hmm..
Draga "jurnalule" ..
acu cativa ani eram very happy .. cam .. acu vreo 13 - 14 ani .. cand eram prichindel (acuma sunt "prichindeloi" .. 18 ani.. pff) .. eram in acea gasca mica de prunci care nu stiau numai sa urle toata ziua .. sa se joace .. etc .. stii tu .. ce fac copii .. ma trezeam dimineata la 6 jumatate cand plecau parintii la servici .. si la 7 fara 15 min eram in fata blocului .. la ora 7 .. 7 si 10 minute maxim, eram toti .. vreo 7 prunci .. unu mai prostanac ca celalalt (spun acuma).. dar .. sa zicem generatia desteapta din fata blocului .. eram in clasa I .. pfu .. ce mari ne dadeam pe acolo .. suntem si noi la scoala .. gata gradinita .. ce viata grea am inceput .. nu pot sa nu rad cand imi aduc aminte ca in fiecare zi cand veneam de la scoala ai mei ma intrebau cum a fost la scoala.. si chestii dinastea .. si eu le spuneam ca a fost foarte obositor si foarte greu .. si nu stiu mai cum .. ca am raspuns la nu stiu ce materie .. si bla bla .. nu ca ar fi fost ei curiosi .. dar .. majoritatea parintilor isi intreaba copii ce au facut la scoala ..
mda .. ce vremuri .. tocmai m-am uitat la ceas .. ora 14 fix .. ultima ora de curs .. filosofie cica .. acuma sunt clasa a 12a .. ultimul an .. prima zi din al doilea semestru .. si eu sunt acasa .. shed pe fotoliu si "consum cerneala" de la tastatura .. nu stiu ce s-a intamplat .. dar anul acesta am chiulit de la ore ca niciodata .. cred ca numai in semestrul I am avut absente cat ceilalti ani de scoala la un loc .. cred ca m-am prostit .. sau eram prost si numai acuma se dezvolta acea latura .. in generala eram printre primii in clasa .. la fel si acuma .. chiar al 3lea .. dar .. am ajuns un chiulangiu .. am planuri mari pe viitor .. sa urmez facultatea de meteorologie .. sau de arhitectura .. dar .. nu invat nimic pentru bac .. am devenit un mare lenes .. toata ziua stau si ascult muzica .. nu vreau sa fac nimic .. nu ies in oras .. nu am cu cine .. pe acei "prieteni" din gasca i-au prostit banii si fitzele .. ne intalnim pe strada si ne salutam cu coltul gurii si privirea inainte .. acu un an mi-am pus internetu .. mi-am facut o gramada de prieteni .. cred .. de prin toata tara .. dar .. din pacate sunt doar virtuali .. am reusit sa ii cunosc doar pe cativa personal .. cam 3 4 .. din adunatura aia .. de 30 40 .. am inceput sa ii cunosc foarte bine .. dar .. aceasta prietenie lasa de dorit .. nu o sa ma aleg cu nimic de aici .. aah .. ba da .. poate cu injuraturi .. ca deobicei .. eu sunt oaia neagra care greseste tot timpul .. poate ca gresesc chiar tot timpul .. dar nu imi dau seama cu ce .. poate ca ajut prea multe persoane cu ce pot .. insa ajutor nu primesc .. hmm .. primesc in schimb o strambatura .. sau o injuratura pentru deranjul care il fac atunci cand cer un ajutor ..
ce greu e sa scrii cand ai atatea ganduri in cap .. parca toate vor sa iasa deodata .. dar din pacate se infunda canalul si nu ies repede .. singurul lucru care m-ar scapa de atatea ganduri si intrebari ar fi moartea .. dar stiu ca nu este o solutie .. as vrea sa mor inecat .. dar nu inecat in gandurile mele .. sunt prea multe .. am o gramada de intrebari .. care din pacate n-am cui sa le adresez ..
cel mai rau imi pare ca de fiecare data cand reusesc sa fac ceva .. care sa ma satisfaca .. primesc "un sut in fund" de la alte persoane .. care pur si simplu nu au nici o legatura cu mine .. imi distrug ziua .. sau daca o zi trece bine, ca mai mult de atat nu se poate, seara apare ceva .. oare sa fiu depresiv? oare sunt o pacoste pentru lume? deranjez cu ceva lumea? sau viata? .. si cea mai penala intrebare: oare sunt prea bun pentru lumea asta?

sincer imi lipsesc acei parinti sau acele persoane care sa ma pupe sau sa imi dea o bomboana pentru fiecare "tema" bine facuta .. mai degraba ar rade .. sau ar trece cu privirea peste .. daca ma gandesc sa vorbesc cu cineva despre ceva .. ori nu are timp persoana respectiva .. ori e prea plictisita ca sa ma mai asculte si pe mine .. ori e prea fericita ca sa ii innegresc ziua ..
cel mai nasol moment este atunci cand aud: "ai o viata frumoasa"

mno bine .. am petrecut aci o ora .. in fata ta .. m-am facut si de rusine .. dar ce mai conteaza .. poate exist sa ii fac pe altii sa rada ..
o sa incerc sa nu mai chiulesc de la ore .. si sa ma pun oarecum sa mai si invat .. ca altceva n-am ce face .. numai sa plec .. da nu stiu unde:))
mnoah .. aici inchei prima pagina .. nu stiu cum am scris .. nu stiu cum a iesit .. dar nu vreau sa citesc acuma tot .. daca nu suna bine ce am scris .. nu pot decat sa rup pagina .. si sa incep alta .. dar nu o voi face pentru ca nu am de gand sa mai revin la asta .. i fell much better now .. mai tre sa scap de 99,99% de stres ..
P.S.
multam ca m-ai suportat atata .. partea asta a fost cea mai plictisitoare