pot avea asa idei?
sincer imi lipsesc acei parinti sau acele persoane care sa ma pupe sau sa imi dea o bomboana pentru fiecare "tema" bine facuta .. mai degraba ar rade .. sau ar trece cu privirea peste .. daca ma gandesc sa vorbesc cu cineva despre ceva .. ori nu are timp persoana respectiva .. ori e prea plictisita ca sa ma mai asculte si pe mine .. ori e prea fericita ca sa ii innegresc ziua ..
cel mai nasol moment este atunci cand aud: "ai o viata frumoasa" :nimic: CUM POT AVEA O VIATA FRUMOASA??? sunt chiar asa de bleg sa nu gasesc raspunsu la intrebarea asta?
mno bine .. am petrecut aci o ora .. in fata ta .. m-am facut si de rusine .. dar ce mai conteaza .. poate exist sa ii fac pe altii sa rada ..
o sa incerc sa nu mai chiulesc de la ore .. si sa ma pun oarecum sa mai si invat .. ca altceva n-am ce face .. numai sa plec .. da nu stiu unde:))

mnoah .. aici inchei prima pagina .. nu stiu cum am scris .. nu stiu cum a iesit .. dar nu vreau sa citesc acuma tot .. daca nu suna bine ce am scris .. nu pot decat sa rup pagina .. si sa incep alta .. dar nu o voi face pentru ca nu am de gand sa mai revin la asta .. i fell much better now .. mai tre sa scap de 99,99% de stres ..

P.S.
multam ca m-ai suportat atata .. partea asta a fost cea mai plictisitoare :n:
"Cind o femeie nu vorbeste, sa n-o intrerupi pentru nimic in lume." (Enriyeu Castaldo)
scartz
Junior Member

Mesajde scartz » Mar Feb 13, 2007 9:50 am

neata ..
azi nu am mers la scoala !! asa am inceput ziua ;w .. si cred ca asa o sa si continue ..
:nimic: ieri m-am pus cica sa rezolv variante la mate .. da nici poveste .. ca nu stiu mai nimic :)) si mi se pare amuzant .. ca nu am avut niciodata probleme cu matematica .. anul acesta am fost doar o ora la consultatii la scoala.. in afara programului .. dar si atunci ........................ mai bine nu mergeam .. toata ora am vorbit .. m-am certat cu profu' .. mno .. asta e .. astept bacul .. dar .. sunt intr-un plop .. si plopul in aer .. de parca nu ar fi de ajuns .. mai sufla si vantul .. of of .. probabil ca scoala nu e chiar asa de importanta .. cel putin asa cred in acest moment .. si daca e importanta o sa imi para rau pe viitor ca nu m-am tinut de ea .. dar pur si simplu nu imi vine sa ma mai duc in cladirea aceea sa vad niste persoane pe care le urasc foarte mult .. care zic ca se intereseaza de noi .. si in fiecare ora se ocupa de noi . si .. ooof .. ce oameni prefacuti .. totusi .. cea mai tampita e profa de geografie .. vai cat am ras de ea :))) si acuma imi vine sa rad singur .. sa iti povestesc .. ne-a dat lucrare din hidrografie .. la primul subiect .. la al 2lea clima .. si la al 3lea a zis sa scriem padurile .. si i-am zis ca nu am facut alea inca .. iar ea insista ca ne-a predat .. ca nu stim noi .. ca ne-a predat sub alta varianta .. si ca nu mai stiu ce .. a facut asa fel incat sa nu ne dam seama ca am facut :nimic: cum betesig poate sa fie o persoana asa de proasta? :)))))) cum poti denumi padurile sub alta forma .. vegetatia.. sau nu stiu ce .. cu "tufele" ? sau ce? =)) of doamne .. plus ca nu ne ajunge profa asta .. mai am ora si cu sotu' .. istorie ....... la istorie sunt praf =)) nu suport istoria .. era sa raman corigent .. noroc cu o colega din spatele meu care mi-a soptit la ultima lucrare .. nu a fost bine ce mi-a zis .. dar .. am luat 5-ul ... lucrarea a fost despre unirea principatelor .. nu stiu nimic despre aceasta tema .. sincer .. nici data unirii nu o stiu .. :)) atata stiu ca a trecut .. ca e la inceputul anului =)) pe cine intereseaza asa ceva? bineinteles .. pe restul lumii .. marii "patrioti" .. si nu mai stiu cine .. dirigu e obsedat pur si simplu de istorie ..tot anul ne-a povestit despre nu stiu ce regulament organic .. si ne-a dat ca un subpunct la lucrare .. si nimeni nimic.. =)) morala de morala in urmatoarea ora .. defapt .. nici nu stiu de ce se chinuie .. si asa nu da nimeni bacul din istorie .. vorbeste cu peretii .... si asta nu e de ajuns .. isi ami face si nervi =)) atata radem de el cand face crize .. saracu mosulica .. are vreo 60 de ani .. si in curand o sa faca cu nervii .. asta e pedeapsa lui ca ne-a luat clasa .. am avut 4 diriginti in 4 ani .. 1 intr-a 9a primul semestru .. profesor de romana .. foarte bun .. pacat ca a plecat .. a fost foarte sever .. el a facut oameni din toti elevii lui .. naspa ca a plecat .. in semestrul 2 a venit alt mosulica .. si mai batran ca actualul .. si el era de treaba .. numai ca era cam moale .. de atunci clasa noastra a luat-o razna .. intr-a 10a tot el dirig .. in a 11a .. o super diriginta .. pe placul nostru .. din pacate e plecata la alba iulia :nimic: cam o luna ne-a fost dirginta .. si apoi .. film horror in clasa 11a A .. unu dintre cei mai nasoli profesori ca diriginte .. pfoa .. atunci am luat-o si mai razna .. nu am contribuit la fondul scolii .. il faceam de ras .. prostii toata ziua.. numai sa ne lase .. dar .. nu a plecat .. :| acuma tot el .. nici macar nu a venit sa isi faca poza de album cu noi .. mno bine .. nici nu am vrut sa apara moaca lui pe album =)) doamne ..nu zic .. poate ca e de treaba asa el .. dar e morcovist .. si nu ne suporta .. si nici noi :D aseara am aflat de la colegi ca a scazut media la purtare la cativa din clasa pentru absente .. pentru 15 absente .. media 9 .. si pentru 40 - 50 .. nemotivate .. bineinteles.. media 10 :| .. wtf .. astia trebuiau exmatriculati.. saracu coleg .. vroia sa dea la academie .. si are media 9 :( mnoah .. ase-i viata .. dintr-un shit in altul .. si eu am avut peste 20 .. dar nu stiu ce s-a intamplat ..
whatever .. da-o'n purici de scoala .. vad ca te-am plictisit .. s-a termina si ea odata .. cred ca ma duc sa manac ceva .. si ma pun sa joc starcraft .. macar asta ma inveseleste .. stupid life .. this is a fake .. not a life .. ma gandesc ca nici nu ar trebui sa ma intereseze .. sa nu imi fac probleme de scoala .. si bla bla .. vad pe altii .. linistiti .. ii doare'n bip .. si bla bla .. WHATEVER .. nu te mai plictisesc .. ma duc ..
sers ..
"Cind o femeie nu vorbeste, sa n-o intrerupi pentru nimic in lume." (Enriyeu Castaldo)
scartz
Junior Member

asteptand sa mori..

Mesajde scartz » Mar Feb 13, 2007 7:43 pm

Uite ca deschid din nou acest "caiet" pentru a 2a oara in aceasta zi. Totul a decurs normal, chiar ma gandeam ca o sa am in sfarsit o zi reusita..
Mi-am facut tema la mate si am invatat la romana recapitulare. Nimic nou, tot asta fac de fiecare data cand invat: matematica - romana. Am facut o pauza de masa si m-am pus din nou sa invat la romana.

..am asteptat.. si am asteptat.. parca stiam ca ceva o sa se intample.. a fost prea frumoasa ziua.

da.. a sunat telefonul, nu am raspuns eu dar eram in camera respectiva. A ridicat mama, era o matusa la telefon, dar nu a zis numai "serbus" si a tacut..
M-am retras in camera mea si am invatat mai departe, am pus putina muzica si a intrat sora mea la mine in camera. Nimic neobisnuit, am stat si am vorbit. A intrat si mama in camera, din pacate cu o veste proasta :(
Fratele tatalui meu este foarte bolnav. Azi a aflat ca sufera de cancer la plamani, ultima faza.
Vinerea trecuta am avut un vis ciudat, am visat cu tatal meu. A fost inceputul unui lant neobisnuit de visuri. Totul era perfect, atata imi aduc aminte ca radeam. Dar cand m-am trezit stiam ca asta nu e de bine, adica ceva urmeaza sa se intample. eram decis ca sambata dupamasa sa merg in vizita la unchiul respectiv, fiind singura rudenie in viata din partea tatalui meu, ca apoi sa merg sa depun niste flori la mormant. dar nu am facut-o, am amanat ca deobicei. Am spus ca "si maine e o zi" pot face si maine acest lucru.
Sambata noaptea am avut din nou un vis ciudat: eram terorizat de un amarat de paianjen in fata blocului. Era destul de mare, negru-lucios cu un semn pe burta, parca o clepsidra rosie. Duminica insa am avut alt program si am amanat din nou aceasta vizita pentru weekend-ul ce urmeaza.
Acum ma gandesc ca am fost un mare dobitoc si ca nu trebuia sa aman atata timp aceasta vizita. De ceva vreme imi tot ziceau ai mei sa merg in vizita la ei dar eu imi gaseam alt program. Acuma nici nu stiu cu ce ochi o sa ma intalnesc cu el..... Ultima data l-am vazut in vara, la nunta unei dintre surorile mele. Avea proteza la picior si a facut atata efort sa vina la nunta.. si a stat aproape toata noaptea :( ma simt aiurea.. eu sunt sanatos si nu am fost in stare sa ii mai caut din cand in cand.

Ce naspa trebuie sa te simti cand te gandesti ca "oare mai supravietuiesc aceasta nopte? mai apuc ziua de maine? am suparat oare pe cineva? azi e ultima mea zi printre cei vii?" :(
scartz
Junior Member

Mesajde scartz » Mie Feb 14, 2007 11:12 pm

UOAU!! da-mi repede un pix si un calendar!! sa nu uit.. 7 ore de matematica continuu azi!! mirific!! am recuperat aproape tot ce trebuia pana acuma sa recapitulez.. uhum
tocmai am terminat de scris cu inductia matematica! ce faina e matematica ~p
dimineata daca aveam langa mine o lama.. sigur o foloseam.. eram atata de adormit, nu aveam nici un chef sa ma ridic din pat :nimic:
pt prima data am primit si eu o cafea la pat.. a fost nasoala (nu beau cafea, doar un capucino sau ceva mai usor asa) dar a meritat.. si pentru prima data in acest semestru am mers si eu la scoala:)) mi-a fost dor de colegi :moon:
primele 2 ore: romana.. am asistat la un adevarat show.
Am aflat ca luni la ora colegii au dat lucrare, dar nu orice lucrare, DICTARE!! ~p am crezut ca mor de ras .. ma mir cum de m-am putut abtine sa nu rad in hohote (doar stii ca atunci cand ma pun sa rad nu ma opreste nimeni=)) ) si cand am auzit notele am ramas :wow: cele mai mari note erau: 9 , 7 , 7 =)) restul 5 si 4. Am ramas socat, dar in acelasi timp imi venea sa rad de numa. Stiam ca sunt multi analfabeti si semianalfabeti in clasa, dar nu credeam ca asa de multi =))
A 3a ora am avut matematica.. si am muscat un 4:)) m-a prins profu desenand (desenul e o pasiune de a mea) tocmai la sfarsitul orei si m-a pus sa ii arat ce am scris toata ora (nici caietu care trebuia nu mi l-am pus).. nu continui, a fost penal:))
apoi.. dupaia alta ora naspa.. am dormit jumatate de ora (ne povestea profu despre scoala de pe timpul lui, nu zic.. nu era chiar asa de plictisitor, dar cred ca a trecut efectul cafelei)
apoi 2 ore de laborator (2 ore de dormit si facut galagie) .. am stat un pic pe messenger ca mai mult mi-a luat sa ma loghez (un amarat de pc.. cu messenger 1. nu stiu cat, si un bitdefender ca antivirus.. am stat cred ca apropae o jumatata de ora ca sa pot vb si eu calumea..). De vorbit nu tare am avut cu cine, ca majoritatea erau "idle" sau invatau pt examene.. bla bla.. am vorbit cu o colega care era cu 2 calculatoare in dreapta mea (nu am vb demult cu ea, ne-a fost dor unul de altul)
s'apoi .. acasuca.. am "balotat" bine .. si ca niciodata m-am pus sa invat (acuma imi dau seama in sfarsit ca am luat-o razna)

.. si am scris .. si am scris .. si am mancat .. si iar am scris .. si am scris .. si nu ma mai opream din scris .. si acuma scriu aci .. "consum tusu" de la tastatura

cea mai "intersanta" discutie de azi a fost cu un amic. M-am intalnit in drum spre casa.
Mancam fornetti.. si nu tare ma uitam la lumea de pe strada.. si tot aud pe cineva care tot sctriga "sebi.. sebi" (numele meu.. dar nu mi se spune asa demuult, scartz e porecla mea) .. ma intorc si surpriza: din departare apare unu cu o geanta in spate si cu dosare in mana, un pic cam obosit.. sufla cam greu (probabil a alergat un pic). Il servesc cu niste droguri de-a mele (fornetti cu mac .. drogul) si incepe:

"-Unde umblii mah? nu te-am vazut demult.."
(cand aud genul acesta de intrebari . stiu ca o sa fie o discutie plictisitoare..)
"-Apoi.. umblu si eu pe unde pot, cand nu mi lene.. da u ce lucrii?"
"-ioo.. cu scoala si cu serviciul............" si incepe sa imi povesteasca ca s-a certat cu sefu de la servici (bla bla-uri .. eu mancam mai departe si dadeam din cap ca da.. da.. da... dar.. s-a prins ca nu sunt atent la el.. si a spus ca se grabeste, mi-a facut ziua)

Amu shed si scriu aci, te plictisesc .. ba mia beau si un cola pe stomacul gol (sper sa nu am o noapte alba)

Apoi alt eveniment mai important nu cred ca este..
AAA.. sa nu uit .. maine ies la ora 3 de la ore .. si mi-am propus sa dau o vizita la unchiu' la spital .. nu stiu unde e internat, dar ma descurc.. am buletin:)))

P.S. ma pun serios pe invatat (sper ca am vorbit serios acuma) .. nb ( :moon: )
scartz
Junior Member

Mesajde scartz » Joi Feb 15, 2007 10:14 pm

Dont smoke dont drink
All i do is think
About the lifelines, hard times
Trying to be kind such a drama player
Trying to amuse myself..

Beats and waves will take my to my grave
And when i go there i know that wont be alone
Cus' i been spoted blooted
Mini many times before..
Ease and pleased the least for my shive
I will be flying above the hate and the love
And if you see me honey
You had better blink your eyes..

Strange how night blur into one
Bend with me and have some fun
Drup some wine to blow up mind
This is the way to expire the time..

Travels comes in many forms
I show you mine if you show me yours
No need...

Walking out of this circle
Step by step im learning alon
But i cant conquered my demons
Just need to remember my home..

Thers is no need to be frightened
We here are allready are dead
Get us on ending vibration
Danger lots are lie in my head..

Come break through with me
Such wonders terrified the soul
Its real, no need to question
Knowledge infeltrate the whole..

Lightning striks in the darkes places
More im learning powers
Threaten we have to make choices
Lizards try to tell us wich one..

This is the way to expaire the time..

Travels comes in many forms
I show you mine if you show me yours..

no need.. no need..

This is the way to expaire the time

Travelscomes eleven fields
I show you mine if you show me yours

no need .. no need ..

Dont smoke dont drink
All i do i think
About the lifelines hard times
Trying to be kind such a drama be loved
Trying to amuse myself

Beats and waves will take me to my grave
And when i go there i know that i wont be alone
Cus' i been spoted blooted
Mini many times before

Ease and pleased the least for my shive
I will be flying above the hate and the love
And if you see me honey
You had better blink your eyes

.. Blink .. :n:
scartz
Junior Member

Înapoi la Scrieri, ganduri si jurnale